Back to Question Center
0

5 Out-Of-The-Box Mënyrat për të përmirësuar SEO tuaj me Media Sociale - Insajt Nga Semalt

1 answers:

A doni të përmirësoni renditjen tuaj në motorët e kërkimit?

A keni interes në përdorimin e mediave sociale për të rritur performancën tuaj në SEO?

Mediat sociale kanë përfitime të konsiderueshme në rezultatet e kërkimit tuaj dhe adominimi i gjallë social mund të rrisë pozicionin e kërkimit.

Në këtë shkrim, Jason Adler, Menaxheri i suksesit të klientëve të Semalt Shërbimet Dixhitale, ofron pesë mënyra, përmes të cilave mund të përdorni mediat sociale për të përmirësuar renditjen tuaj të kërkimit.

# 1: Vendosni lidhje me rrjetet tuaja shoqërore

Më parë, renditja e Google u bazua në ndërtimin e lidhjeve pavarësisht ngacilësinë e lidhjeve që një individ po shqyrtonte. Më vonë, Google filloi të merrte në konsideratë cilësinë e lidhjes pasi e kuptoi se njerëzitpo manipulonin renditjen përmes përdorimit të lidhjeve të rreme - magnetic knife holder wood.

Meqë faqet sociale janë të bazuara në një autoritet web, lidhjet në këto vende janëshpesh konsiderohet të jetë me cilësi më të lartë. Edhe në rast se ju keni një faqe të re në Facebook, ajo ndoshta do të renditet e lartë për shkak tëAutoriteti i plotë i Facebook.

# 2: Rrit numrin e pasuesve tuaj

Faqet me një numër të madh të ndjekësve të kualitetit të lartë janë më të mirë në kërkimmotorët. Shumë ndjekës të vlerësuar janë në platformat e mediave tuaja sociale dhe një numër i konsiderueshëm i këtyre njerëzve ndërveprojnë ose angazhohendisa mënyra.

Biseda mund të jetë në formën e retweeting përmbajtjen tuaj, këmbët riining,duke shkruar komente në Google+ ose madje duke dërguar një cicërimë..Si i tillë, sigurohuni që numri i pasuesve tuaj të rritet vazhdimisht.

# 3: Sigurohuni që përmbajtja juaj është e ndashme dhe e kërkueshme

Një platformë sociale si Pinterest bën që informacioni juaj të ndajë dhekërkueshme. Platforma frymëzon ndarjen në mënyrë të konsiderueshme. Përdoruesit shtojnë këmbët e interesit të tyre në bordet e tyre dhe e shpërndajnë atë në tjetrënPinterest tifozë.

Për shembull, mund të bëni që në Facebook të bëhen shënimet tuaja në Facebookduke shkuar në skedën e vendosjes së privatësisë në Facebook dhe duke bërë të mundur që motorët e tjerë të kërkimit të lidhen me afatin tuaj kohor.

# 4: Sigurohuni që postimet tuaja të përdorin fjalë kyçe

Fjalë kyçe janë jetike për faqen tuaj, fushatat e reklamave të paguara dhe blogun, dhe kështu,ajo nuk duhet të papritur ju se fjalë kyçe janë të rëndësishme me përmbajtjen tuaj sociale.

Në Pinterest, mënyra e sigurt për të radhitur në një pozitë më të mirë në motorët e kërkimitështë që të siguroheni që bordet ose këmbët tuaja kanë fjalë kyçe. Në mënyrë të ngjashme, kryerja e kërkimit për videot në YouTube mund të rrisë trafikun në blog,kanali dhe faqja e internetit nëse ato janë të theksuara në profilin tuaj.

Duke përdorur fjalë kyçe në postimet tuaja në Facebook mund të rezultojë në renditje më të mirë.

Fjalë kyçe sigurojnë që përmbajtja juaj është e kërkueshme dhe kur përdoruesit kërkojnëpër ato fjalë, përmbajtja jote do të jetë e para që do të shfaqet.

# 5: Bëni njoftime lokale

Sigurohuni që sipërmarrja juaj të ketë një listë të personalizuar në Google + që ka tuajintë dhënat dhe adresën përkatëse. Kjo do t'u mundësojë klientëve tuaj që të rishikojnë organizatën tuaj direkt në Google.

Konkluzioni

Përdorimi i faqeve sociale si ndërhyrje në marketing është shumë e rekomandueshme, porajo mund të përmirësohet edhe më tej duke e shfrytëzuar atë për të përmirësuar SEO.

Mund të jeni të sigurtë që faqet sociale mund të përmirësojnë renditjen.

November 27, 2017