Back to Question Center
0

Këshilla të Marketingut të Përmbajtjes Semalt të dobishme për çdo biznes

1 answers:

Interneti është i mbingarkuar me sipërmarrësit, marketerët, blogerët, reklamuesit dhetë gjithë ata po garojnë për vëmendjen tuaj. Sa më shpejt që shuma e përmbajtjesështë në rritje të vazhdueshme, ka një përqindje të madhe të materialeve me cilësi të ulët që shfaqençdo ditë. Ka një tendencë për të lëshuar përmbajtje të ulët të keq për të "hype" atë dhe për të marrëvënë re. Megjithatë, për çdo biznes, i cili synon rritjen afatgjatë,është e rëndësishme të paraqitet me përmbajtje me cilësi të lartë. Ju duhet të tregoni përmbajtjen sa më shumë që vetë produkti - best tech companies to work for in portland. Julia Vashneva, udhëheqëseekspert i Semalt Shërbimet Dixhitale, shpjegon se çfarë duhet të përmbajë taktikat e marketinguttë jenë të punësuar nga çdo kompani në mënyrë që të ketë sukses.

Fitoni Besimin

Fillon me krijimin e përmbajtjes me cilësi të lartë. Nëse punoni në internet, atëherë marketingu i përmbajtjesduhet të jetë zemra e biznesit tuaj. Nuk ka rëndësi se çfarë kampe të tregut jeni në,atë që po shet, dhe cila është çmimi juaj. Mënyra se si e paraqitni vetë dopërcaktoni imazhin e biznesit tuaj, reputacionin e markës dhe besnikërinë e publikut. Si një onlinesipërmarrës, ju duhet të jepni informacione relevante, që krijojnë mendime për auditorin tuaj.

Në vend që të vendosni klientët tuaj nën presionin e vazhdueshëm të reklamimit bindës,përpiquni të edukoni njerëzit, duke i ndihmuar ata që të marrin vendime të vetëdijshme. Bëni që të ndihen siblerësit inteligjentë, të zhytur në mendime dhe investitorët, dhe ju patjetër do të rrisni shitjet.Vazhdoni të krijoni vazhdimisht përmbajtje të besueshme dhe informative. Kështu, do të fitoni besueshmërinë tregun tuaj të zgjedhur të ngrohtë. Kur jeni një burim i besueshëm i produkteve dhe informacionit,rekomandimet tuaja rezonojnë në rritjen e fitimit.

Të dëgjojmë

Komunikimi me publikun është thelbësor për ndërtimin e një biznesi afatgjatë. Përmbajtja juajpërfaqëson zërin tuaj, i cili është vegla kryesore për çdo sipërmarrës, bloger ose marketer.Kur ke diçka të rëndësishme për të thënë, duhet patjetër ta dëgjosh. Vendoskanali më efektiv për të përkthyer idetë tuaja.

A mund të thuhet në 140 ose më pak fjalë?pas? Vendoseni në faqen tuaj, blogun e dikujt tjetër, krijoni një buletin në auditorin tuaj oseta paraqesë atë në një revistë për publikim. Ka dhjetëra mënyra për shpërndarjen e përmbajtjes suaj.Mendoni për kë po flisni. A është një audiencë miqësore me YouTube? Ose, ndoshta,buletini do të përshtatet më mirë? Mos harroni, është mënyra më efikase për të komunikuarme klientët tuaj potencialë ose lexuesit.

Ndërto marrëdhënien esenciale

Nëse keni ndjekur ndonjëherë një kurs për të folur publik, paraqitje ose marketing përmbajtjeje,atëherë e keni dëgjuar këtë. Megjithatë, nuk mund të thuhet mjaftueshëm. Njihni auditorin tuaj.Çfarë mund të jetë më thelbësore për biznesin tuaj sesa marrëdhënia me të cilën keni ndërtuarpasuesit tuaj? Njihuni me ta. E di se kush janë ata, çfarë duan dhe çka janënevojat janë. Komunikoni me ta çdo ditë për të mbajtur marrëdhënien tuaj të lulëzuar.

Punoni në përmbajtjen e përmbajtjes dhe rrisni vlerën e tij për lexuesin. Ju duhet tësigurohuni që përmbajtja që po ndani është përfundimisht e dobishme. Vendoseni veten nëkëpucë të klientëve tuaj. Do të dëshironit të humbisni kohën tuaj duke lexuar diçka jo thelbësore?Epo, askush nuk do ta pëlqente këtë. Por sapo të sjellësh ide të rëndësishme dhe interesanteinformacion për auditorin tuaj, ata do t'ju shpërblejnë me mirënjohje.

Angazhoni auditorin

Lironi mendjen tuaj dhe shikoni nga engjëlli i ndryshëm në përmbajtjen tuaj. Të jesh kreativ dheduke menduar nga kutia krijon një ndërveprim më të fortë me audiencën tuaj. Për më tepër,le të njihen me ty. Vendosni emrin tuaj, foton tuaj dhe mini-bio atje së bashku me tëpërmbajtjen tënde. Hapni derën dhe lërini popullin. Kur njerëzit lidhen me ju si njëperson, ata kanë më shumë gjasa të dëgjojnë atë që thoni.

Natyrisht, të gjitha këto praktika bëhen pjesë e strategjisë suaj të marketingut të përmbajtjes me kalimin e kohësshkon. Ju duhet t'i ndiqni këto ide vazhdimisht për t'u bërë një lider në industrinë tuaj.Të gjithë klientët e Semalt e dinë se cilësia e përmbajtjes është një investim afatgjatëqë ju jep shpërblime të mëdha. Zëri juaj bëhet produkti juaj kryesor.

November 27, 2017