Back to Question Center
0

Ekspert i Semalt: Çfarë Gabimet SEO Njerëzit Bëni Kur Running Website E-Commerce

1 answers:

E-commerce SEO mund të jetë një minierë ari sidomos për ata që dinë ta bëjnë atëtë drejtë. Ka shumë individë që pretendojnë të mësojnë SEO, por shpesh përfundon me informacione mashtruese.

Eksperti i Semalt Shërbimet digjitale Jason Adler shpjegon keqkuptime shumë të zakonshme që mashtrojnë njerëzit që drejtojnë SEO për biznesin e tregtisë elektronike.

1. SEO mund të rregullojë gjithçka.

Në fakt, SEO ka një ndikim në shitjet, por kanalet e tjera të marketingut luajnënjë rol të rëndësishëm gjithashtu - hpgcc manual transfer. Kur ngasin shitjet për shoqërim, duhet të konsiderohen shumë faktorë, jo vetëm duke renditur një faqe interneti. SEOrrit shitjet, por ofrimi i produktit duhet gjithashtu të jetë konkurrues. Faktorë të tjerë në konkurrencë mund të përfshijnë ofertën e produkteve,merchandising, përdorshmërisë, çmimeve, dhe shumë më tepër. Duke u përqëndruar vetëm në SEO teknike mund t'ju mashtrojë lehtësisht.

2. Faqet e kategorisë nuk kanë rëndësi

Faqet e kategorisë janë platformat për të shtuar fjalë kyçe. Përdorimi i një mjetisi Semalt Website Analizer, ju mund të gjeni fjalë kyçe të gjatë bisht, të cilat ju mund të përfshini në kategoritë tuaja. Gjithmonë është e rekomandueshmeoptimizoni titullin meta, tag H1, përshkrimin meta, URL dhe përmbajtjen e trupit tuaj (nëse ka) për WebCrawler për të indeksuar këtokategori.

3. Përsëritja e përmbajtjeve nga faqet e internetit të jashtme është e gabuar

Marrja e përmbajtjes së riprodhuar në faqen tuaj mund të jetë një vendim i mirë..Megjithatë,ju duhet të jeni të mirë edhe në marrjen e backlinks. Për shembull, Amazon bën një fitim të jashtëzakonshëm nga ri-përdorimi i përshkrimit të vendeve të tyrepër të arritur renditjen më të lartë. Ata kanë një strategji të fortë backlinking.

4. 'Një madhësi i përshtatet të gjitha' parashikimi i synimit të kërkuesit

Asnjëherë mos bjerë për blogerin që përdor faqet e kategorisë si karremvizitorët. Njerëzit shfletojnë internetin kryesisht për dy arsye. E para është hulumtimi. Dikush mund të përpiqet të mësojë tregun osemblidhni informacione të caktuara rreth diçkaje. Ky person ka nevojë vetëm për informacion dhe nuk do të përzënë shitjet tuaja në atë mënyrë të veçantëe shkallës. Arsyeja e dytë lidhet me blerjen. Dikush mund të jetë gati për të blerë një produkt. Këta lloj vizitorësh duhettë drejtohen në faqet e produktit dhe kategorisë të cilat janë optimale për shitje. Bait dhe teknikë kaloni mund të çojë në mungesë të një blerësi të gatshëmpër shkak të drejtimeve të dështuara.

5. Shqyrtime nuk ndihmojnë SEO

Shqyrtimet janë një mënyrë për të rangut të lartë në motorët e kërkimit. Për më tepër,rishikimet rrisin kredibilitetin dhe besimin e klientëve në faqen tuaj te internetit. Shumë blerës kanë tendencë të lexojnë komente para se të bëjnë një blerje. Astrategjia e mirë e rishikimeve, e indeksuar nga Google, me siguri do të komplimentojë përpjekjet tuaja në SEO. Shqyrtimet gjithashtu rrisin kohën e angazhimit të njëpërdorues në faqen tuaj. Amazon është i mirë në marrjen e rishikimeve të produktit, gjë që i bën ata të marrin shumë shitje.

E-commerce është një fushë teknike e cila është përmbytur nga shumë njerëzkeqkuptime. Njerëzit kanë tendencë të mbështeten vetëm në aspektet e marketingut të internetit të tilla si SEO por dështojnë të vlerësojnë marketingun e tjerë dixhitalteknikat që punojnë. Duke u mbështetur në këshilla të listuara më lart, mund të bëni një dallim midis një fakti që duhet ndjekur ose një ide të gabuarinjorojnë. Në fund të fundit, qëllimi i përgjithshëm i një fushate marketingu në internet është zakonisht rritja e çon dhe përfundimisht konvertimet.

November 27, 2017