Back to Question Center
0

Biznes juaj Online vs. Konkurrentët e rinj - 3 Këshilla të Mahnitshme Nga Semalt

1 answers:

Hapja e një dyqani në internet është një detyrë e drejtpërdrejtë. Hapja e një dyqani fizik mund të jetë njësfidë e vështirë. Ai përfshin procedura si ruajtja e inventarit, urdhërimin e furnizimeve për blerjen e rafteve dhe pagesën për hapësirën e shitjes me pakicë. Megjithatë,ky nuk është rasti për e-commerce online. Çdo individ me një njohuri të thjeshtë themelore mund të krijojë një fillimin dhe të bëjë një të ardhura të mirë ngaburim i madh i internetit.

Me këtë njohuri në mendje, është e qartë se çdo biznes fillestar apo mesatareqë tashmë ekziston mund të përballet me konkurrencë të fortë nga startups të reja online - where can i find the value of boats. Shumica e këtyre konkurrentëve të rinj investojnë shumë në SEO dhe reklama të paguara për tëtë fitojë një pjesë të tregut në një vend individual.

Biznesi i tregtisë elektronike, i cili ka një themelim afatgjatë, mund të konkurrojë me startime të tilla,pas këshillave të ofruara nga Nik Chaykovskiy, Menaxheri i Lartë i Suksesave të Klientit në Prishtinë Semalt .

1. Përdorni Metodat e Marketingut Krijues.

Metodat tradicionale të marketingut përfshijnë reklamat banner, reklama PPC, dhe madje edhe produktvendosja në dyqane të suksesshme si Amazon dhe eBay. Megjithatë, ndërmarrjet e mëdha përdorin metoda krijuese si referime të paguara. Për shembull,një kompani mund të krijojë një koncert ku ata ftojnë një klient për të marrë pjesë. Në këtë pjesëmarrje, klienti mund të ketë mundësinë të kërkojënjë tjetër për një zbritje. Këto referime çojnë në shitje më shumë sesa reklama të paguara PPC.

Teknikat e marketingut të përmbajtjes si videot mësimore për të inkurajuar klientët ekzistues..Marketingu i mediave sociale dhe email-i pas mundësojnë ndarjen. Ndarja është e mirë për SEO, si dhe për të gjetur klientë të drejtpërdrejtë. Në shumicën e rasteve, njerëzitndajni përmbajtje për njerëzit që bëhen klientë në çast.

2. Jepni Shërbimin e Zgjuar të Klientit.

Ofrimi i shërbimit të klientit të nivelit të lartë nuk është i drejtpërdrejtë për konkurrentët e rinj. Si shitës me pakicëi cili ka qenë në biznes për kohë të gjatë, kjo është fusha ku përvoja juaj hyn në fuqi. Për shembull, një ka një shans për t'u dhënë klientëvepërvojë të jashtëzakonshme të konsumatorëve. Në disa situata, ju mund të kërkoni nga klientët si për mediat sociale ose edhe të rishikoni në Google. yjorklientët mund të krijojnë vetëdije për pasuesit e tyre dhe të fitojnë disa vizitorë të rinj.

3. Ofroni Oferta unike.

Në shumicën e rasteve, klientët që shkojnë në një konkurrent të ri janë klientët tuaj të vjetër. SEOpërfshin ndarjen e vëllimit të kërkimit duke mos u tërhequr në më shumë kërkues. Si rezultat, keni nevojë për një strategji për të rikthyer bazën tuaj të vjetër të konsumatorëve.Një marketing i ngushtë email mund të jetë një strategji e mirë. Mund të filloni duke falenderuar ish-klientët dhe duke ofruar një marrëveshje me një çmim të ulët.Në disa raste, përfshini një ofertë falas për artikullin që ata blejnë. Pasi të fitoni përsëri klientët tuaj, mund të ktheheni tek teknikat më të vjetra të marketingut.

Përfundim

Shumë sipërmarrës, të cilët po kryejnë një biznes online, përballen me konkurrencë të ashpërnga fillimi. Njerëzit që venturing në marketing online bëjnë ton teknikat SEO, si dhe kur një konkurrent i shndritshëm i ri tregon deri në vendin e ngjarjes,ka një rënie në trafikun që po vinte në faqen tënde të internetit. Ky fenomen e bën procesin e tërë SEO të bie poshtë si konkurrentizë një gradë në rezultatet e SERP, duke fituar një pjesë të trafikut tënd. Megjithatë, mund të kthehet biznesi në të zakonshme, dhe kështu konkurrenca mundetlargohem. Me këshilla të mësipërme, ju mund të fitoni përsëri klientët tuaj dhe të rifitoni pozitën tuaj të lartë.

November 27, 2017