Back to Question Center
0

5 Sekretet e Rritjes së Blog Trafikut Nga Semalt

1 answers:

Krijimi i artikujve që shkojnë viral është përparësia kryesore për të gjithë ata që kanë nisur një blog. Në fakt,ajo kërkon veprime konsekuente të mendimit, të cilat janë gjithmonë të ndërlidhura. Nga krijimi cilësorpërmbajtje për zhvillimin e strategjisë së duhur të medias sociale, çdo hap është i domosdoshëm. Ivan Konovalov,Menaxheri i suksesit të klientëve të Semalt Shërbimet digjitale ndajnë këshilla të dobishme se si të rritet trafiku i blogut.

1. Krijo përmbajtje virale

Shkruani artikuj interesant dhe emocionues që do të tërheqin vëmendjen e lexuesve - logo app creator. Titulli i artikullit tuajështë gjëja më e rëndësishme kur shkruani përmbajtje virale. Ejani me tituj tërheqës që dokapur vëmendjen e vizitorëve në internet. Nëse titulli juaj është inriguing, atëherë ju do të mëka të ngjarë të merrni hite maksimale në postin tuaj. Përveç krijimit të titujve të mirë, shkruani artikuj të gjatë informativë.Merrni detajet e temës tuaj dhe shpjegoni pikat tuaja në një mënyrë interesante. Një elaboruarpostimi do të tërheq lexuesit tuaj të blog për të lexuar tërë artikullin. Vendos imazhe të mira në kërkimpost në mënyrë që të ndihmojnë lexuesit të kuptojnë artikullin tuaj më qartë. Rrjedhimisht, lexuesit tuaj dovizitoni përsëri blogun tuaj për të lexuar artikullin tuaj të ardhshëm.

2. Share Your Neni Më shumë se një herë

Nëse doni të rritni trafikun në blogun tuaj, ju duhet të synoni më shumë vizitorë. Disa lexues kanë aksesinternetit gjatë ditës dhe të tjerëve gjatë natës. Rritni trafikun në blogun tuaj duke ndarëartikullin tuaj disa herë gjatë një dite ose një muaji. Platformat kryesore të mediave sociale që mund të ndihmojnëpër të arritur këtë janë Facebook, Twitter, Pinterest dhe Google+. Bashkohu me grupet dhe komunitetetqë janë të lidhura me industrinë tuaj dhe ndajnë ushqimin tuaj..

3. Instalo Themein e Djathtë

Ka mijëra tema në treg. Megjithatë, shumë prej tyre nuk do të jenë në përputhje me tuajinblog. Kjo do të thotë që ju duhet të zgjidhni me mençuri dhe të instaloni një të drejtë. Një temë e mirë duhet të jetë plotësishttë përgjegjshëm, të cilat do të sigurojnë që blogi juaj të jetë i arritshëm në pajisje të ndryshme duke përfshirë edhe kompjuterëtdhe tregon celular. Ju gjithashtu duhet të zgjidhni një temë të ngarkimit të shpejtë. Kur tema juaj po ngarkon shpejt,ai i bën vizitorët të rrinë në blogun tënd dhe të lexojnë më shumë postime. Përveç kësaj, zgjidhni një temë që kadizajn i bukur dhe tërheqës.

4. Shto Share Button

Butoni i ndarë ju ndihmon të shfrytëzoni fuqinë e platformave të mediave sociale për të arritur një audiencë më të gjerë.Lexuesit janë gjithmonë të gatshëm të ndajnë një post interesant. Prandaj, shto butonin e ndarjes në postpër të lënë përmbajtjen tënde virale. Kjo do të thotë që lexuesit tuaj do të jenë në gjendje të ndajnë postimet tuaja me blogunmiqtë dhe tifozët e tyre. Si rezultat i kësaj ndarjeje, blogu juaj do të ketë më shumë trafik.

, 5. Koment në blogje të tjera

Komentet janë bërë një mjet i fuqishëm, i cili ju ndihmon në marrjen e backlinks dhe trafikut. Kujdes përbloget popullore dhe komente mbi temat dhe forumet e tyre. Komente kuptimplotë do të tërheqin vëmendjen,dhe ka shumë të ngjarë, do të merrni përgjigje që ju japin backlinks. Komentet do të krijojnë ju si njëekspert dhe të ju ndihmojë për të tërhequr shumë trafik në blogun tuaj.

Eksperti i Semalt Ivan Konovalov dëshmon se implementimi konsekuent i strategjive të lartpërmendura çonpër të rritur trafikun e blogut. Një praktikë e tillë u miratua me sukses nga klientët tanë dhe u konfirmuaefikasitetin e saj. Nga tani e tutje, ju mund të përdorni këto këshilla, si dhe shërbime profesionale të Semalt për të marrë blogun tuaj në nivelin e ardhshëm.

November 27, 2017