Back to Question Center
0

Ndarja e Ekspertëve të Semaltit Këshilla për Marketing Video Çdo Kampion SEO duhet të dijë

1 answers:

Në marketing online, search engine optimization (SEO) është e rëndësishme për shumicën e njerëzve qëdëshirojnë t'i bëjnë bizneset e tyre afatgjata. Optimizimi i përmbajtjes është i lehtë pasi që përfshin strategji të njohura. Megjithatë, disa marketing dixhitalagjencitë e gjejnë këtë proces të trazuar sidomos kur nuk dinë se çfarë të bëjnë. Optimizimi i Video Search Engine është i nevojshëm për çdo onlinepërmbajtje. Që nga viti 2006, Google bleu YouTube dhe që atëherë, duke përdorur SEO në video klipe është po aq e rëndësishme sa me çdo përmbajtje tjetër në internet.

Shumica e kompanive gjejnë përdorimin e videos në mënyra të ndryshme - portland hillsboro. Për shembull, shumë FAQ dhetutorialet kërkojnë mjetet e një videoje të mirë informative. Duke ditur rëndësinë e SEO për videot, mund të pyesësh veten se si ta zbatosh atë.

Andrew Dyhan, Menaxheri i suksesit të klientëve të Semalt Shërbimet dixhitale, përcakton disa këshilla të vlefshme të cilat mund t'i bëjnë videot të ju japin një renditje më të lartë:

Gjatësia e përmbajtjes.

Është e rëndësishme të përfshihen fjalë kyçe brenda bllokut të historisë së mesazhit tuaj. Nje videoduhet të punojë ashtu si një artikull në një blog post. Videot duhet të jenë gjithëpërfshirëse, informuese dhe mjaft të shkurtra. Shumë studime sugjerojnë atëpërdoruesit mesatar shpenzojnë rreth 2 minuta në një video. Mbani gjatësinë e shkurtër të videos: rreth 5 minuta. Videot rrisin mbulimin universale përmbajtjes suaj si dhe ofrimi i një platforme informative për klientët tuaj aktivë për të klikuar dhe për të gjetur përmbajtje relevante..Videot marrinaksionet në platforma si YouTube. Botët e Google mund të marrin lidhjet më të përbashkëta të cilat më vonë bëhen kritere për renditjen e shumicëse faqeve të internetit.

Qëllimi i videos.

Vizioni, objektivat dhe vlera e planit SEO të videos janë faktorët kryesorë për tëkonsiderojnë. Mund të krijoni një fushatë efektive të marketingut me një mision të fuqishëm. Megjithatë, qëllimet e videos kanë një ndikim të madhmbi rëndësinë e njerëzve që i përdorin ato. Për shembull, një video e dizajnuar për t'u quajtur mund të jetë informative dhe të përfshijë blej tani procedura. Megjithatë, një video e kompanisë së sigurimeve për arsye arsimore nuk mund t'i ketë ato.Në vend të kësaj, ato janë të rëndësishme për vendosjen e fjalëve.

Ndikimi dhe bindja.

Kur një person kërkon një video në internet, shikueshmëria është faktor më i madh i njerëzvekonsiderojnë. Videot me çeqe ose ato që mund të shkaktojnë ndarjen janë një nga metodat më të shkathëta për të fituar një rrjedhë të qëndrueshme të pikëpamjeve.Disa teknika mund të bëjnë një video që të arrijë këtë nivel të ndjekjes. Për shembull, përfshirja e përpunimit auditor. Mund të vihettitra, kapituj dhe tekst shpjegues në video. Ky proces në mënyrë dramatike stimulon ndjenjat vizuale dhe auditiveduke rritur rëndësinë.

Konkluzioni

Në SEO e sotme, krijimi i përmbajtjeve dhe marketingu i videove janë disa teknika të reja të cilatjanë duke pasur një ndikim të rëndësishëm në shumë taktika SEO. Kolegët e mi dhe unë rekomandoj që ta përdor këtë taktikë sidomos për atë audiencë qëi referohet videos për sqarime. Megjithëse këto dy koncepte mund të duken të ndryshme, ato janë dy strategji të marketingut digjital dhe kanëaftësinë e rritjes së konvertimeve. Videot janë të mira në shpjegimin si dhe drejtimin e audiencës për të kryerthirrje-për-veprim aspektet e faqen tuaj te internetit. Si rezultat, marketingu i videove mund të jetë një zgjidhje për detyrën e rangimit të faqes tuaj, sidomos nëMotorë kërkimi.

November 27, 2017