Back to Question Center
0

Këshilla të SEO-së të parëndësishme Para Sitios Multilingües

1 answers:

Blogerët e Muchos janë shumë të interesuar në përpjekjet e tyre për të ndryshuar idioma në një web site. Problemet e tilla janë karakteristikat që ju pëlqen SEO. A veces, agregar përmbajtje dhe mulviples idiomas puede ser beneficio para para esfuerzos, haciendo que la clasificación de su sitio al mare alta. Në shtëpi, faqet e panjohura në një mjedis të qetë dhe të qetë për shkak të mungesës së detajuar të detit.

Entonces, la pregunta es: ¿hará tu sitio multilingüe dañar tu SEO o mejorar los esfuerzos? Max Bell, një nga ekspertët kryesorë të Semalt , le të quhet se aspektet e SEO duhet të mbajnë në mendje një vend shumë të mirë - oculos hexagonal feminino.

Sitios multi-idioma dhe SEO

Në algoritmën e Google, përmbajtja e të cilave është përkthyer në gjuhë të ndryshme, nëse konsideron përmbajtjen e dyfishtë. Google penalizon përmbajtjen e dyfishtë të përcaktuar nga klasa e detajuar e internetit. Kjo është ajo që ju nevojitet për të zgjidhur problemin e problemeve të los idiomas. Megjithatë, Google mund të inkorporojë një seksion të veçantë në faqet e internetit dhe rajoneve të veçanta. Për shembull, funksioni dhe mënyra e të qënurit të binjakëzuar në të njëjtën kohë janë shumë të këndshme. Google refina esta búsqueda, duke inkorporuar estos idiomas. Në rast se nuk ka ndonjë kopje, ju mund të përdorni një URL të Google për të ruajtur.

Mund të gjeni, dhe algorithm të Google mund të zbulojë përmbajtjen e multilingue si një palë e tretë. El relleno de palabras que estado de los métodos de SEO de sombrero negro que implica el uso excesivo de palabras clave para engañar al sistema y ubicarlo primero. Sin embargo, nga data e aktualizimit të vitit 2017, relevanca e përmbajtjes së elementeve të faktorëve. Ka shumë mundësi që ju të gjeni më shumë se një palë të tretë dhe nuk ka funksionalitet në SEO.

Kryetari i bashkisë së automjeteve të akuzuar për krimet e luftës,

Shihni faqen tuaj te internetit me shumë gjuhë

Transferimi i vendimit të përdorimit në rrjetin e faqeve të internetit, konfigurimi dhe mënyra e rëndësishme e rëndësishme. Megjithatë, një nga këto që konsiderohen si një nga faqet më të besueshme të faqeve të Google-it, që Google i bie në sy në mënyrë korrekte, si një idiom i veçantë. Si një flluskë, ju mund të merrni më shumë para në qoftë se ju jeni në web faqen tuaj. Për të kërkuar ndihmë, përdorni një URL për estrukturën e dominimit dhe të rëndësishme. Esto mund të përdorë Google faqen e internetit dhe të zbulojë përmbajtjen e shumë publikuar. Por ejemplo:

  • Një domani i nivelit superior (TLD). Esto es para región a la que apunta. Es kushton një kohë të gjatë për mua. Shihni në këtë artikull në google. Los faqetos web pueden verse así: mywebsite.de
  • Subdominios genéricos (gTLD). Ju mund të shkarkoni dhe të ruani URL-në e antigave. Sin embargo, asnjë hay un orientación directa como en el caso del dominio de nivel superiore (TLD). Si të gjeni faqet e internetit si: de.mywebsite.com
  • Subdirectorios genéricos. Esta opción es la más barata. Ndikon ndryshimin e estrukturës së URL-së. URL-ja e sitit në internet është e lidhur me mywebsite.com/de/URL

përfundimin

Para se të blini, përdorni variantet idioma për të parë ngjarjet më të lehta të njëpasnjëshme. Sin embargo, los especialistas en marketing digital recomiendan que tenga cuidado con esta técnica. Megjithatë, shumica e faqeve mund të merren në konsideratë si një kopje dhe një përmbledhje e gabuar. Kuptimi i Google bots zbuluar në përmbajtjen tuaj, duke ndikuar negativisht në renditjen e SEO. Ekzistojnë casos, të cilat kanë shumë mundësi për të kaluar në potencialin e tyre për klasa. Me ndihmën e menjëhershme të menjëhershme, mund të konfiguroni dhe të operoni në një sferë më të mirë për të marrë një llogari nga burimet e SEO.

November 27, 2017