Back to Question Center
0

Semalt: Katër arsye pse kompanitë IT Services duhet të ketë një Blog

1 answers:

Ka shumë kompani të shërbimeve IT që gëzojnë sukses në botën e biznesit,por për disa arsye, vetëm një grusht kanë një blog në faqet e tyre. Shumë nga TIkompanitë e shërbimeve iu përmbahen teknikave të shitjes tradicionale ose e gjejnë shumë të vështirëdhe kohë për të drejtuar një blog. Megjithatë, ato kompani që kryejnë një kompaniblog do të korrin përfundimisht shpërblimet për ta bërë këtë. Julia Vashneva, Suksesi i KlientitMenaxheri i Semalt Shërbimet Dixhitale, shpjegon se cilat përfitime që administrojnë një blog sjell kompanitë e shërbimeve të TI.

Theksimi i unicitetit të shërbimeve

Marketingu i përmbajtjes është një pjesë e rëndësishme e zhvillimit të biznesit në të gjithë botën.Shumë biznese po shkojnë digjitale dhe mobile, kështu që marketingu i përmbajtjes është bërëe nevojshme për gjenerimin dhe diferencimin e plumbit - lentes para sol ray ban. Në të njëjtën kohë, diferencimimund të jetë disi e një problemi për shumë kompani të IT shërbimeve, pasi ato merren mebizneseve të njëjta çdo ditë. Kur krijoni një blog, po krijoni diçka unike,diçka që ju bën të dalloni nga turma. Duke përdorur atë, ju mund të tregoni personalitetin tuaj,etika e punës tuaj, karakteri i kompanisë suaj etj., e cila do të ndihmojë klientët e ardhshëm të zgjedhin kompaninë tuaj ndër të tjera.

Shumë kompani të TI-së kanë tendencë të përzihet në njëri-tjetrin duke përdorur terminologjinë e njëjtë.Pra, si mund të jenë të sigurt se biznesi juaj është më i mirë se një kompani tjetër? Dhe sinjë klient i ardhshëm mund të shohë se ekipi juaj është mjaft i aftë për të marrë punënbërë? Shumë kompani të shërbimeve të IT-së në përgjithësi mbështeten në fjale ose në thirrje të ftohtashërbime, por një blog i zhvilluar me mend mund të hapë një mënyrë krejt tjetër,komplekse për të fituar klientë të rinj.

Duke treguar eksperiencat dhe aftësitë

Faqja 'Rreth nesh' i faqeve të ndonjë kompanie është jashtëzakonisht e rëndësishme kur tërheqklientë të rinj. Nëse pretendoni se menaxheri apo udhëheqësi juaj ka kaq shumë vitepërvoja, e njëjtë si çdo kompani tjetër, natyrisht, do të duket e butë.Me ndihmën e blog-ut, përkundrazi, ju mund të demonstroni përvojën tuajdhe aftësitë menaxhuese, në mënyrë që t'i apeloni klientëve tuaj të ardhshëm. Është relativishte lehtë për të bërë, por postimet e tilla të blogut pasqyrojnë thelbin e gjithçkaje që doni të promovoni.

Promovimi i biznesit tuaj

Blogu do të bëhet një platformë e madhe për bashkimin e komunitetit të shërbimeve të TI.Sapo shkruani në blogun e kompanisë suaj, po nisni një diskutim, i ciliështë e hapur për profesionistët e industrisë dhe klientët. Përgjigjet që merrnido t'ju ndihmojë të promovoni shërbimet tuaja për njerëz të ndryshëm. Nëse keni të drejtëpërmbajtje në blogun tuaj, ajo do të vendosë kompaninë tuaj në hartë.

Prodhimi i Udhërave të Reja

Studimet e fundit tregojnë se kompanitë B2B që drejtojnë një blog do të prodhojnë deri në 67% më shumëdrejton se kompanitë që nuk e kanë atë, dhe kompanitë B2C kanë këtë normë llogaritennë 88% në përputhje me rrethanat. Kur po krijoni strategjinë tuaj të marketingut përbrenda,blog juaj duhet të jetë gjithmonë një pjesë jetike e saj. Në fakt, duke përdorur Search EngineTeknikat e optimizimit (SEO) në postimet e blogut ndihmojnë kompanitë që të kenë më mirërenditjen. Pa një sasi të mirë të përmbajtjes në terren, nuk do të jetë e mundurtë arrish. Kur përshtatni blogun tuaj për qëllime SEO, ju do të keni më shumë gjasatërheqin vëmendjen e klientëve potencialë.

Fillimi dhe drejtimi i një blogu kërkon përpjekje të vazhdueshme të dikujt që është i përgatiturpër punë të vështirë, hulumtim dhe ka pasion për temën. Megjithatë, shërbimet ITkompanitë duhet të jenë të vetëdijshëm për efektin e mundshëm që mund të ketë në biznes.Klientët e Agjencisë digjitale Semalt kanë vërtetuar me sukses se kthimi nga investimi në drejtimin e një blogu është e vlefshme.

November 27, 2017