Back to Question Center
0

5 Mënyra se si të marrësh kontrollin e përmbajtjes Marketingu yt

1 answers:

Krijimi i përmbajtjes mund të konsiderohet nga këndvështrime të ndryshme. disae zhvilluesve të përmbajtjes së internetit krijojnë përmbajtje për hir të audiencës, ndërsa të tjerët krijojnë përmbajtje për hir të motorëve të kërkimit. Nevojapër përmbajtjen nuk mund të theksohet mjaftueshëm në sektorin online. Përmbajtja tërheq një numër të madh vizitorësh në faqen tuaj të internetit, ndërtonbesimi ndaj audiencës suaj, përgjigjet e pyetjeve, dhe kështu me radhë.

Kur është fjala për marketingun e përmbajtjes, cilësia duhet të jetë prioritet më tepërsesa sasisë - created logo. Përmbajtja prodhohet kryesisht për përfitimin e përdoruesit. Kur prodhoni përmbajtjen tuaj, konsideroni ta mbani origjinale, të dobishme,dhe të freskëta. Përmbajtja juaj duhet gjithashtu të jetë e përshtatshme për të tërhequr më shumë aksione dhe lidhje. Para se të krijoni përmbajtje, kuptojini përdoruesit dheatë që ata kanë nevojë për t'i mbajtur ato të paprekura. Ruajtja e një niveli të lartë të origjinalitetit të përmbajtjes suaj duke e lënë atë një rrjedhje.

5 këshilla të mëposhtme, të siguruara nga Ryan Johnson, menaxher i lartë i shitjeve të Semalt Shërbimet digjitale, do t'ju ndihmojnë të analizoni dhe merrni kontrollin e marketingut të përmbajtjes tuaj.

1. Top Content

Duke qenë një zhvillues i lartë i përmbajtjes së web-it vjen me pak përvojë dhe marrjekontrollin e marketingut të përmbajtjes si një gjeneral. Për të mbajtur përdoruesit të interesuar, duhet të krijoni përmbajtje në faqe që kanë norma të larta të daljesose normat e fryrjes. Normat e fryrjes ndihmojnë në matjen e numrit të përdoruesve ose vizitorëve që vizituan një faqe të caktuar dhe u larguan pa tëduke kontrolluar ndonjë faqe tjetër. Normat e daljes ndihmojnë në matjen e numrit të përdoruesve që vizituan faqen e dhënë, më pas u larguan nga faqja juaj por e patënnjë shans për të shfletuar faqe të tjera përpara faqes së dhënë.

Optimizimi i përmbajtjes së përmbajtjeve në faqet që kanë kohë mesatare të ulëtpër faqe dhe vizita të larta gjithmonë i mban përdoruesit të interesuar. Gjithmonë kërkoni trendin e përmbajtjes në faqet e lartë për të marrë idembi atë për të zhvilluar përmbajtje, kryesisht temën për tu fokusuar në një kohë të caktuar.

Para se të krijoni përmbajtje, merrni parasysh kontrollin në faqet e sipërme për të pasur një idee asaj që është në trend në një afat kohor të caktuar.

2. Faqet e ulta

Vizitorët luajnë një rol kyç në konvertimin pas vizitës në uljefaqe. Faqet e uljes janë ato ku përdoruesit e tu fillojnë aventurën e tyre në faqen tuaj. Megjithatë, përmbajtja e lartë nuk duhet të injorohet. raportnë lidhje me faqet e uljes gjendet në faqet e uljes, një ikonë që është nën Sjelljen..

faqja e uljes ndihmon zhvilluesit e përmbajtjes në internet të mësojnë parimet e përmbajturanë faqet më të mira që kryejnë dhe për të aplikuar praktikat e mësuara në faqet e fundit që kryejnë. Vizito faqet me shkallë të ulët të konvertimitose norma të larta kërkuese dhe të rregulloni çështjet që mund t'i gjeni në ato faqe. Gjithashtu, vlerësoni sidebars me përmbajtje të palidhur dhepërmbajtje të përmbajtura në faqet me ritme të larta të kërkuesit.

Për të qenë i sigurt, thyeja trafikun nga burimi para se të filloni vlerësiminfaqet e sipërme dhe të poshtme. Rritni normat e konvertimit në faqet që tashmë krijojnë trafik, dhe ju do të keni fituar fitime të shpejtafushata juaj e SEO.

3. Dil nga faqja

Krijimi i përmbajtjes rreth temave të ndryshme mund të mos jetë aq i vlefshëm për tuajinfaqe interneti. Për shembull, një vizitor mund të vizitojë faqen tuaj, si përmbajtja nga një fjalë kyçe specifike, të kalojë përmes produktit tjetër, kliko mbi të, dhelargohuni nga vendi. Kjo do të tejkalojë faqen tuaj, edhe nëse ajo do të ishte renditur lartë për një fjalë kyçe të caktuar.

Dilni nga faqja e raportit ndihmon një zhvillues për të gjetur faqet që largojnë trafikun.Krijimi i një përmbajtje të lidhur ngushtë ndihmon në gjetjen e përmbajtjes tërheqëse për përdoruesit dhe atyre që i largojnë ato. Nëse ngaçdo shans që faqet tuaja të daljes së lartë dhe faqet e uljes së lartë janë të njëjta, ju jeni në një pozicion të mirë për të rritur konvertimet në faqen tuaj.

4. Fluksi i Vizitorëve

Rrjedha e vizitorëve është shumë kategorike dhe përmban disa kolona. E parakolona e rrjedhës së vizitorit tregon se ku një përdorues hyri në vend. Kolona e dytë tregon faqen e uljes. Blloqe të ndryshme tërrjedha e vizitorit është e lidhur me vija blu, ku trashësia e vijës blu përshkruan numrin e vizitorëve pas kësajrrugë. Fluksi i vizitorit gjithashtu përmban një vijë të kuqe që tregon një pikë ku përdoruesi ka rënë.

Për të rritur konvertimet, identifikoni pikën ku vizitorët po rënëoff dhe të prodhojnë përmbajtje që mund të përsëriten me rrjedhën e vizitorit. Gjithashtu, shqyrtoni lidhjen e faqeve tuaja të shquara me faqet e tjeratë krijojë përvojën e përdoruesit dhe një rrjedhë më të mirë. Gjithmonë kaloni ca kohë për të monitoruar se si përdoruesit tuaj ndërveprojnë me faqet në faqen tuajdhe përmbajtja që të ketë një fushatë efektive SEO.

, 5. Penguin Tool

Mjeti i Penguin përdoret gjerësisht në krahasimin e përditësimeve të algoritmeve të Googledhe të dhënat e Google Analytics. Mbulesa e mjetit Penguin me përditësime të tjera ndihmon për të treguar shkakun e luhatjes së mundshme tëtrafiku në faqen tuaj. Përditësimet e Panda synojnë kopjimin dhe përmbajtjen me cilësi të ulët. Përveç kësaj, përditësimi i Panda do të matniniveli i përparimit të sitit tuaj.

Zhvilluesit e përmbajtjes së uebit duhet të krijojnë përmbajtje për përfituesit dhe vizitorët,në vend se për hir të Google. Gjeneroni përmbajtje që do të shtojnë vlerë tek audienca, klientët dhe lexuesit tuaj të synuar. I diskutuar më sipërpikë do t'ju ndihmojë të keni një fushatë SEO efektive dhe të merrni kontrollin e marketingut të përmbajtjes suaj.

November 27, 2017