Back to Question Center
0

Pse & Si ta rritni SEO-in tuaj me përmbajtjen e marketingut dhe mediat sociale - Taktika Nga Semalt

1 answers:

Kur është fjala për përmirësimin e SEO, nuk është sekret se përmbajtja është mbret. juajpërmbajtja e faqes së internetit duhet të jetë e rëndësishme, informuese dhe e angazhuar për motorët e kërkimit për të marrë në konsideratë rendin e faqes suaj. Gjate viteve,megjithatë, media sociale ka hyrë në foto dhe sinjalet e saj tani po përdoren për të ndihmuar në renditjen më të mirë të motorrit tuaj të kërkimit.Është e qartë për të parë se SEO, marketingu i përmbajtjes dhe mediat sociale janë të gjitha që punojnë dorë më dorë për të përmirësuar statusin e kompanisë suaj të internetit - how to locate super accounts.

Vetëm për ta bërë këtë më të qartë, ka 5 këshilla të lartë, të shpjeguara nga Andrew Dyhan,Menaxheri i Suksesit të Klientit Semalt ,për të ndihmuar në përmirësimin e SEO-it me marketingun e përmbajtjeve dhe mediat sociale.

1. Përmbajtja e përmbajtjeve në Twitter

Nuk është vetëm përmbajtja në faqen tuaj që ndihmon Google të indeksojë faqen tuaj.Sa më shumë që cicëroni, dhe sa më shumë njerëz të ndajnë tweets tuaj, aq më mirë shanset tuaj për të lëvizur lart renditjen indeksi. Natyra e madhe errjeti i gjerë botëror do të thotë se proceset e gjera përdoren për të grumbulluar të gjithë informacionin dhe për të vënë në një sistem që aktualisht është i arritshëm.Crawlers të Google janë çelësa për të ndihmuar me këtë indeksim dhe tani ata marrin parasysh përmbajtjen nga llogaritë e Twitter. prandajbëj maksimumin e Twitter dhe tweetit tënd larg!

2. Zhvilloni platformat e mediave tuaja sociale për të marrë lidhje të mira

Për shkak se motorët e kërkimit po përpiqen të sjellin informata relevante tek njerëzitkur ata kanë nevojë për to, ata mbështeten në mediat sociale për të ndihmuar. Sa më shumë linkbacks një website ka, aq më shumë tregon se njerëzit e gjejnë atë vendrelevant. Për fat të keq, shumë njerëz abuzuan këtë në të kaluarën dhe u angazhuan në teknikat e zezë-hat-SEO për të rritur renditjen e faqes së tyre.Kjo bëri që motorët e kërkimit të ktheheshin në media sociale për ndihmë..Motorët e kërkimit sot shikojnë sinjale sociale si Facebook, Tweets,Google + 1s për të parë sa mirë po bën faqja e juaj dhe si ta rendisni atë në përputhje me rrethanat.

3. Përdorni mediat sociale për të rritur besueshmërinë tuaj

Sot motorët e kërkimit nuk janë vetëm duke kërkuar në përmbajtjen në faqen tuaj ose blog.Ata po shikojnë edhe platformat e mediave tuaja sociale. Si njerëzit janë të angazhuar me përmbajtjen tuaj, dhe gjithashtu sa njerëz janë të lidhurmbrapa tek ju. Sa i madh është një audiencë dhe ndikim që keni, dhe kështu kaloni kohë duke zhvilluar edhe arritjen tuajsi po rritet audienca juaj.

4. Postoni në Google+ çdo ditë

Zhvilloni profilin tuaj në Google +, postoni çdo ditë dhe Google do të jetë i kënaqur me ju.Bashkohu me komunitetet dhe përmbajtjet pas relevante, ndani profilin tënd, thjesht aktivizohuni në profilin tuaj në Google +. Sigurohu që përmbajtja të jeshndarja në Google+ është përmbajtja për të cilën doni të indeksoni.

5. Forconi dhe përshtatni lojë tuaj SEO

Kur flasim për SEO dhe përmbajtje, gjëra të tilla si fjalë kyçe, përshkrime meta, alttagging e imazheve, dhe numri i fjalëve në postimet tuaja blog të gjitha çështje. Megjithatë, gjërat kanë ndryshuar pak me kalimin e kohës. Makinat e kërkimit janëtani më shumë e shqetësuar me relevancën e përmbajtjes tënde. Nuk është vetëm për mbushjen e fjalëve, por për mënyrën se si mund t'i përgjigjeni në mënyrë efektivepyetjet që njerëzit kërkojnë. SEO po revolucionon llojin e përmbajtjes që shfaqet në rezultatet tuaja. Prandaj sigurohuni që tuajatpërmbajtja është aq e përshtatshme dhe angazhimi sa të jetë e mundur.

Konkluzioni

SEO, marketingu i përmbajtjes dhe mediat sociale nuk janë të palidhura. Nëse diçka, atajanë duke u bërë gjithnjë e më shumë të ndërthurur me kalimin e viteve. Ata të gjithë ndihmojnë në përmirësimin e SEO dhe renditjen e faqes dhe duhet të merren parasyshsë bashku në strategjitë e marketingut të faqes së internetit.

November 27, 2017