Back to Question Center
0

Ejani të evitoni sanksionet e Google gjatë krijimit të lidhjeve - Le Preoccupazioni Degli Esperti Di Semalt

1 answers:

Kur të bëni optimizimin e kërkimit të kërkimit për faqen tuaj, shumë keqfunksionime mund të bëjnë që Google të penalizojë faqen tuaj. Kjo jo vetëm rango meshkuj edhe të bëjnë të tuaj SEO SEO pafuqishëm. Për shembull, le tecniche di SEO del cappello nero si blerja e lidhjes nga skema ju fitoni një penalitet të menjëhershëm. Për këtë arsye, Google nuk ka mundësi të ndryshme nga puna me algoritm - terminal gestion de temps.

Igor Gamanenko, përgjegjës i suksesit të klientëve të Semalt , spiega të vijë të shpëtojë nga Google gjatë krijimit të lidhjes.

Google përdor një algoritm për të bërë faqet e internetit në mënyrë të rendit të kërkimit të kërkimit. I dy kriteret e perdorimit nga Google jane:

Rilevanza del contenuto.

Kjo është aq sa duhet përmbajtja juaj e faqes është në bazë të një kërkese të caktuar të kërkimit. Për shembull, mund të kërkohet termi "një mal di testa". Google mund të preferojë të përfshijë faqet e internetit me farmacitë për emigracionin para së gjithash.

Autorità del sito web.

Kjo është masa e zotërimit tuaj të përmbajtjes dhe të besimit që ju e zbatoni. Për shembull, Google mund të klasifikojë Amazon në radhë të parë për një pyetje të kërkimit të blerjes për shkak të kompetencës së tyre të jashtëzakonshme në udhëheqjen e shitjes. Ekziston një autorizim i domain-it, si i tërë faqja e internetit, dhe autoriteti i faqeve që është një masë e klasifikimit të një faqe të veçantë.

Sia l'autorità che la pertinenza play a role cruciale in classifica del tuo sito web. Megjithatë, Google përdor cilësinë dhe sasinë e lidhjes në hyrje që tregojnë faqen ose një faqe të faqes.

Come lega l'influenza sull'autorità

Kthyem prapa tek koncepti i gjetjes së autoritetit nga një faqe tjetër web. Kur një faqe është e bashkuar në faqen tuaj, ka ndonjë autoritet të lidhur në faqe ashtu si në tërë faqen..Kjo është arsyeja për të cilën krijimi i lidhjeve në faqet e autorëve është gjëja më e mirë, por detyra më e vështirë.

Lidhjet e ndërtimit kërkojnë një mënyrë inteligjente dhe natyrale. Shumë shpejt mund të sjellin një dënim penal. L'algoritmo di Penguin di Google penalizza i lidhjeve manipolative duke ulur klasifikimin që mund të jetë e vështirë për të korrigjuar. Kjo praktikë është e lejuar që njerëzit të krijojnë lidhje të ngushta me përmbajtjen tuaj.

Sfida e përbashkët kur lidhja e guadagnano

1. Incongruenza.

Lidhje ndërtimi nuk është një garanci që individët duhet të lidhen në faqen tuaj të internetit. Në fakt, ju mund të merrni shumë lidhje pa një marketing të gjerë të mediave sociale. Në postime të tjera mund të merrni shumë shikime dhe klikoni mbi mediat sociale, por askush nuk klikon në faqen tuaj të internetit. Ky përqasje ka këtë dhe shumë kufizime të tjera.

2. La velocità del tuo sito web.

Il tuo sito per essere abbastanza sensibile da non perdere un volontario visitatore. Një pjesë e gjerë e banda e paketimit tuaj të hosting. Shpejtësia e ngadaltë vi darà un'autorità inferiore. Mund të jetë një numër i madh i vizitorëve tuaj natyrisht të fituara.

3. Punteggio dell'autorità.

L'algoritmo pinguino përdor vlerësimin e autorëve të backlinks tuaj në një shkallë prej 0-100. La qualità del tuo backlinks është shumë e rëndësishme. Për shembull, backlinks të një web site të autorizuar do të thotë më shumë autoritet në faqen tuaj më shumë se një mënyrë të ngjashme nga një faqe me më pak autoritet. Kjo është arsyeja për të cilën shumica e blogerëve rezulton të lidhur me dorë.

Conclusione

Procesi i ndërtimit të lidhjes duhet të bëhet natyrisht për të parandaluar penalizimet SEO. Dai suggerimenti di cui sopra, është e qartë se mund të fitoni backlink di qualità duke përdorur metoda jo të listuara në listën e zezë nga algoritmo di Google. Për shembull, publikimi i vizitorëve, krijimi i përmbajtjes së cilësisë ose shtimi i kontributeve të para në faqen tuaj në mënyrë natyrore.

November 27, 2017