Back to Question Center
0

Këshilla Dixhitale Marketingu Nga Semalt për të Rritja e të Ardhurave në Hotelin Tuaj

1 answers:

Industria e mikpritjes tërheq klientët me shije dhe preferenca të ndryshme.Shumë marketers në industri përballen me vendime të vështira duke u përpjekur për të analizuar fjalët e fundit lëvizje ose trendi si "marketingu i përmbajtjes" ose "të dhëna të mëdha".Kjo shkakton hotelierët që të angazhohen në strategji të sofistikuara dhe mbi buxhetin e marketingut të mendimit ndërsa ende përdorin një mjek të automatizuar për t'u përgjigjurtelefonata. Është e gabuar, dhe hotelierët duhet të kthehen në bazat duke u fokusuar në atë që është e rëndësishme-mysafirë - stoff 100 % viskose.

Get poshtë për të domosdoshme dixhital marketing, me kushtnga Andrew Dyhan, Menaxheri i suksesit të klientëve të Semalt .

Përmirësoni përvojën e rezervimit të mysafirëve.

Aspekti më i rëndësishëm i shitjes së një dhome hoteli është përvoja e prenotimit të mysafirëve.Sipas Statistikave Brain, 58% e prenotimit të hoteleve ndodhin online. Është një numër dërrmues. Faqja e internetit e një hoteli është e rëndësishmeaspektin e rezervimit online. Çuditërisht, faqet e faqeve të internetit të shumë hoteleve janë të vështira për t'u naviguar dhe për të bërë që të ftuarit të punojnë shumë për tërezervoni një dhomë. Njerëzit nuk duhet të klikojnë në "lehtësitë" ose "strehimet" dhe të presin për orët para se faqja të mund të ngarkesës. Përveç kësaj, njëFaqja e hotelit efikas duhet të ketë seksione ku një vizitor mund të lëvizë dhe të gjejë informacione vendimtare përpara se të prenotojë shërbimet. Guestsdo të duan të shohin dhoma, vlerësime, dëshmi dhe kuti rezervimi. Zbatimi i një strategjie efektive SEO mund të ndihmojë në përmirësimin e kësaj përvoje.

Mësoni të vërtetën rreth SEO në industrinë e mikpritjes.

Hotelet janë ndër adoptuesit e parë të aktiviteteve të SEO që nga 2004. Në atë kohë,një faqe e hotelit mund të vendosi fjalë kyçe brenda etiketave të padëshirueshme në faqen kryesore dhe motorët e kërkimit si Google do të indeksonte disa fjalë kyçemuaj më vonë. Sidoqoftë, gjithçka ka evoluar, dhe indekset e algoritmave të Google reflektojnë në një vend brenda disa ditësh. Përveç kësaj, Google përdorRankBrain, një inteligjencë artificiale për të krijuar me saktësi parashikuese të pabesueshme. Kjo nënkupton se bizneset kanë më pak kontroll mbirenditjen e kërkimit. SEO është punë shumë më pak, dhe hotelierët tani mund të zhvendosin buxhetin e SEO në qasje të tjera të marketingut digjital si media sociale.

Realizoni lidhjen ndërmjet mediave sociale dhe mikpritjes.

Në këtë drejtim, shumica e hotelierëve janë kapur për shkak të shpejtësisë së shpejtëtë cilat mediat sociale si Snapchat dhe Facebook vazhdojnë të rriten. Është e mençur që hotelierët të kuptojnë mediat më të mira sociale për t'u përdorur në dixhitalemarketingut. Ndoshta, ajo duhet gjithashtu të kontribuojë në përmirësimin e përvojës SEO. Ekspertët gjithashtu zbulojnë se hotelierët duhet të investojnë në krijimin e videovepasi që 67% e vizitorëve shikojnë prodhimet e lidhura me udhëtimet para se të prenotonin një dhomë. Videot gjithashtu u ofrojnë udhëtarëve një ndjenjë më të mirë të autenticitetit.

Përqafoni Instagram dhe Facebook.

Është e pamundur të jesh në çdo platformë të mediave sociale, por hotelierëveduhet të jetë në këto dy. Klientët e rinj mbështeten në këto platforma për të përcaktuar nëse një hotel individual është akoma aktiv në ofrimin e shërbimeve.

Rrit numrin e pasuesve.

Shumica e hotelierëve nuk e njohin numrin e tyre të ndjekësve. Duke pasur disa qindra tifozë nuk mundenpromovimi i marketingut digjital në industrinë e mikpritjes.

Caktoni burime të dedikuara për mediat sociale.

Mediat sociale janë një platformë që kërkon hotelierët që të investojnë duke marrë specialistë.Ata duhet të kenë një ndjenjë të stilit, të quajturit dhe humorit përveç fotografisë dhe aftësive të dizajnit.

November 27, 2017