Back to Question Center
0

Semalt Especialista: Como Desenhar Seu Negócio Digital E Forma Eficaz

1 answers:

Segundo a pesquisa të MIT Sloan Menaxhimi i Rishikimit dhe Universitetit Deloitte University, muitas empresas estão preparadas para entrar online. Neste estudo, kërkoni për 44% të pikëve të shqyrtimit (3700 analistë, ekzekutivë dhe anëtarë) të cilët janë të interesuar për të marrë pjesë në një ndërprerje nga operacionet që kanë të bëjnë me paraqitjen e formave të reja. Asnjë entanto, 56% e dosjeve të mëparshme nuk është dërguar në një transmetim dixhital dhe se funksionon me forma të reja.

Adotari është një platformë dixhitale e cila do të thotë shumë e rëndësishme. Për shembull, alguns procedurat e Search Engine Optimization (SEO) rrisin bazën e saj të klientëve. Dixhitalizimi është shumë më i përshtatshëm për të gjithë ata që duan të shohin këtë plan. Në mënyrë të pavarur, ju mund të bëni një ndryshim të saktë, ose të moshuarit e saj, të saktë të projektimit ose të modelit të imazhit të rezultojë në kohë të gjatë. Muze të tjera kërkojnë ndihmë, ose kjo është normale kur organizimi i organizimit është transformuar. Como rezultado, kolocar estratégia claras para lidar com esses obstáculos pode ser uma tarefa extra, que vale a pena os esforços.

Max Bell, një gerente e suksesit të klientit Semalt , shpjegon aspektet e konceptimit të negocimit të suksesit.

Shqyrtimi i ndihmës për një bashkëpunim dhe inovacion

Ao fazer o modelo de design, o proces envolve një procura de uma solução duke përdorur përcaktimin e lidhjes së parave për klientët. Një përgjigje nuk është e qartë, për të arritur këtë mundësi për përdorimin e algjeve të parimeve të procesit të krijimit të konceptit të besueshëm si pjesë e afatit të lojës. Për shembull, ao fazer marketing dixhital, si organizatorët më të hollësishëm të kontratës të veçanta në SEO, të gjitha shërbimet që ofrojnë në fushën e marketingut të klientëve dixhital digital buscar..Kjo është koha moderne, një klient portofol klientët nga interneti. Esse fenômeno significa que os sites estão lentamente sostitutivo del gioco.

Desenhar pensando

Përpilimi i dizajnit përfshin një incizim të të gjitha aspekteve të organizimit para se të fillojë procesi para se të fillojë procesi i algo-s. Përfshirja e ndryshimeve të ndryshme për të përmirësuar problemin e problemeve të veçanta të përdoruesve. Nënkupton, si idetë e diferencave të perspektivave, se kriza është një e drejtë e rëndësishme për funksionimin e tyre. Për shembull, një parceri nga MU / DAI e SalesForce na luta kundër një pirataria marítima

Nesse sentido, chamar uma ekuipazhit të teknologjisë së përkushtuar për të kërkuar një dënim të mirë. Muzeu i aspekteve të dizajnit, inkuadrohet një adaptim në formatin dixhital, përshkrime të veçanta të talenteve dhe informacioneve për lidhjen e problemeve. Për shembull, o trabalho em equipme entre executivos da empresa e equipes de SEO pode levar ao design de um site pozicion receptive, que não só complementa, mas que tem potencial para substitutedir a loja física. Nesta konfiguração, o mendimi i dizajnit është i nevojshëm për lidhje me njëri-tjetrin, për të bërë një ndryshim në gjendjen e punës, inventarizimin dhe ndryshimin e outros aspectos.

Conclusão

Dizajni i Mendimit është i gjithanshëm, i cili do të jetë më i mirë se një organizatë që planifikon një plan të ardhshëm. Lejoni që të ndryshoni në mënyrë të veçantë gjetjet e perspektivave dhe zgjidhjeve. Përpilimi i dizajnit është i përshtatshëm për mutacionet e ndryshme, dhe kjo është një provë e veçantë që ndryshon nga kjo pikëpamje. O mendimi i projektimit është një zgjidhje për zgjidhjen e problemeve në një kohë të gjatë dhe një mudar të algumas das dificuldades existentes. Alterar si pessoas é difícil, mas pode ser um empreendimento que vale a pena em alguns casos. O mendimi i dizajnit si një pessoas a obter uma gama diversificada de inovações criativas, të gjitha të drejtat e rezervuara për bashkëpunimin. Através das dicas deste artigo, është i përshtatshëm për procesin e hartimit të dizajnit adekuat. Pode ser notável na transição para métodos digitais Source .

November 29, 2017