Back to Question Center
0

Ekspert Nga Semalt shpjegon Pse fillesat duhet SEO

1 answers:
Dokument

Një nga kanalet më të mira të marketingut për startups është marketingu i internetit. Nëse merrni drejt SEO, do të keni mijëra vizitorë në shënjestër që kërkojnë atë që ju po ofroni (produkt ose shërbim) çdo ditë pa shpenzuar një monedhë, sa herë që klikojnë në faqen tuaj. Me fjalë të tjera, SEO është një minierë ari.

Megjithatë, ndryshe nga metodat e tjera të marketingut, si shfaqja e reklamave ku paguani për të marrë rezultate, SEO nuk është aq e lehtë. Shumë startups kthehen në përdorimin e "hacks" si një mënyrë për të marrë rezultate të menjëhershme duke rritur praninë e tyre në internet - hosting para joomla colombia. Kjo nuk është mënyra më e mirë për të shkuar në lidhje me SEO. Për SEO për të punuar, keni nevojë për një strategji të mirë marketingu, SEO është vetëm një pjesë e saj, sepse nuk funksionon vetëm.

Julia Vashneva, eksperti kryesor i Semalt , përpunon SEO për startups, duke ofruar këshilla për të përzënë biznesin tuaj.

Ndërton markën tuaj

Optimizimi i motorëve të kërkimit ka të bëjë me ndërtimin e një marke dhe do të jeni të suksesshëm nëse jepni motorë kërkimi për atë që po kërkoni, si:

  • , Përmbajtja përkatëse: nëse doni të rangoni për "mollë", faqja juaj duhet të ketë përmbajtje për mollët. ,
  • , Kthyese: kjo rrit popullaritetin tuaj në mesin e faqeve të tjera. ,
  • , Sinjalet sociale: rrit pasuesit, aksionet dhe trafikun dhe kjo tregon se njerëzit besojnë dhe pëlqejnë ju. ,
  • , Koha në vend dhe shkalla e klikimit: nëse keni përmbajtje të mirë dhe relevante, do të shpërbleheni.. ,

Nëse i jepni motorëve të kërkimit atë që kërkojnë gjatë përdorimit të të gjitha këshillave të tjera SEO, do të përmirësoni vlerën tuaj afatgjatë.

SEO dhe përmbajtja shkojnë së bashku

Fillimi duhet të përqëndrohet në marketingun e përmbajtjes si strategjinë kryesore për drejtimin e fushatës tuaj SEO. Marketingu i përmbajtjes është i mirë për startups sepse:

Ai ndërton autoritetin dhe reputacionin tuaj

SEO rrit startups duke ndihmuar ata renditet për fjalë kyçe të tyre në shënjestër. Shumica e njerëzve tani identifikojnë se autoriteti i ndërtimit dhe lidhjet për një faqe interneti është një pjesë e rëndësishme e një fushate SEO të suksesshme. Megjithatë, shumica e tyre nuk dinë si të ndërtojnë lidhje dhe të rritin autoritetin. Ka mënyra për të ndërtuar lidhje me faqen tuaj te internetit për të rritur SEO si mbulimi i shtypit, rishikimet dhe përfshirja në raundin e mbledhjeve.

Por, të kesh përmbajtje interesante dhe interesante është një mënyrë e sigurtë për tërheqjen e lidhjeve në faqen tënde. Me kalimin e kohës, kjo do të përmirësojë autoritetin tuaj dhe do t'ju ndihmojë të renditni më lart për të gjitha fjalët kyçe primare.

Përmbajtja zgjeron gjurmët e SEO tuaj

Kur vjen puna te SEO dhe përmbajtja, startupët duhet të përqëndrohen në një sërë fjalësh kyçe që janë relevante për audiencën e synuar. Kjo ju lejon të krijoni përmbajtje të synuar që arrin audiencën tuaj në faza të ndryshme të ciklit të blerjes.

Faqja juaj duhet të ketë përmbajtje që përdor fjalë kyçe më të rëndësishme që lidhen me produktin ose shërbimin tuaj për të zgjeruar shtrirjen tuaj. Kjo është ajo që quhet "përmbajtje me gjelbërim të përjetshëm" pasi përqendrohet në përdorimin e autoritetit të faqes dhe të faqes (kërko dhe lidhje) për të rritur praninë tuaj në internet dhe për të përzënë më shumë trafik në faqen tuaj elektronike.

Pasi të keni vizitorë në faqen tuaj, ju mund t'i përzini ata drejt marrjes së një vendimi, në këtë rast, një blerje.

Përmbajtja dhe SEO punojnë së bashku për të ndërtuar markën tuaj, për të krijuar vlerë dhe për të rritur biznesin tuaj. Si nisje, ju keni nevojë për këto dy për të zhvilluar një strategji të qëndrueshme rritjeje.

November 27, 2017