Back to Question Center
0

Ekspert i Semalt: Çfarë duhet të dini rreth zhvendosjes në ueb

1 answers:

Makinat e kërkimit zvarriten përmbajtjen për ta renditur atë në internet. Materialet e web-it të bëra nga SEOjanë të lehta për t'u gjetur. Krijimi i hartës së faqes XML merr faqet e faqes të indeksuara, megjithatë kërkon një aplikim shtesë të SEO që përdor faqencrawls për të siguruar praninë e informacionit të synuar - blog umzugshelfer.

Eksperti i Semalt Shërbimet digjitale, Frank Abagnale shpjegon aspektet, të cilat duhet të dini rreth zvarritjes së faqes së internetit.

Kuptoni përmbajtjen e faqes

Zvarritja nga Google siguron një monitorim të afërt të produkteve dhe informacionitvihet në një faqe interneti. Kategoritë e produkteve duhet të paraqiten sipas modeleve të dizajnuara, ndërsa formati i faqeve duhet të jetëi qëndrueshëm pa manipulime, krijim i ri apo futja e faqeve të paplanifikuara.

Zvarritjet mund të bllokohen

Gabimet standarde që rezultojnë në mungesën e disa pjesëve të informacionit në një të veçantëkërkimi mund të ndodhë për shkak të pamundësisë së servilizimit për të përfunduar aksesin. Disa çështje SEO mund të rezultojnë në shtrembërim të formatit ose ndryshimitTitulli i URL dhe filtri i madhësisë së humbur të faqes së kontrolluar. Një kontroll në robots.txt ose Noindex global mund të ndihmojë për të zgjidhur bllokimin e zvarritjes.

Kuptimi i URL-ve që nuk lejohet

Pavarësisht SEO-it të saktë, disa URL mund të refuzohen për shkak të robots.txt. Mësoni çfarëfaqet mund të përjetojnë bën të mundur dallimin e blloqeve të gabuara dhe të qëllimshme të servil..

Njihni gabimet 404

Kthimi i një gabimi 404 mund të ndodhë për shkak të mungesës së informacionit të mjaftueshëm për kërkiminmotorët për të shkëmbyer ose faqja është e paindeksuar për shkak të ndërprerjes. Një klient me një objektiv të rritjes së performancës së tyre në internet përmesSEO duhet të vëzhgojë dhe të kuptojë arsyen e mesazhit të gabimit nëse ata duhet të gjejnë një rezolutë.

Gjej redirections

Kuptimi i servisit dhe mënyra se si identifikon përcjelljet është e rëndësishme për të reduktuarnumri i përcjelljeve përpara se motorri i kërkimit të gjejë një faqe të vërtetë të nevojshme. Konvertimi i 302 përcjellimeve në 301 mundëson rrjedhjen nga rreth 15përqind të transfereve në fund të faqes.

Identifikoni të meta të dobëta

Crawlers janë mjete të shkëlqyera për identifikimin e informacionit të paraqitur dobëtfaqen e internetit. Ata analizojnë nëse faqet janë kopjuar ose përmbajnë meta të pasakta, të cilat mohojnë renditjen e faqeve edhe me SEO për shkak të tyreveprimi nga robotët Noindex.

Analiza e etiketave kanonike

Futja e fundit e etiketave kanonike mund të jetë subjekt i dublikimit të përmbajtjes,kur zbatohet gabimisht. Analiza e përmbajtjes përkatëse për etiketimin përmes përdorimit të crawlers siguron heqjen e përmbajtjes së kopjuar.

Gjeni të dhëna me porosi

Aplikimi RegEx ose XPath përveç crawlers mund të sigurojë identifikimin eshprehjet dhe pjesët XML të dokumentit nga motori i kërkimit. Kjo pjesë e mekanizmit të SEO-it tregon që serviluesi të kapet themelorelemente të faqeve të tilla si çmimet, struktura e të dhënave dhe grafika e përmbajtjes.

Përdorni analytics

Shumë nga crawlers përdorin Google Search Console dhe Google Tools analitikepër të dhënë informacion për të gjitha faqet e crawled. Kjo lehtëson optimizimin e faqeve të kërkuara dhe sigurimin e të dhënave të kërkuara për të vënëkërkohet informacion në hartën e kërkimit.

Rezultati më i mirë nga crawlers dhe mekanizmat SEO varet nga lloji i faqeve të internetit,dhe përmbajtjen e paraqitur. Identifikimi i veglave të duhura të zvarritjes është një hap i parë për të arritur një prani online që ka një garancisukses. Gjetja e arsyes së veçantë për informacionin e zbuluar përmes analizës siguron një mënyrë të mundshme për të ndrequr problemin.

November 27, 2017