Back to Question Center
0

Eksperti Semalt: Pse dhe si të përdorim Amazon për të ndërtuar një markë E-Commerce?

1 answers:

Tregu Amazon shërben si një platformë ku njerëzit lansojnë markat dhe mësojnërreth sjelljeve të konsumatorit. Kjo ndihmon në fillimin e sipërmarrësve që lulëzojnë. Biznesifaqja e internetit mund të funksionojë mirë në krahasim me standardin e tregut - easy monitoring system. Përdorimi i tregut si një burim alternativ i të ardhurave është një avantazh i shtuar.

Artem Abgarian, menaxheri i suksesshëm i suksesit të klientëve të Semalt ,përpunon përdorimin e Amazon për të ndërtuar një markë të suksesshme të tregtisë elektronike.

bazat

Para se të kuptojmë potencialin e plotë të tregut, është e kujdesshme që të fillojmë mebazat. Amazon ndihmon në blerjen e konsumatorëve për bizneset. Përfundimisht, kur dikush mësuar me mënyrën se si funksionon, vetëm atëherë mund të shfrytëzohenfuqia për të përdorur Amazon për të rritur markën.

Amazon llogaritet për pesëdhjetë e dy për qind të kërkimeve. Në tremujorin e katërt të vitit 2016,Amazon ishte përgjegjës për gjashtëdhjetë për qind të të gjitha shitjeve të tregtisë elektronike. Së fundi, shumica e sendeve të shitura në platformë janë nga pala e tretëshitësit.

Këto fakte tregojnë se një shumicë e konsumatorëve Amazon shpeshta për të kërkuarproduktet. Prandaj, duke e përdorur atë për ndërgjegjësimin e markës dhe ndërgjegjësimin e klientit, do të ndihmojë grupet e fokusuara në biznes dhe marketingun rreth këtyrekonceptet në një pikë ku mund të konkurrojë me konkurrentët kryesorë.

Duke përdorur Amazon, është kundër udhëzimeve për të tregtuar një biznes me klientët potencialë.Sidoqoftë, Amazon lejon që biznesi të formësojë sjelljen e tyre tregtare në një pikë ku ata duhet të vizitojnë faqen e internetit të kompanisë. Për shembull,një klient mund të blejë një produkt të caktuar nga një kompani, por zëvendësimet janë të disponueshme vetëm në faqen e internetit të tyre..

Reklama Amazon ndërtojnë vetëdijen

Reklama të sponsorizuara në Amazon janë të ngjashme me Adwords pasi që mbështeten në fjalë kyçe. Sponsoredreklama janë të nevojshme pasi një sipërmarrës mund t'i përdorë ato për të synuar kompanitë që merren me të njëjtat produkte. Kostoja e klikimit është më e vogël sekërko me pagesë.

Vlera Amazon dhe SEO

Sapo biznesi fillon të fitojë një rritje të shitjeve, ekziston një mundësi e lartëproduktet e tyre do të fillojnë të shfaqen lartë në renditjen e kërkimit të Amazon. Rrjedhimisht, Google do të marrë këto atribute të rangut të lartë. Përdorimi i produktitsi fjalë kyçe si vegla primare për kërkimet organike në Google do t'i drejtojnë konsumatorët në produktet e kompanisë.

Me kërkime organike, dhe ngarje konsumatorë në Amazon, blerësit do të kuptojnë seproduktet e firmës shfaqen në disa vende. Ajo nxit një ndjenjë të besimit me konsumatorët. Nëse kompania i tregton produktet e saj në mënyrën e duhur,ata do të jenë të sigurt për të dhënë komente të mira. Shqyrtimi i yjeve nënkupton shumë konsumatorë të pavendosur.

Ka disa shqetësime që tregtarët kanë para se të angazhohen me Amazon:

Miti 1:

Amazon nis markën pa asnjë arsye. Nuk është e vërtetë si themeli i markësmbështetet në palën e tretë për aq kohë sa punon brenda udhëzimeve të Amazon.

Miti 2:

Amazon merr një biznes sapo të hiqet. Stafi Amazon kërkon vetëm njerëzit që të zgjedhinmes të qënit një shitës tregu ose një shitës, por vendimi është tërësisht në lartësinë e personit të përfshirë.

Miti 3:

Amazon dallon nga një dyqan i zakonshëm e-commerce. Është një dyqan e-commerce me tënjë kërkim i ndërtuar dhe i drejtuar si fjalë kyçe si Google.

Konkluzioni

Shitja në Amazon është një strategji e bazuar në vendimmarrje dhe ushtrimin e sasisë së duhur të kontrollit.Shumë lista ekzistojnë në Amazon për biznesin për të shitur dhe për të blerë klientët. Pronari vendos strategjinë më të mirë për ta.

November 27, 2017