Back to Question Center
0

Semalt jep këshilla se si të përmirësohet performanca e mediave sociale në media

1 answers:

Marketing SEO dhe Social Media janë dy elemente të pandashme kur vjen punanë internet marketing. Të dy marketingut Social media dhe funksion SEO janë strategji organike, përbrenda. Së bashku, ata përqendrohen në ndërtimin e njëimazhin tërheqës të markës që natyrisht tërheq trafikun cilësor. Mediat sociale përdorin përmbajtje me cilësi të lartë që është më e dukshme për personat e vërtetëi cili e lexon atë. Si rezultat, mediat sociale paraqesin një platformë të qëndrueshme për të treguar praninë e markës, si dhe rritjen e teknikave të SEOaplikuar në audiencën e duhur.

Për çdo marketer të përmbajtjes në internet, është e qartë se mediat sociale mund të përmirësohenrangut të motorrit të kërkimit të internetit - test goodyear ultragrip ice arctic. Sidoqoftë, shumica e ekspertëve të SEO dhe të medias sociale dështojnë të shpjegojnë se si ekspozimi i medias sociale ndikon në performancën e SEO.Max Bell, Menaxheri i suksesit të klientëve të Semalt Shërbimet digjitale shpjegojnë se çfarë SEO përfiton nga prania e mediave sociale tek pronarët e faqeve.

Duke rritur numrin e pasuesve tuaj

Faqet e medias sociale ku një numër i madh ndjekësish renditen më mirëfaqet e mediave sociale sesa ato me pak pasues. Për shembull, personat mund të bashkëveprojnë me përmbajtjen tuaj, ndërsa pëlqejnë një postim,duke klikuar një lidhje, retweeting ose madje duke vendosur komente në Google+. Një kompani që ka si 100 pasues nuk mund të marrë një renditje të ngjashmebonus si një kompani me një milion pasues në frazat e njëjta kryesore. Rritja e bazës së pasuesve tuaj mund të jetë një gjë thelbësore për të bërë aq largsi renditje janë të shqetësuar..Megjithatë, ajo ka një kufi. Për shembull, Google nuk do të japë një bonus proxy për një faqe me 1000 ndjekës proxy.Si rezultat, është thelbësore të kërkoni një bazë të mirë të anëtarëve, e cila është interaktive dhe inkurajon njerëzit që të bashkohen me grupin tuaj oseklikoni lidhjen.

Duke përdorur fjalë kyçe të kontrolluar shumë në faqen tuaj

Ashtu si në faqet e internetit, fjalë kyçe kryejnë një rol të ngjashëm në mediat sociale.Për rezultatet e një faqe sociale të rangut të lartë, duhet të gjenden disa këmbë me dërrasa, si dhe postimet të shkruhen duke përdorur relevantefjalë kyçe. Çdo post si në Facebook duhet të shoqërojë disa terma shumë të kërkueshme që ndihmojnë për të drejtuar publikun tuaj në faqen tuaj. socialbacklinks mediat janë lidhje cilësore. Këto lidhje ndihmojnë motorët e kërkimit të rendisin faqet e internetit me shumicën e vizitorëve nga mediat sociale nëata me pak.

Duke optimizuar postimet tuaja për kërkime

Është e rëndësishme që përmbajtja e internetit të bëhet e kërkueshme dhe e shpërndarshme. përshembull, faqe të tilla si Pinterest e bën përmbajtjen e internetit të ndashme me palët për shkak të mbulimit të mirë të medias sociale. Në raste të tjera, shumicafaqet e internetit të medias sociale kanë një politikë të privatësisë që mund të bëjë një post të dukshëm për disa persona të zgjedhur si pasuesit. Për shembull, një YouTubevideo mund të renditet vetëm për individët me lidhjen e saj. Në cilësimet e Facebook-ut, një lidhje mund të bëhet e dukshme vetëm për ata që kanë lejuar shikiminTimeline. Përmes kësaj, nëse zgjedhni kërkimet tuaja në mediat sociale, faqja e internetit mund të renditet më e lartë.

Prezenca e Social Media ka një ndikim të rëndësishëm në motorin e kërkimitrenditjen e çdo faqe interneti. Shumë teknika të marketingut viral kërkojnë përdorimin e teknikave efektive të marketingut të mediave sociale në mënyrë që tëarrijnë sukses. Një prani aktive e mediave sociale është një tregues kyç i lexuesve aktualë në kamaren tuaj të veçantë që shpejt mund të bëhen vizitorëduke vendosur një lidhje me llogaritë e ndryshme dhe faqet e tifozëve. Si rezultat, çdo biznes që përdor internetin mund të përfitojë nga backlinks cilësoredhe trafiku që vjen nga platformat e mediave sociale si dhe përfitimi nga rezultatet e marketingut të mediave sociale.

November 27, 2017