Back to Question Center
0

Eksperti Semalt: 5 Trendet vitale të marketingut dixhital për 2017

1 answers:

Reklamuesit dixhital shpesh ndeshen me inovacione fikse dhe ndryshime në dixhitalmjedis. Shkalla e ndryshimit është shpesh e pamëshirshme dhe në kohë brutale. Historia e biznesit përshkruan se adoptimi dhe evolucioni janë mënyra e vetmepër të mbijetuar në mjedisin që ndryshon shpesh - online comprar.

Në vitin 2016, lëvizjet digjitale shkuan përpara për të ridizajnuar mjedisin e marketingut.tendencat në rritje të dominimit të celularëve kanë arritur një nivel, i cili do të ishte i dëmshëm për trafikun desktop. Vende të tilla si Pinterest dhe Snapchatpo rriten dhe vazhdimisht tërheqin përdoruesit. Zhvillimet aktuale kanë përshkruar atë që konsumatorët dixhital parashikojnë.

Me përvojën e punës me biznese të ndryshme të vogla dhe të mesme,kemi kaluar nëpër ndryshime të ndryshme gjatë viteve - duke pritur çështje të reja dhe duke optimizuar mundësi të reja, Lose or Adapt: ​​ në rastin tonë, kjoduke thënë se është provuar të jetë e vërtetë. Si i tillë, në të gjitha kohët përqendrohemi në horizont për të provuar dhe parashikojmë se çfarë qëndron në të ardhmen.

Me fillimin e tremujorit të tretë të vitit 2017, eksperti kryesor nga Semalt ,Nik Chaykovskiy, ka përmbledhur një listë tendencash që janë thelbi i marketingut dixhital për të ndihmuar reklamuesit të zgjedhin nga këto zhvillime të reja.

, 1. Mobile po informon konsumin e tanishëm

Përdorimi i telefonave celularë është rritur me një sondazh të Pew ResearchQendra që përshkruan se 77 përqind e shtetasve amerikanë zotëronin një smartphone. Këtë vit statistikat do të tregojnë se smartphones janë klientët më të çmuarpartneri më i preferuar i blerjeve.

Një smartphone tani mund të kontrollojë rishikimet e produkteve, të rekomandojë produktet dhe të bëjëblerjet me ndihmën e një shfletuesi. Shkalla në të cilën këto pajisje janë duke u integruar në jetën tonë të përditshme është bërë ata pjesë e kulturës sonë.

2. Live Video Streaming po fiton vazhdimisht

Në 2015, meerkat, një aplikacion live streaming u nis dhe ishte një risi.Një vit më vonë, faqet më të mëdha të mediave sociale u zhvendosën nga Facebook, Twitter, Instagram dhe YouTube.

Streaming live ofron markave dhe marketers një avantazh konkurrues mbi të tjeraplatforma pasi që pasuron përvojën e konsumatorit. Një bisedë e zhvilluar mirë e mundëson një markë të ushqejë transparencën dhe gjithashtu mundësonndërveprim që kurrë më parë nuk është ofruar.

3. Big Data fuqizon personalizimin

Të dhëna të mëdha kanë qenë çelësi në rritjen e përvojës së personalizuar të përdoruesit. Amazon,Spotify dhe Netflix janë shembuj të kompanive të mëdha që optimizohen në të dhëna të mëdha me një objektiv të ofrimit të përdoruesve me një shkallë të lartë tëpersonalizimit. Një rritje e të dhënave mundëson një markë të bëjë parashikime më të mira dhe objektiva që rezultojnë në rritjen e numrit të përdoruesve.

4. Automatizimi i Marketingut është më i pranishëm

Shumica e marketerëve e konsiderojnë automatizimin e marketingut si një kritikëelement i suksesit. Automatizimi aktualisht përdoret për të përmirësuar aspektet e marketingut të përmbajtjes.

, 5. Reklamat impresive nxisin përmbajtjen e marketingut

Marketingu i përmbajtjes ka formuar një bazë për përmbajtje të keqe dhe të mirë. I madhvëllimi i të dhënave ekzistuese i ka detyruar inovatorët të strategizojnë mënyrat më të mira për të angazhuar audiencën e tyre dhe për të hartuar strategji për angazhimin e përdoruesvepërvoja të ndryshme.

Mendimet përfundimtare

Ndërmarrjet më të begata, të mëdha apo të vogla janë të detyruara të evoluojnë dhe të përtërijstrategji të reja për të siguruar qëndrueshmëri. Përqendrimi në trendet e përmendura më lart dhe integrimi i tyre është një hap i madh drejt zhbllokimitmundësi të ndryshme marketingu.

November 27, 2017