Back to Question Center
0

Këshilla për ndërtimin e një liste e-mail dhe fillimi i marketingut online

1 answers:

Duke pasur një listë e-mail ju lejon të filloni të bëni para. të gjithëajo merr është një e-mail rekomanduar disa produkt të ri që ju jeni promovuar, dhe ju mund të keni njëpayday i madh, por vetëm nëse ju keni arritur të krijoni një listë të madhe. Semalt Eksperti i Shërbimeve Dixhitale,Michael Brown jep këshilla të dobishme se si të filloni me marketing online.

Imagjinoni që ju keni marrë një informacion në lidhje me të reprodukt, të cilin e gjeni të vlefshme dhe të dobishme - dercos neogenic vichy prezzo. Një email i thjeshtë është dërguar në listën e 10,000 njerëzve me njëshkalla e bisedës prej 5% do të rezultonte në 500 shitje. Duke supozuar se jeni duke fituar $ 10 komision për shitje,që është një vlerësim shumë konservativ, kjo do të fitonte $ 5,000 në një ditë të vetme, për më pak senjë orë pune. Ende i pasigurt për ndërtimin e një liste emailesh

Natyrisht, një listë e-mail prej 10,000 është një madhësi e mesmelista, e cila do të marrë disa muaj për të ndërtuar, kështu që ju duhet të filloni të punoni në të sot, e jo nesër.sa më shpejt që të filloni të ndërtoni listën tuaj, aq më shpejt do të merrni për t'u ulur, dërgoni një email në lidhje me një të reprodukt, dhe të fitoni më shumë në atë orë sesa zakonisht do të bëni në një muaj.

Përfitimet e një liste të postës elektronike

  • Kosto-efektiviteti i bërjes së marketingut të drejtpërdrejtë
  • Aftësia për të analizuar klikimetdhe statistika të tjera jetësore që ju ndihmojnë të shkulni strategjinë tuaj të postës elektronike
  • Ndërtimi i autoritetit dhe besimi duke ofruar vlerën me kalimin e kohës
  • Për shkak të konvertimeve më të lartapër ndërtimin e komunikimeve të vazhdueshme me listën tuaj të postës elektronike

Një nga pjesët më të rëndësishme të ndërtimit të një email-ilista po mban abonentët tuaj. Është shumë e zakonshme që lexuesit e njohur të regjistrohen për "nxitjen" e tyre të lirë,dhe pastaj hiqni veten nga lista juaj e postës pas. Ju duhet të jeni në gjendje të jepni vlerë për tavazhdimisht në të gjithë shkëmbimin tuaj të postës elektronike, përndryshe, them lamtumirë për punën tuaj të vështirë dhe fitimet e ardhshme ..

Fushatat efektive të marketingut të postës elektronike janë të gjitha rrethqasja korrekte. Mendoni për të gjitha emailet që merrni në baza ditore dhe përse disa prej tyre kapin tuajinvëmendja dhe të tjerët u fshinë. Nuk është një shkencë për të marrë abonentë interes dhe besim përmes njëemail të thjeshtë. Ky është dallimi në mes të "spamit" që merrni dhe emaileve që klikoni për të mësuar më shumë rreth saj.

Pikat kyçe për t'u kujtuar kur ndërtoni listën tuaj

  • Krijoni besim duke ofruar ekspertizë dhe vlera në zonën tuaj të synuar
  • Nxirrni emocionet e tyre meduke krijuar histori që lexuesit gjejnë interesante
  • Ruaje tregimin tuaj me logjikën e vërtetë sidëshmi për t'i marrë ata edhe më të interesuar

Është me rëndësi të flitet drejtpërsëdrejti me abonentët tuaj.Ju e dini pse ata nënshkruan, kështu që flasin me ta në një mënyrë që do të marrë vëmendjen e tyre. Askush nuk i pëlqen një emailqë flet për pikat e parëndësishme, kështu që merrni në pikën tuaj shpejt dhe drejtpërdrejt. Pastaj tregoni atyre një histori të cilën atamund të lidhen me të. Kjo do të bëjë që emocionet të vijnë në sipërfaqe, gjë që është pikërisht ajo që kërkoni.

Mënyra më e mirë për të ndërtuar një listë e-mail është përdorimi i njëpergjegjes reputacion automatik. Ju mund të krijoni email të automatizuar që mbulojnë javë në të ardhmen dhe një herë që është bërë,ju nuk keni për të bërë asgjë. Ka shumë opsione, por Aweber duket se është më i vlerësuari. atjeështë nxitja për të gjetur një alternativë të lirë ose më të lirë, por problemi me atë që është e-mail juaj mund të jetë i kufizuarnë një javë, ose ata do të përfundojnë në kutinë e spamit të parapaguesit tuaj.

Linjat e subjekteve të postës elektronike duhet të jenë të papërmbajtshëmdhe të merrni më të mirën e kureshtjes së të gjithëve. Tregimi është thelbësor për të kapur mendjet e tyre dhe për t'i marrë ato në temën tuaje të menduarit. Mësoni më shumë rreth copywriting do t'ju ndihmojë të prodhoni email të vlefshëm që i merrni abonentët tuaj duke lexuar dhe duke kërkuar.

Mos harroni të ndërtoni besimin me listën tuaj të postës elektronike më parëju filloni shitjen e produkteve dhe shitjet e dëshiruara. Autoriteti vjen nga besimi dhe kjo është ajo që ju lejon të bëni shitjet në të ardhmen.

Sigurohuni që t'i tregoni lexuesit çfarë të bëni. ajomund të tingëllojë kontradiktore, por studimet kanë provuar se duke i thënë një personi të bëjë diçka merr një përgjigje më të mirë seduke u kërkuar atyre të bëjnë diçka. "Regjistrohuni tani për stërvitje 1-në-1" do të ishte më efikas se "A dëshironi të regjistroheni për stërvitje 1 në 1"Shpresojmë, ky artikull do t'ju ndihmojë të mësoni njëgjë ose dy për ndërtimin e një liste e-mail. Gjëja më e rëndësishme për të dini është se nuk mund të presësh që të fillosh. Ajo është erëndësi jetike që ju të filloni menjëherë në këtë detyrë. Nëse keni ndonjë hezitim, referojuni Semalt Shërbimet digjitalekështu që ne do t'i bëjmë gjërat të qarta për ju.

November 27, 2017