Back to Question Center
0

Ekspert i Semalt: Si ndikojnë backlinks fushatën tuaj SEO

1 answers:

Në çdo biznes online, optimizimi i motor kërkimi është thelbësor për shikueshmërinë e provës në internetsi dhe rritjen e kredibilitetit dhe konvertimit. Për këto dhe shumë arsye të tjera, renditja është një karakteristikë e domosdoshme për çdo marketer dixhitalqë dëshirojnë të eksplorojnë SEO. Sipas faktorëve të rangimit vjetor të Google të lëshuar nga Searchmetrics, faktorët që përdor algoritmi Googlerenditja e faqeve përfshin rëndësinë dhe autoritetin e përmbajtjes, faktorët teknikë dhe të dizajnimit të faqes tuaj, sinjale përdoruesish nga përmbajtja e Googlendërgjegjësim dhe backlinks autoritative - gomme rotalla s210 xl.

Sidoqoftë, një analizë e ngushtë e disa prej faqeve të internetit në ditët e sotme mund të tregohet tërësishtgjetje të ndryshme. Për shembull, për një sërë fjalësh kyçe, cilësia dhe sasia e lidhjeve nuk mund të thotë pozicioni Googleju renditet. Për shembull, faqet e internetit me lidhje të dobëta mund të renditen më lart se ato me lidhje të forta.

Searchmetrics raporton se gjatë kohës, backlinks kanë rënë si një renditjefaktor si algoritmi i Google sot preferon faktorë të tjerë. Ky ndryshim vjen si rezultat i rritjes së marketingut të mediave sociale. Mediat sociale kanë shumëndarjen e lidhjeve të cilat mund të bëjnë një përfaqësim më të mirë të trafikut cilësor. Rrjedhimisht, backlinks nuk janë faktori kryesor ashtu siç ka qenëmë parë. Ata janë vetëm një faktor për të thyer lidhjen ndërsa faqet e rangut.

Jack Miller, Menaxhere e Lartë e Përgjegjësisë së Konsumatorëve të Semalt ,diskuton rëndësinë e backlinking për një fushatë unike SEO.

Përmbajtja dhe qëllimi i përdoruesit

Google thotë se një nga gjërat më të rëndësishme që duhet marrë parasysh kur bëhet SEO ështërëndësia e përmbajtjes. Ky faktor është dobia e përmbajtjes që po vendosni në faqen tuaj tek përdoruesi jo vetëm duke tërhequr ton të trafikut.rëndësia e përmbajtjes varet nga kërkimi i fjalëve. Bots Google gjithashtu mund të zbulojë shanset e dikush duke përfituar nga kjo situatë. e zezëhat Truket SEO si stuffing fjalen nuk punojnë më dhe Google scraps faqet e internetit të tilla në një çështje ditësh.

Qëllimi i përdoruesit varet nga mënyra se si përdoruesi ndërvepron me përmbajtjen përkatëse nërezultatet e kërkimit. Taktikat e pastër të karrem-dhe-kalimit për fitimin e trafikut masiv janë konfiskuar tani për të bërë ndonjë përdorim të duhur të algoritmit të Google,duke e bërë të gjithë procesin tani të përmbajtjes bazuar. Google këshillon marketers në internet për të arritur një ekuilibër midis rëndësisë së përmbajtjes dhe përdoruesitkënaqësi, jo vetëm fjalë kyçe.

Faktorët Teknikë

Arkitektura juaj e internetit nuk duhet të ketë gabime dhe gabime. Vendi duhet të jetëtë shpejtë dhe të përgjegjshëm për të punuar në pajisje të ndryshme, sisteme operative nëpër shfletues të ndryshëm. Algorithm Google shpërblen faqen menjë ndërfaqe e përgjegjshme mobile miqësore përmes renditjes. Faktorë të tjerë teknikë si shpejtësia e faqes, madhësia e skedarit, lidhja e brendshme dhe HTTPShosting hyjnë në fuqi kur lidhni teknikën me SEO dhe lidhjen.

Konkluzioni

Në marketing dixhital, performanca SEO formon shtyllën e prezencës online dhequajtur dixhitale. Backlinking është një nga strategjitë e SEO që kanë bërë magji kur renditen faqet e internetit. Megjithatë, me të funditndryshimet në mënyrën se si funksionon Google algorithm, faktorë të tjerë të tilla si rregullat e HTTPS, iniciativat miqësore të celularit, rëndësia e përmbajtjes dhe socialemarketingu i medias futet në lojë. Shkalla e lartë e klikimeve, mbushja e fjalë kyçe dhe teknika të tilla si karrem-dhe-kaloni nuk do të funksionojnë më dhe mundtë rezultojë në dënimin SEO. Rrjedhimisht, lidhja e prapme nuk është gjithashtu një faktor për të vënë shumë peshë kur doni të bëni një fushatë unike SEO.

November 27, 2017