Back to Question Center
0

Link Building dhe Quality Link nga eksperti Semalt Ivan Konovalov

1 answers:
Shënim i redaktorëve: Ivan Konovalov është menaxheri i suksesit të konsumatorëve në Semalt. Kompania ka mbi 10 000 klientë të suksesshëm dhe gjithmonë lëviz përpara me teknologjitë më të mira të SEO.
Makinat e kërkimit bëjnë një punë të mirë të faqeve të renditjes më të larta që janë me vlerë më të madhe në një kërkesë kërkimi të vizitorit.

Meqenëse motorët e kërkimit mund të dërgojnë deri në 60 për qind të trafikut të lirë në faqen tuaj, nuk ka arsye të mos krijoni lidhje me faqen tuaj dhe të gëzoni këtë pjesë të madhe të lirë trafikut.

Subjekti i ndërtimit të lidhjes është i madh në vetvete dhe ju do ta mësoni me kalimin e kohës dhe do të vazhdoni të eksperimentoni.

Sidoqoftë, ka disa informata që janë thelbësore për ju që të mësoni të filloni dhe të shmangni kurthet më të zakonshme.

Pse ndërtimi i lidhjeve është i rëndësishëm

Nëse do të donit të blini diçka si frigorifer, çfarë do të bënit në një skenar të tillë?

Ju ndoshta do të gjeni një dyqan ku ju mund të blini produktin, pavarësisht nëse jeni jashtë linjës ose tregtarëve online.

Mundësia e vetme për të shkuar në një dyqan dhe për të blerë një frigorifer pa pyetur askënd për rekomandimin e tyre është kur ju e dini se si të merrni një vendim të informuar.

Ju do të zgjedhni një opsion bazuar në përvojën tuaj, preferencat tuaja, ose ndoshta përmes një rekomandimi nga një mik ose një anëtar i familjes. Megjithatë, nëse jeni duke blerë një frigorifer për herë të parë në jetën tuaj dhe doni të merrni një vendim të informuar, çfarë do të bëni? Më shumë gjasa, ju do të kërkoni për disa rekomandime nga dikush që ka njohuri për blerjen e një frigorifer. Ju do të besoni në gjykimin e atij personi dhe do të vazhdoni me blerjen tuaj, apo jo?
World Wide Web është një vend i madh. Kur motorët e kërkimit duhet t'i përgjigjen pyetjes së vizitorit, ata shikojnë në ueb për përputhjen e rezultateve. Meqë ka shumë faqe interneti që mund të ofrojnë të njëjtin informacion, është e vështirë për motorët e kërkimit të rendisin faqet më të mira lart në rendin e rezultateve të kërkimit. Në një skenar të tillë, lidhjet ndihmojnë.
Le të themi që ju keni një uebsajt të udhëtimit ku ofroni shërbime për rezervimin e biletave dhe akomodimeve në hotele të ndryshme në të gjithë vendin tuaj. Tani, në qoftë se ju keni lidhje hyrëse në faqen tuaj nga disa prej linjave ajrore ose hotele kryesore, do të përfitojë shumë mirë nga faqja juaj e internetit dhe do t'ju ndihmojë të fitoni një renditje më të lartë në SERP (Rezultatet e rezultateve të kërkimit) krahasuar me faqet e tjera që janë të ngjashme me juaji. Lidhjet janë ekuivalente me besimin..
Kur dy vende janë të ngjashme në përmbajtje, ai që merr renditjen më të lartë është vendi që ka ndërtuar besimin më të madh me motorët e kërkimit .

Kur ju krijoni lidhje me faqet e internetit të tjera, ju jeni duke ndarë përvojën dhe keni besim midis njëri-tjetrit në lëndën tuaj. Makinat e kërkimit dashuri lidh.

Lidhjet në hyrje dhe në dalje

Lidhjet përbrenda janë ato lidhje që vijnë nga faqet e internetit të tjera, ndërsa lidhjet e jashtme i referohen atyre që dërgojnë një vizitor nga faqja juaj në një faqe tjetër interneti.
Lidhjet përbrenda tregojnë se sa shumë ju beson faqja tjetër e internetit dhe lidhje të jashtme tregojnë sa besim keni vënë në faqen tjetër .

Cilësia Link

Cilësia është gjithmonë e rëndësishme për njerëzit, dhe është gjithashtu diçka që motorët e kërkimit vendosin vlerën.

Qëllimi i tyre është që të paraqesin rezultatet më relevante dhe të rëndësishme në pyetjen e një përdoruesi gjatë prerjes së barërave të këqija ose ndërmjetësuesve të bandës.

Kjo do të thotë se ata sigurohen që ju të merrni rezultatet e duhura nga vendet e duhura në çdo kohë.

Cila është cilësia e lidhjes

Ky është një faktor i rëndësishëm që ndihmon motorët e kërkimit të përcaktojnë cilësinë dhe besueshmërinë e një faqe interneti.

Kur ndërtoni lidhje me faqen tuaj, është e rëndësishme që ata të vijnë nga vende të besueshme dhe me cilësi të lartë .

Meqë ka faqe interneti të pafund për një temë të caktuar për faqen tuaj të internetit për të lidhur dhe për të marrë lidhje në kthim, dhe përfundimisht të fituar një renditje të lartë në faqet e rezultateve të kërkimit, është me rëndësi që këto lidhje të jenë nga vendet e nivelit më të lartë në një kategori.

Lidhjet e semalit nga faqet e kualitetit të lartë janë një shenjë se faqet e internetit ju besojnë dhe këto lidhje hyrëse u tregojnë motorëve të kërkimit se faqja juaj e internetit mund të ketë gjithashtu diçka të dobishme për një konsumator që të shikojë.

Ky është një lloj rekomandimi që do të kërkoni kur blejnë një frigorifer, siç u diskutua më sipër.

Ju vlerësoni rekomandimet vetëm për një subjekt individual nga dikush që është autoritet në atë subjekt të veçantë Source .

Sa më shumë lidhje të kualitetit të lartë që ju mund të arrini në faqen tuaj, aq më mirë renditjet tuaja do të jenë!

November 27, 2017