Back to Question Center
0

Eksperti Semalt siguron një udhëzues 10-hap në marketingun e përmbajtjes elektronike

1 answers:

SEO dhe marketingu i përmbajtjeve janë të ndërvarura. Megjithatë, kur planifikohet dhe zbatohet siç duhet,përmbajtja mund të përmirësojë dukshëm performancën e kërkimit. Prandaj, si mund të kombinosh kërkesat e SEO me krijimin e përmbajtjes

Merrni poshtë këtyre dhjetë rregullave të arta, të siguruara nga Artem Abgarian, Menaxheri i Lartë i Suksesshëm i Konsumatorëve të Semalt Shërbimet digjitale

1. Gjeni se çfarë kujdesen klientët.

Marketers me sukses janë të shpejtë në përqafimin e hulumtimit të tregut për të përcaktuar klientët e tyre 'ka nevojë. Një tjetër teknikë e lirë dhe e shpejtë e grumbullimit të ideve të përmbajtjes të nevojshme nga konsumatorët është përdorimi i hulumtimit të fjalës SEO - continental contiwinterviking 2 xl. Për të arritur këtë, zgjodhipër t'iu përgjigjur pyetjeve që njerëzit kërkojnë nga motorët e kërkimit dhe të intervistojnë personelin mbështetës për më shumë ide.

2. Zgjidhni llojet e përmbajtjes me mençuri.

Kur shkruhet për një temë që kërkuesit kërkojnë në numër të madh, formë të gjatëpërmbajtja mund të jetë e mirë. Përveç kësaj, përmbajtje të tilla duhet të hartohen në një gjuhë që përdoret shpesh nga vizitorët. Një nga mënyrat më të mira për përcaktiminlloji më i mirë i përmbajtjes është duke i kushtuar vëmendje subjekteve që renditen mirë në Google.

,

3. Mos harroni të përfshini tekst përshkrues.

Edhe pse motorët e kërkimit kanë një aftësi që zhvillohet vazhdimisht, ata ende kërkojnëtekst përshkrues për t'i ndihmuar ata që të kuptojnë përmbajtjen, kontekstin dhe imazhet në një video. Gjithmonë përshkruani infographics dhe përfshijnëtranskriptet që përmbajnë pikat kryesore që dëshironi të bëni.

4. Mos harroni atë që po sillni.

Rrini me idetë e përmbajtjes të cilat përputhen me shërbimet dhe produktet që ofroni.Mund të duket një ide e qartë. Megjithatë, kërkuesit gjithmonë janë të interesuar për një numër të pafund konceptesh, informacioni dhe produkte. Prandaj,shmangni gjenerimin e përmbajtjes jashtë informacionit që lidhet me produktin tuaj..

5. Mos shkruaj për menaxhim.

Shkruani për auditorin. Përveç nëse shikuesit përdorin të njëjtat fjalë SEO si biznesi, hidhenzhargon dhe krijoni përmbajtje unike duke përdorur gjuhën përshkruese dhe të thjeshtë. Megjithatë, duke iu referuar fjalëve kyçe, keni hulumtuar më herët gjatë vendosjesnë përmbajtjen tuaj.

6. Mos harroni të shisni, butësisht.

Tregtarët e tregtisë elektronike duan që blerësit të futen në faqen e tyre sa herë që kërkojnë dhetë nxitet nga përmbajtja në dispozicion. Megjithatë, ndonjëherë është përmbajtja që renditet në vend të produktit dhe kategorisë. Në një situatë të tillë, një shitësduhet të tregojë se si të kujdeset ose të përdoret diçka, dhe kjo mund t'i joshë vizitorët të blejnë produktin.

7. Lidhni e-commerce dhe përmbajtjen.

Lidhja është një rrugë e rëndësishme për audiencën për të hyrë dhe për të trilluar përmbajtjen. Gjithashtu,ndihmon motorët e kërkimit të kuptojnë rëndësinë e fushave të ndryshme të një vendi. Përdor navigacion header dhe footer në lidhjen e informacionit dhepërmbajtje në mënyrë që vizitorët të mund të marrin informacion dhe produkte me lehtësi.

8. Host përmbajtjen në faqen tuaj te internetit.

Nëse dëshironi të renditni përmbajtjen tuaj, vendoseni në të njëjtin vend që përdorni në shitjen e produktevedhe jo një mikrosite. Microsites nuk janë të dobishme në performancën e kërkimit natyror pasi që është një lidhje e jashtme.

9. Shqyrtoni përmbajtjen e shpërndarjes.

Përmbajtja në faqen tuaj nuk do të tërheqë gjithmonë vizitorët e duhur. Në raste të tilla,tregtarët e tregtisë elektronike duhet të bashkojnë përmbajtjet. Bëhet duke ofruar përmbajtjen në faqet e tjera të cilat i tejkalojnë përmbajtjet e përmbajtjes në faqen tuaj.

10. Ji i kujdesshëm kur botoni përmbajtje të bashkuar.

Botimi i artikujve nga një burim tjetër mund të duket një zgjidhje tërheqëse kur jumungojnë burimet për të krijuar përmbajtje vetjake. Megjithatë, nga një perspektivë SEO, kjo rrugë veprimi është e dëmshme në tregtinë elektronike. Ndihmon dikëtjetër për të renditur duke pritur përmbajtjen e tyre në faqen tuaj.

November 27, 2017