Back to Question Center
0

Pse duhet të filloni e-commerce? 4 Arsyet nga Semalt

1 answers:

Cilado lloj biznesi që po përpiqeni të filloni, e-commerce është një fushëqë ka mundësi të shumta. E-commerce është një fushë e thjeshtë që edhe fillestarët mund të veprojnë. Disa mjete dhe burime të thjeshta mundësojnëprocesi i e-commerce të jetë i thjeshtë. Shumica e këtyre mjeteve dixhitale të marketingut nuk janë të lira, por ka edhe fillimin e lirë në treg - vemer crono touch lamps.Aspekti më i rëndësishëm kur merret me tregtinë elektronike është mbajtja e etikës së punës dhe puna pa lodhje.

E-commerce ka shumë procese të përfshira. Shumica e të cilave përfshijnë përfshirjen e një të fortëprani online për markën tuaj, veçanërisht SEO. Ka shumë arsye pse dikush do të fillojë një biznes e-commerce.

Oliver King, Menaxheri i suksesit të klientëve të Semalt Shërbimet dixhitale, ka fituar përvojë në biznesin e tregtisë elektronike dhe është gati të ndajë arsyet që mund t'ju çojnë për të filluar një.

1. E-commerce po rritet me shpejtësi.

Kur zgjedh strategjinë e marketingut për çdo biznes, duke analizuar treguntendencat janë të dobishme. Në SHBA, tregtia e internetit pritet të rritet deri në 18% deri në vitin 2018. Në mbarë botën, e-commerce parashikohet të jetëmë e larta me mbi $ 1.6 trilion USD. E-Marketer ka parashikuar një rritje deri në 2.5 trilion dollarë. E-commerce është, pra, një i madhvend për të marrë potencialet e pafundme të tregut. Studime të tjera kanë treguar se afër 80% të popullsisë së botës kanë bërë ose do të bëjnënjë shitje online. Sipërmarrësit po hyjnë në e-tregti për të marrë këto potenciale të tregut.

2..Mund të fitosh gjersa fle.

Në tregtinë elektronike, krijimi i një dyqani në internet ka një implikim të ngjashëmhapja e një dyqani të vërtetë fizik. Kur bën biznes, faqet e internetit të shumëfishta mund të kuptojnë dyqane të ndryshme, të cilat do të marrin blerës nga e gjithë botaglobit. Gjë e mirë në tregtinë elektronike është ajo që nuk keni nevojë të punoni. Biznesi mund të kandidojë më vete, tërësisht jashtë linje. Ekspertët e tregtisë elektronikemund të arrijnë miliona klientë në mbarë botën me vetëm një blog post të vetëm SEO ose postë të medias sociale. Individët mund të bëjnë të ardhura pasivepërmes e-commerce duke përfituar nga teknologjia e disponueshme.

3. Është e lehtë për t'u ngritur dhe për të kandiduar.

E-commerce ka mjete të shumta që mund të automatizojnë shumicën e proceseve. Për shembull,duke bërë faqet e internetit, aplikacionet, automatizimin e SEO dhe gjetjen e fjalëve mund të bëhet nga pothuajse kushdo me procedurat e tërheqjes dhe rënies. burimesi bootstraps janë në dispozicion në internet në numër të madh. Pjesa më e vështirë e krijimit të biznesit elektronik është zgjedhja e një produkti dhengrohtë. Kur këto dy janë në dispozicion, i gjithë procesi është i drejtpërdrejtë sidomos për temat që janë të pasionuara. Për më tepër, duke bërëdiçka që ju pëlqen gjithnjë e më shumë rrit aftësitë tuaja.

4. Bërja e më shumë shitjeve për shumë konsumatorë është e mundur.

E-commerce ka potencial për të arritur miliona klientë në nivel global. Atje janeshumë mjete atje që mundësojnë një rritje të konvertimeve, duke bërë më shumë klientë nga vizitorët. Për shembull, mjete të fuqishme siCartHook. Personat kanë bërë marketing të përmbajtjes dhe SEO që ka bërë shumë lexues të ndjekin shumë bloge, produkte dhe përmbajtje të mediave sociale.E-commerce mund, pra, të jetë një fushë me potencial të pafund kur është fjala për vlerën e shitjes së produktit.

Konkluzioni

Një biznes i suksesshëm e-commerce mund të jetë një përfitim i madh për një kompani që ështëduke filluar. Për shembull, tregtia elektronike mund të rrisë vlerën e shitjeve nëpërmjet konvertimeve. Në raste të tjera, kompanitë me një e-commerce të suksesshmeplatforma mund të jetë një shitje për personat e gatshëm. Nëpërmjet platformës digjitale të marketingut, mund të arrihet një sukses i madh sidomos siç përshkruhet me SEO.

November 27, 2017