Back to Question Center
0

9 Essentials Nga Semalt Për të dhënë SEO juaj Një Boost

1 answers:
Dokument

Rrjeti gjithmonë vjen i volitshëm edhe pse shumica e njerëzve surfing tentojnë të kufizojnë mundësitë e tyre në faqen e parë të rezultateve që shfaqen në Google (ose ndonjë motor tjetër kërkimi). Si e tillë, kompania juaj duhet ose të përfshihet në një fushatë të zjarrtë të SEO ose në reklamimin "pay-per-click". Nëse SEO është bërë drejtë, ju jeni të garantuar një renditje të mirë.

Michael Brown, Menaxheri i suksesit të klientëve të Semalt , përpunon këshilla për t'ju ndihmuar me strategjinë e SEO.

 1. , Sigurohuni që faqja juaj e internetit të jetë miqësore me celularin ,

Numri i njerëzve që përdorin pajisjet e tyre mobile për të kërkuar destinacione udhëtimi dhe detyra të tjera po rritet. Kjo nënkupton që faqja juaj e internetit duhet të jetë e lundrueshme në çdo pajisje - nëse është një laptop, telefon celular ose tabletë. Qëndroni të informuar për faktorët e renditjes celulare të Google.

 • , përdorni një dizajn web të përgjegjshëm ,
 • , zvogëlon shpejtësinë e ngarkimit të faqes ,
 • , shmangni elementet e prekjes së vogël ,
 • , mos përdorni skedarë teksti ,
 • , mbajeni animimin flash ,
 • , nuk duhet të ketë ndërprerje të panevojshme dhe intrusive ,

 1. , Jini krijues me fjalë kyçe ,

Le të shqyrtojmë këtë shembull: dikush dëshiron të shkojë në Paris. Kur fillon udhëtimi i tyre? A është kur ata vendosin këmbë në Paris? Sigurisht jo. A është kur ata hipin në aeroplan? Gjithashtu gabim. Pra, si mund të ndodhë kur ata të hipin në një taksi rrugës për në aeroport? Mbylle, por jo mjaft afër. Udhëtimi i tyre fillon menjëherë ata e përfytyrojnë idenë. Për të përfituar nga kjo, sigurohuni që të përdorni fjalë kyçe më të mira. Për shembull, fjalët e bishtit të gjatë si "libër një hotel në Londër" ose "aeroplan nga Parisi në Londër" duhet të bëjë. Për të ranguar lartë, përdorni fjalë kyçe specifike dhe të shërbimit.

 1. , Leva media sociale ,

Mediat sociale luajnë një rol kyç në nxitjen e njerëzve që të përdorin shërbimet tuaja. Besoni apo jo, ka një sinergji të mirë midis mediave vizuale dhe rrjeteve sociale. Përfitoni nga kjo. Post HD, fotot bindëse në faqet e medias sociale.

 1. , Filloni një blog ,

Ju duhet të keni blogun tuaj për të marrë lidhje mbrapa në faqen tuaj te internetit. Përgatisni përmbajtje të freskët dhe të thellë të shoqëruara me fotografitë e aksioneve. Shkruani diçka që mund të kapë interesin e të gjithëve.

 1. , Lidhu me faqet / bloget autoritative ,

Nëse kompania juaj merr një përmend në burimet e mirënjohura dhe autoritative, atëherë ju do të bëni biznes të mirë.

 1. , Sigurohuni që faqja juaj e internetit të jetë lehtësisht e lundrueshme ,

Nëse keni shumë faqe, atëherë sigurohuni që ato janë lehtësisht të lundrueshme. Ekspertët rekomandojnë që asnjë 2 faqe të mos jetë më shumë se tre klikime larg. Në fakt, do të ishte një ide e mrekullueshme të përfshiheshin seksionet dhe nënseksionet e përmbajtjes.

 1. , Jini vizuale ,

Fotot e bukura nuk duhet të rezervohen vetëm për mediat sociale. Faqen tuaj të internetit duhet të jetë tërheqës vizual. Fotot dhe videot lenë një përshtypje më të mirë në krahasim me tekstin e thjeshtë.

 1. , Plotësoni një shenjë skeme për faqen tuaj te internetit ,

Markupimi i skemës është veçori më cool që ka ndodhur ndonjëherë në Google. Për fat të mirë ose për fat të keq, kjo funksionon vetëm për faqet e renditura në faqen e parë të një rezultati kërkimi. Pakosni shenjën e skemës me komente, vlerësime me 5 yje dhe foto. Vepron magjinë.

 1. , Spy mbi konkurrentët tuaj ,

Ngritur një ekip për të shqyrtuar konkurrentët.Provoni të analizoni faqet e internetit të tyre duke përdorur mjete si Web CEO për të analizuar strategjitë e tyre Source . Mundohuni të kuptoni:

 • , se si ata rangojnë për fjalë kyçe që mund të përdorni ,
 • , fusha kyçe që lidhen me to ,
 • , të gjitha aktivitetet e tyre në mediat sociale ,
November 27, 2017