Back to Question Center
0

5 Arsyet pse SEO afatgjatë është më i mirë se SEO afatshkurtër të provuar nga keqtrajtimi

1 answers:

Search Engine Optimization ose SEO është një strategji e përdorur ngabiznese të ndryshme për marketing internet. Por klientët nuk janë shumë të lehtë të shohin pamjen më të madhe kur bëhet fjalë për aplikiminnjë strategji efektive të marketingut në internet sapo shumica prej tyre dëshirojnë të shohin rezultate të menjëhershme dhe më shumë trafik në faqet e tyre.Kjo e bën marketers dixhitale të përqëndrohen në SEO afatshkurtër për të marrë renditjen e shpejtë në rezultatet e rezultateve të motorëve të kërkimit (SERPS) - gonfiabili a noleggio modena. Megjithatë,kjo nuk është mënyra e krijimit të prezencës së qëndrueshme online për biznesin tuaj. SEO afatshkurtër punon mirë deri në një farë mase kurduke u fokusuar në SEO afatgjatë ju ndihmon në ndërtimin e strategjisë së dobishme.

Michael Brown, Menaxheri i suksesit të klientëve të Semalt DixhitaleShërbimet, jep pesë arsye pse strategjia SEO afatgjatë është rritja më e favorshme e biznesit.

Algorithms gjithnjë në ndryshim Search Engine

Ndryshimet e vazhdueshme të algoritmeve të motorëve të kërkimitzhvilluar nga Google zbaton diskutime të nxehta në marketing dixhital. Google synon të ofrojë përdoruesve me cilësi të lartë pa spamburime web por shumë faqe ndjejnë ndikimin negativ të këtyre ndryshimeve duke përjetuar renditje më të ulëta të kërkimit dhe humbje të internetitshikimit. Pa përmirësime të vazhdueshme në praktikën SEO të kompanisë është e pamundur të vazhdoni me ritmin e këtyre ndryshimeve.Ju duhet të qëndroni të sigurt nga përditësimet e ardhshme duke u siguruar që faqja juaj është motor kërkimi i denjë..

SEO e mirë varet nga përmbajtja e freskët

Ndryshimet e algoritmeve të motorëve të kërkimit vendosin lartërëndësinë e përditësimeve të rregullta, të cilat janë faktori kyç që ju ndihmon për të mbajtur SEO të mirë. Në fakt, përmbajtja e freskët luan rolin jetësorrol në marketing dixhital, duke u bërë pjesë e strategjisë suaj afatgjatë të SEO. Kontributi për suksesin e marketingut në internetështë e vështirë të vlerësohet fushata.

Përdorues të Internetit në Internet

Fusha e internetit në internet ka qenë e pabesueshmerritje gjatë vitit të fundit, sot më shumë se gjysma e trafikut të internetit në botë vjen nga pajisjet mobile. Mobile SEO është një tjetërelemente të pandashme të strategjive SEO afatgjata, që sigurojnë që përdoruesit e internetit mund të kenë qasje në përmbajtje përmes pajisjeve mobile. Marrjafaqet e internetit të përgjegjshme për çfarëdo madhësie të ekranit përdoruesi ka, ka kuptim krijimi i përmbajtjes që punon si duhet me dinamikë të përgjegjshmedhe skicat.

Ndërtimi i lidhjeve

Ndërtimi i një profili backlink është subjekt qendror qëAnalizohet algoritmi i rangimit të Google. Megjithatë, analiza specifike po ndryshon gjithashtu. Kështu, SEO afatshkurtër mund të çojë në spamming dhe joetiklidhjen e proceseve të ndërtimit, që do të thotë postimi i lidhjeve tuaja rastësisht. Duke përdorur ndërtimin e lidhjes në strategjinë afatgjatë të SEO, ju do të shmangniGoogle dënon dhe krijon një strategji të cilësisë së lartë për të ardhmen.

Konkursi i Lartë

Qëllimi kryesor i SEO është të vendosni faqen tuaj dhe faqetnë pozicionet më të larta të rezultateve të kërkimit ose të paktën të merrni ato në faqen e parë, ose më mirë, të përfshiheni në copëzat e Google. webmarketers përdorin metoda të ndryshme për të arritur pozicionet kryesore në rezultatet e kërkimit, sepse kjo është ajo ku vjen më së shumti trafiku. Më e miraMënyra për të arritur atje është përdorimi i një strategjie komplekse afatgjatë SEO.

November 27, 2017