Back to Question Center
0

6 Këshilla thelbësore Semalt SEO Çdo sipërmarrës i zgjuar duhet të përqafojë

1 answers:
Ivan Konovalov, Menaxheri i suksesit të klientëve të Agjencia digjitale Semalt ndan përvojën se si të krijojë një sistem efektivPraktikë SEO në kompaninë tuaj.

Disa nga kompanitë më të mira dhe më të suksesshme të Fortune 500 në botën e sotme kanë një gjë të madhe të përbashkët: shumica e tyrekanë një faqe interneti të rangut të lartë, që do të thotë se faqja zyrtare shfaqet në rezultatet e para të gjeneruara nga motorët e kërkimitnga një kërkim në internet, sidomos kur një vend është përfshirë në frazat e kërkimit. Sidoqoftë, këto faqe nuk u arritën vetëm atjemagjike. U përdorën disa ekspertizë të nivelit të lartë, u ndoqën procedurat dhe u bënë analiza. Kjo është ajo që përshkruhet përmbledhure asaj që po bëjmë në Semalt është.

Në përkufizimin e tij, search engine optimization, i cili gjithashtu është referuar si marketing search ose SEO, është procesi irritjen ose përmirësimin e dukshmërisë së një faqe interneti në internet. Ajo përfshin hulumtime fjalësh, duke optimizuar përmbajtjen me fjalë kyçe relevante,dhe përdorimin e saj strategjik në një faqe interneti në mënyrë që të tërheq më shumë ndërveprim, ROI dhe besnikëri nga tregu juaj i synuar ose një qëllimaudienca. Faqet sociale janë gjithashtu shumë të rëndësishme kur bëhet fjalë për SEO. Duke qenë kështu, më poshtë janë disa këshilla të rëndësishme SEOrekomanduar nga Ivan Konovalov ju duhet të dini si një sipërmarrës i zgjuar.

1. Zgjidhni Fjalëkalimet tuaja të drejta

Për këdo që ka të paktën një të dhënë për atë që SEO është, në përgjithësi, është pothuajse e qartë se fjalë kyçe janë shumë të rëndësishme. Ata janëthirrësit e shtënë në fushatat e SEO, veçanërisht kur përfshihen siç duhet në përmbajtje. Në të vërtetë, motorët e kërkimit krijojnërezultatet e kërkimit bazuar në kombinimin e fjalëve të shtypura nga përdoruesi i internetit kur kërkojnë informacion mbi web. Gettingfjalë kyçe të drejtën tuaj përfshin përfshirë fjalë kyçe përkatëse ose sinonime të tyre, të cilat tregu juaj i synuar do të shkruante kur të kërkonipër një shërbim ose produkt të ofruar nga biznesi juaj..Këtu mund të kërkohet krijimtari, edhe pse një agjenci profesionale SEOmund të ndihmojë në formulimin e një strategjie fjalësh që do të tejkalojë konkurrencën tuaj në treg.

2. Përdorni imitimin e imazheve dhe videove në SEO

Hulumtimet sugjerojnë se videot dhe imazhet janë një nga mjetet më të mira në fushën e marketingut. Kjo është për shkak se ato janë më interaktive dhetërheqëse në krahasim me tekstin e thjeshtë. Kur përdoren në përmbajtje, videot dhe imazhet janë tërheqëse të vëmendjes efektive. Ata gjithashtutë lënë një kujtesë të qëndrueshme në mendjet e tregut tuaj të synuar. Megjithatë, këto fëmijë duhet të shoqërohen me motor kërkimioptimizuar dhe me përmbajtje fjalësh me përmbajtje fjalësh, thonë përshkrimet dhe informacionet që kanë të bëjnë me mesazhin kryesor që përcilletnë fushatën e veçantë SEO. Një numër i mirë i blerësve në internet dhe përdoruesve të internetit ndikohen nga veprimtaria tërheqësedhe video / imazhe me ndikim, prandaj sigurohuni që të përdorni më të mirën që mund të merrni.

3. Optimizo faqen tuaj për motorët e kërkimit të ndryshme

Si një sipërmarrës i zgjuar, nuk do të ishte gabim të supozojmë se tashmë e dini se është një botë mobile në të cilën jetojmë. Shumica e përdoruesve të internetite kësaj dite dhe moshe shpenzojnë më shumë kohë në pajisjet e tyre të lëvizshme, që përfshin smartfonë dhe tableta, në krahasim me desktopinkompjutera dhe laptopë. Për të mos humbur në pjesën më të madhe të tortës për konkurrencën tuaj, sigurohuni që të zgjedhnifaqja juaj e internetit për përshtatshmëri mobile.

Me fjalë të tjera, faqja juaj e internetit duhet të jetë e aksesueshme nga një pajisje celulare pa komplikime ose vështirësi. Në këtë mënyrë, juajiauditori ose tregu i synuar është në gjendje të marrë informacione kritike ose të blejë produktet / shërbimet tuaja në lëvizje. Një nuk ka për tëprisni derisa të jeni në zyrë, në mënyrë që ata të mund të porosisin disa pica, duke supozuar se kjo është linja juaj e biznesit. Sa më shumë që kjo është më shumëe një çështjeje të dizajnit të webit, që ka një version miqësor të SEO-it të celularit tënd, do t'ju shpërblejë me shumë kujdes.

4. Shkoni në celular

Deri sa nuk ka dyshim se Google është mbret i motorëve të kërkimit, një numër i mirë njerëzish gjithashtu preferojnë opsione të tjera si Bing dhe Yahoo,vetëm për të përmendur disa. Ju nuk doni të vendosni të gjitha vezët tuaja në një shportë. Për të marrë kthime më të mira për investimet tuaja në SEO, sigurohuni që të dorëzonifaqja juaj për lojtarët e tjerë në industrinë e motorëve të kërkimit si dhe për reklama organike dhe të paguara..Në këtë rast, do të ishte e mençurmësoni një ose dy gjëra rreth mënyrës se si motorët e kërkimit të ndryshëm rendisin faqet e internetit.

5. Mbani syrin tuaj në SEO lokale

Ndërsa bamirësia fillon në shtëpi, një biznes thjesht do ta bëjë atë në tregun online pa një strategji fituese për SEO lokale, veçanërishtnëse kjo është fillimi. Si një ndërmarrës i mençur, është e rëndësishme të theksohet se tregu juaj lokal mund të përcaktojë nëse ndërmarrja juaj doose nuk do të jetë i suksesshëm në internet përtej kufijve. Kjo është kryesisht për të gjeneruar sa më shumë trafik organik të jetë e mundur në faqen tuaj te internetitnga kërkimet lokale, gjë që është shumë kritike kur bëhet fjalë për renditjen e motorëve të kërkimit.

Për të marrë maksimumin nga përpjekjet për optimizimin e motorëve të kërkimit, është koha më e mirë që shqyrtuat duke përdorur drejtoritë lokale të biznesit. autoritetfaqet e drejtorive të tilla si faqet e verdha, Yelp, dhe faqet e internetit të tjera të direktorisë mund të jenë në dispozicion. Është e rëndësishme që gjithmonë të siguroheniinformacioni i biznesit tuaj në listat lokale mbetet e qëndrueshme dhe e saktë, sidomos duke mbajtur parasysh se si kontaktet e biznesit tuaj dhedetajet e adresave janë të radhitura nëpër platforma të ndryshme lokale lokale.

6. Mos prisni deri sa përmbajtja e faqes suaj është e vjetëruar

Po, mund të keni ngarkuar disa artikuj dhe faqe interneti në faqen tuaj në të kaluarën; por kjo nuk do të thotë domosdoshmërisht përditësimenuk do të jetë e nevojshme deri në fund të kohës. Çdo person me arsimim bazë do të pajtohet që disa informata të bëhen të parëndësishmeme kohë. Sidomos kur është fjala për audiencën online dhe blerësit e uebit, ju nuk dëshironi t'i leni të paangazhuar. Duke ngarkuar disa informacione të freskëta,përmbajtje dhe të dhëna të rëndësishme çdo herë pas here do të mbajnë biznesin tuaj përpara në lojë, veçanërisht kur bëhet fjalë për trafikun e internetit dhe motorin e kërkimitrenditjen. Vetëm sigurohuni që gjithmonë të jepni përmbajtje kuptimplote dhe interesante që tregu juaj i synuar ose audienca do të jenë të dobishme dhe të angazhohen.Trust me, përmbajtja është mbret, dhe ju nuk do të pendoheni përpjekjeve tuaja SEO.

Edhe pse nuk kuptohet shumë nga shumë, SEO është një përbërës kyç i suksesit për çdo biznes me operacione online. Me një kërkim të qartë dhe të organizuarstrategjia e optimizimit të motorëve, vjen më shumë trafik, renditje më e lartë në Google, më shumë shitje dhe rritje më e madhe për biznesin tuaj, veçanërisht nga internetioperacionet. SEO mund të marrë shumë teknike dhe kohë në një pikë, kështu që ju mund të dëshironi të investoni në një agjenci profesionale SEO për të marrë maksimumine biznesit tuaj online Source .

November 27, 2017