Back to Question Center
0

5 Veglat që Semalt i Rekomandon Çdo Fillimi Blogger

1 answers:

Kështu që e keni filluar blogun tuaj. Urime! Ndoshta doni të jetoni me të,ose ndoshta thjesht dëshironi të ndani përshtypjet nga pushimet tuaja të fundit me miqtë dhefamiljes. Sido që të jetë, ka shumë mënyra për të mundësuar që faqja juaj të duket mbresëlënëse dhe profesionale.Julia Vashneva, Menaxheri i Suksesit të Konsumatorëve të Semalt Shërbimet Dixhitale, rekomandon mjeteqë janë thelbësore për këdo që dëshiron të nisë një blog - it support solutions.

1. Proofreader

Spellcheck është e bukur, por nuk është gjithmonë e saktë. Varësisht nga platforma juaj e blogging(Blogger, Wordpress, etj.), Nuk mund të keni fare funksionin e spellchecking. Dhe madjenëse mendoni se shkrimi juaj dhe gramatika janë në një nivel me botën e arsimuar, lexuesit dovini re gjithçka që nuk është e përsosur. Në këtë rast, unë rekomandoj Grammarly. Grammarlyështë një plugin falas, i cili është projektuar për shkrim praktik. Automatikisht kontrollon të gjithae shkrimit tuaj për gabime të zakonshme dhe të avancuara dhe më pas sugjeron se si t'i rregulloni ato.

2. Fjalor i imazhit

Ju duhet të keni burimin ku mund të merrni imazhe të bukura falas. Ne jetojmënë një shoqëri vizuale, dhe kur njerëzit lexojnë në internet, ata presin të shohin ngjyrat dhegraphics..Nëse shkoni për gjërat e para që gjeni në Google, do të rrezikoheningarkimi i tyre në mënyrë të paligjshme. Lajm i mirë është se ka vende atje që mundenndihmë! Morgue File dhe Wikimedia Commons janë dy vende ku mund të shkarkonifotografitë e aksioneve falas pa lejen e sigurt të fotografit.

3. Kalendari ose Planner

Njerëzit si bloget e azhurnuar rregullisht. Përditësime të shpeshta do të thotë një më të madh dhe më shumëlexues i përkushtuar, që do të thotë publikim dhe sukses për blogun tuaj. mëekspertët rekomandojnë përditësimin blogun tuaj të paktën tre ose katër herë në javë - pornëse nuk planifikoni postimet tuaja para kohe, do të dilni nga idetë! disablogerët preferojnë kalendarët tradicionale të peneve dhe të letrës ndërsa të tjerët po bëjnë mirëspreadsheets në kompjuter. Sido që të jetë, sigurohuni që të mund të hapni hapësirënshkrimin tuaj për javët e ardhshme, në mënyrë që ju të mos bëni më pak përmbajtje!

4. Keyword Researcher

Fjalë kyçe, SEO, dhe tags mund të tingëllojë si mumbo-jumbo të blogerëve të reja, portë mësuarit e tyre mund të katapultë blogun tuaj në krye të rezultateve të kërkimit të kërkimit.Ideja kryesore prapa SEO (search engine optimization) është zgjedhja e cilafjalët që njerëzit do të kërkojnë nëse kërkojnë blogun tënd. Për shembull,ky artikull do të kishte fjalë kyçe si "blogging", "optimization blog", etj.Është një ide e mirë që këto fjalë të përsëriten në artikujt tuaj në mënyrë që të kërkonimotorët mund t'i gjejnë më lehtë. Ndërsa platformat më të blog-it përfshijnë mënyra për tëfutni fjalë kyçe tuaj, mjetet si Planifikuesi i Fjalë kyç i Google mund të tregojnë sanjerëzit kërkojnë fjalë kyçe në baza ditore, kështu që ju mund të gjeni ato më të njohura.

, 5. Analitike

Përsëri me anën e teknologjisë së gjërave, mjetet analitike si Google Analytics do të tregojnësa njerëz kanë vizituar blogun tuaj sot, ose javën e kaluar, apo çfarëdo. Po ashtutregon se si lexuesit gjetën faqen tuaj dhe cilat terma kërkimi janë më të njohurat, jugjithashtu mund të mësojnë se cilat postime po i kushtojnë më shumë vëmendje. Ndërsa analitikat janëgoxha tipike në platformat bloguese sot, sigurohuni që ju të kuptoni të gjitha funksionete këtij mjeti në mënyrë që ju të mund të gjurmoni lexuesit tuaj dhe të mësoni se çfarë e bën blogun tuaj të dalë jashtë.

Blogimi mund të jetë hobi juaj i madh dhe profesioni fitimprurës, por drejtimin e një blogu,në të vërtetë, kërkon shumë përpjekje. Nga përvoja e Semalt , mjetet e duhurado të zvogëlojë në masë të madhe kohën tuaj të provimit dhe gabimit, kështu që shumë më lehtë do të shkoni direkt në krye.

November 27, 2017