Back to Question Center
0

Ekspert i Semalt shpjegon Gabimet Kryesore Agjencitë SEO Bëni

1 answers:

Gjatë një auditimi të sitit SEO, mund të dëshmoni strategjitë e suksesshme SEO të përdorurasi dhe metodat e vjetruara. Është e qartë se disa agjenci SEO ende mbështeten në praktikat e këqija. Ross Barber, Menaxheri i suksesit të klientëve të Semalt ,përshkruan gabimet e zakonshme që ofrojnë zakonisht ofruesit e shërbimeve të SEO - ipv4 vape box kit.

Përdorimi / Abuzimi i Informacionit të Dobët Meta

Meta është një shifër që siguron informacion të mëtejshëm në një faqe interneti specifike.Megjithëse titulli Meta dhe përshkrimi mund të varen tërësisht nga opinioni dhe mund të shkruhen në shumë mënyra të ndryshme, një të drejtëteknikë përpara do të jetë gjithmonë e rëndësishme. Titulli i meta vetë duhet të jetë çelësi kryesor i faqes; nëse ka dy të mëdhafjalë kyçe, të dyja duhet të përfshihen. Në rast se ka vetëm një fjalë kyçe, emri i kompanisë mund të shkojë së bashku me të.

Shpjegimi Meta duhet të përfshijë fjalë kyçe kryesore me një thirrje për veprimnë fund. Kjo është ajo ku ju merrni një mundësi për të zbuluar veçantinë e internetit tuaj, dhe të japë një aluzion të asaj faqe webflet për të tërhequr vizitorë të përshtatshëm. Titujt e dobët Meta nuk kanë informacion specifik për një produkt apo shërbim dhetitujt e tyre janë të ngjashme me të tjerët në faqe të ndryshme të internetit.

Për një përshkrim të shkëlqyeshëm të Meta, dyfishimi i titujve nga faqet e tjeradhe kontributi i shumës së madhe të fjalëve duhet të shmanget, në vend të kësaj, informata të rëndësishme duhet të hiqen. Një titull i dobët Meta dhepërshkrimi i dobët mund të dekurajojë vizitorët nga shikimi i faqes suaj të internetit..

Instalimi i Shumë Shtojcave

Pavarësisht nga disa hitches si kodin e fryrë, sot shumë faqet e internetit SMBjanë ndërtuar në Word Press. Plugins janë kodet e programimit të mëdhenj që shërbejnë për të siguruar funksionalitet shtesë në faqen tuaj te internetit. më shumështojcat në faqen tuaj tregojnë kodet më të mëdha në mënyrë që ngadalëson procesin e ngarkimit, duke e bërë vizitorët të presin që të ngarkojnë faqen në Googlenjohja e sistemit. Këtë mund ta kontrollosh duke kryer ekzaminimin Google PageSpeed.

SEO është prekur nga akumulimi i plugins dhe kodeve sa më shpejt SEOspecialistët rrallë kanë njohuri për kodim dhe programim. Për të përmirësuar efikasitetin, të kuptuarit e çështjes së shtojcave të përdorura nëfaqen tuaj te internetit dhe çaktivizoni ato që nuk janë të rëndësishme.

Shtimi i përmbajtjes plagjiato në faqe të reja

Disa uebfaqe të mrekullueshme dhe optimizuese përjetojnë pasoja të tmerrshme të shtimitpërmbajtje plagiarized në faqet e reja. Shumë shpesh, ajo vjen me qëllimin për të përdorur si më shumë teknika të jetë e mundur. Disa firma SEO shumëshpesh përmbyt faqen tuaj me shumë informacion. Running a Copyscape nga këto faqe zbulon se informacioni është më i ngjashëmnë faqen tjetër të internetit, e cila çuditërisht punon me të njëjtin ofrues shërbimesh SEO si ju. Pra, është shumë e rekomandueshme të rishkruajpërmbajtjen tuaj nëse zbuloni se i ngjan informacioneve nga faqet dhe faqet e tjera të internetit. Pastaj, hetoni arsyen pseFirma SEO që keni punësuar ka vendosur përmbajtjen në faqen tuaj.

Meqë është shumë e rëndësishme për një biznes që të bashkëpunojë me SEO të besueshëmfirmë për të siguruar praktikë efektive të punës, mund të filloni të mësoni rreth ofruesve të SEO nga punësimi i tyre Auditimi SEO ose analizën primare të faqes tuaj. Duke krahasuar disa raporte me performancën reale të biznesit, do të keni bazë për shqyrtimin e një SEOprofesionalizëm të fortë.

November 27, 2017