Back to Question Center
0

Semalt Ekspert: 8 Gabimet SEO që janë të rrezikshme për përmbajtjen e Marketingut tuaj

1 answers:

Motorë kërkimi ju ndihmojnë për të kapur vëmendjen e shikuesve të rinj, lexuesve,dhe dëgjuesve, por në shumicën e rasteve, ju jeni pengesa kryesore që pengon motorët e kërkimit nga renditja e përmbajtjes suaj të lartë në kërkimfaqet e rezultateve.

Motori ju lejon të tregoni përmbajtjen tuaj globalisht vetëm nëse është falasnga gabimet që mund të dëmtojnë udhëzimet e motorëve të kërkimit si dhe përvojën e përdoruesit.

Ju duhet të shmangni gabimet e mëposhtme, të përcaktuara nga Lisa Mitchell, Menaxheri i Suksesit të Klientit të Semalt Shërbimet digjitale, për të siguruar që motorët e kërkimit të jepni përmbajtjen që u nevojitet.

1 - alojamento gratis com cpanel. Përmbajtje të shkurtër

Ju duhet të siguroheni që përmbajtja juaj është e plotë për të kënaqur kërkesëne kërkimeve të ndryshme. Google preferon përmbajtje gjithëpërfshirëse pasi që jep kërkime të dhëna të rëndësishme që plotësojnë kërkesat e tyre.Gjatësia mesatare e përmbajtjes duhet të jetë rreth 2400 fjalë për të siguruar që është koncize që lexuesit kanë mendime pozitivelidhur me përmbajtjen.

2. Mungesa e imazhit të parametrave të projektimit

Faqja e internetit sillet keq për lexuesit e rinj në krahasim me të përditshmenfaqet e internetit, të cilat kanë një vlerë estetike tërheqëse. Faqet me elemente imagjinare ose dizajni nuk janë të favorizuar nga përdoruesit dhe Google,duke implikuar që ju nuk do të keni një avantazh konkurrues.

Elementet e dizajnuara për të thyer tekstet sigurojnë që lexuesit të qëndrojnë më gjatënë një faqe, diçka që e bën Google të rrisë renditjen e përmbajtjes në fjalë.

3..Gabimet e drejtshkrimit ose gabimet në përmbajtje

Përkundër faktit se përmbajtja, si dhe gabimet gabimisht, janënuk klasifikohen si faktorë SEO, ato ndikojnë negativisht në kredibilitetin tuaj dhe mundësinë tuaj për t'u lidhur me të.

4. Mungesa e pushimeve të përmbajtjes

Është e rëndësishme që vazhdimisht të rimarrë vëmendjen elexues në një përmbajtje të caktuar pasi shumica e lexuesve kanë një hapësirë ​​shumë të shkurtër të vëmendjes. Thyerja e teksteve duke përdorur qasjettë tilla si nëntituj, imazhe dhe lista sigurojnë që vëmendja e lexuesit të kapet dhe në fund të fundit, duke siguruar atë kërkimmotorët vërejnë përmbajtjen.

, 5. Duke përdorur paragrafë të gjatë të tekstit

Paragrafët e gjatë krijojnë mërzitje dhe largojini lexuesit tuaj nga tuajatfaqe. Sigurimi se paragrafët janë akte më të shkurtra si një ndërhyrje për të siguruar që vëmendja e lexuesve të kapet.

6. Mungesa e lidhjeve jashtë

Besueshmëria e përmbajtjes që arrihet përmes përdorimit tëlidhjet dalëse dhe burimet e cituara janë të një rëndësie të madhe për lexuesit. Google gjithashtu njeh kredibilitetin e përmbajtjes dhe SEOeksperimentet përshkruan se faqet e dominuara nga lidhjet e jashtme kryejnë më mirë në procesin e kërkimit.

7. Mungesa e promovimit

Krijimi i një përmbajtje të plotë që e bën atë të konkurrentit tuajnuk garanton se do të renditet numri 1. Duhet të jeni të durueshëm dhe të presin që njerëzit të japin përmbajtjen tuaj pozitive në renditje SEOtregues të tillë si aksione shoqërore dhe lidhje.

8. Mungesa e CTAs dhe optimization

Aplikimi i konfigurimit të defaults për përkufizimet e meta të përmbajtjes suajdhe tituj është një gabim SEO që mund të shmanget duke siguruar që titulli i përshkrimit dhe përmbajtjes është i optimizuar.

Konkluzioni

Duke shmangur 8 gabimet më të zakonshme të SEO, do të keni suksesnë sigurimin që përmbajtja juaj të jetë në përputhje me nevojat e motorrit të kërkimit. Dhe jo rastësisht, trafiku do të rritetfaqen tuaj.

November 27, 2017