Back to Question Center
0

Ekspert i Semalt shpjegon Pse ju duhet të përdorni Video Marketing

1 answers:

Gjatë dekadës së fundit, peizazhi digjital ka pësuar shumëndryshime të rëndësishme. Njerëzit po heqin dorë nga përdorimi i kompjuterëve dhe i laptopëve për të kërkuar përmbajtje në internet. Në vend të kësaj, ata tani po zgjedhinpër telefonat celularë dhe tabletët e tyre.

Për fat të mirë, është e lehtë të vazhdosh me ndryshimin e peizazhit - web hosting in bogota.Një mënyrë e shkëlqyer për ta bërë këtë është nëpërmjet video marketingut, një formë e përmbajtjes së fundit. Në këtë botë me ritme të shpejta, marketingu i videos është njëe llojeve të përmbajtjes në internet që u japin përdoruesve vlerën, rëndësinë dhe fleksibilitetin që u nevojitet.

Si një nga format më të kërkuara të marketingut atje, video marketingqëndron si një gjë që duhet të provoni si marketer nëse nuk e përdorni atë tashmë.

Ryan Johnson, Menaxher i Lartë i Shitjeve të Semalt Sherbime dixhitale, ndan shkaqet per te marre videoklipin siq eshte elaboruar me poshte.

1. Promovon tërheqjen e markës.

Videos kanë tendencë të jenë mjaft vizuale dhe auditive. Si rezultat, është më e lehtëpër përdoruesit të kujtojnë përmbajtjen e videos në krahasim me përmbajtjen e bazuar në tekst. Kur një klient kujton përmbajtjen tënde, ai gjithashtu do të kujtojëmarkën tuaj, duke çuar kështu në më shumë shitje për ju. Klientët gjithashtu mund të ndajnë videot që gëzojnë, gjë që do të rrisë arritjen tuaj në internet.

,

2..Rrit SEO-në e sitit tuaj.

Përvoja e marketingut e Semalt tregon se cilësia dhe relevantepërmbajtja video mund të përmirësojë ndjeshëm SEO-në e faqes suaj duke i drejtuar përdoruesit në faqen tuaj. Përveç kësaj, ajo gjithashtu mund të përmirësojë tuajinnormat e konvertimit duke përmirësuar normat e tua të klikimit përmes bordit.

3. Kryen mirë në të gjitha pajisjet.

Në ditët e sotme, forca lëvizëse e marketingut dixhital është e përgjegjshmeprojektimit. Nëse përmbajtja e një kompanie nuk arrin të kryhet mirë në një shfletues ose pajisje të caktuar, biznesi që e drejton do të humbasë shumëtrafiku dhe si rezultat, vuajnë rënie të normave të klikimeve. Për fat të mirë, përmbajtja e marketingut të videos është plotësisht e përshtatshme për konsumpavarësisht nga pajisja që po përdorni.

4. Fuqizon mesazhin tuaj të markës.

Duke përdorur video marketing në internet, ju keni një shans të madh për të rriturmesazhi nxiti markën tuaj dhe shtyu kompaninë tuaj. Është një mjet ideal për të lejuar klientët tuaj të dinë se kush jeni me anë të thjeshtëkarakteristika të tilla si quajtur dhe dizajn dhe karakteristika më komplekse si përmbajtja dhe zëri.

, 5. Përmbajtja e videos mund të shkojë me lehtësi virale.

Shumica e njerëzve që konsumojnë video të lëvizshme tentojnë t'i ndajnë me të tjerëtnjerëz. Kjo kuotë është shumë më e lartë se sa normat e aksioneve mburren nga llojet e tjera të përmbajtjes atje. Për më tepër, shumica e njerëzvepërkundrazi do të angazhoheshin në një video-postim në krahasim me një postim me tekst. Për këtë, përmbajtja video është një mjet shumë i fuqishëm për tëçdo markë me qëllim të zgjerimit të saj në internet.

Duke krijuar përmbajtje video që janë të dendura të informacionit, të arritshmedhe lehtë për të bashkëvepruar me të, një markë mund të zhvillojë një ndjekje të madhe dhe të përmirësojë tërheqjen e konsumatorëve. Ajo gjithashtu ka aftësinë për të ndikuaraudienca juaj në një nivel personal, si dhe të nxisë shitjet e nxitura nga emocionet. Konsumatorët duan të ndjehen të madh në lidhje me zgjedhjet e tyreBëni dhe video marketing, nëse bëhet mirë, është një nga mënyrat më të mira për ta krijuar këtë ndjenjë.

November 27, 2017