Back to Question Center
0

Semalt Këshilla për drejtimin e një blog me sukses

1 answers:

Për çdo platformë e-commerce, duke mbajtur një komunikim të qëndrueshëm me klientin tuajështë një element kyç në praktikën e punës. Bloget krijojnë një kontakt të fortë me klientët tuaj. Kështu, duke shtuar një blog në faqen tonë të internetit është një nga më tëteknikat efikase SEO lokale - one-tech.

Eksperti i Semalt Shërbimet digjitale, Frank Abagnale shpjegon aspektet e rëndësishme të përdorimit të një blogu si mjet për zgjerimin e komunikimit me klientët.

Çfarë duhet të dini

Për çdo faqe të internetit, duke shtuar një blog thjesht do të thotë të kesh një platformë ku njëmund të ndajnë postimet, si dhe përmbajtje të re relevante. Në shumicën e sistemeve të automatizuar të menaxhimit të përmbajtjes, zakonisht ekziston një "blog" seksion.Për zhvilluesit e tjerë, kodimi i një blogu mund të jetë një detyrë e lehtë, në sajë të modeleve të shumta të lirë dhe të drop-downs CSS. Dallimi është nënjë sistem të menaxhimit të përmbajtjes i cili është duke përdorur për një blog. Për shumicën e njerëzve, duke shtuar një blog do të përfshijë drejtpërdrejt një klikim të një butoni.Idetë e zakonshme të blogimit për kamaren tuaj mund të përfshijnë:

  • Si të këshilla
  • Një dëshmi e përvojës
  • Lajm i lidhur me faqen tuaj te internetit
  • Shërbim i veçantë, departamenti ose funksioni

Mos u shqetësoni shumë për çështjet teknike në blogun tuaj.

Mund të ketë të gjitha llojet e pyetjeve kur përfshihet një blog në një faqe interneti. përshembull, mund të pyesësh ROI, koston e mirëmbajtjes, përmbajtjen për të postuar, si ta shtosh blogun në një faqe interneti, të punësosh përkthyes të pavarur dhe zhvilluesdhe tiparet e automatizimit të një blogu. Këto janë konsiderata të rëndësishme, por ato nuk duhet të marrin shumë nga koha juaj.

Ideja për të bërë një blog nuk përfshin shumë teknike në fazën fillestare.Qëllimi i çdo blogu është që të krijojë një mënyrë të mirë dhe efikase për të komunikuar me klientët tuaj. Blogu është një mjet për të bërë këtë komunikimndodh, jo teknike për të vënë një faqe të mirë në kërkim..

Përfshini promovime

Ju mund të vendosni promovime në një blog. Për shembull, le të themi ditën e saj të grave, dhe jukeni një vend të modës online. Në blog, ju mund të përfshini një ofertë të tillë si një freebie. Për shembull, ju mund të thoni "Sillni zonjën tuaj me ju,dhe ju do të merrni një kulture të lirë të lartë. "Ka shumë metoda të tjera të cilat ju mund t'i përdorni për të komunikuar me klientët tuaj në promovim.

  • 1. Publikojeni në një blog post. Ju mund të përdorni një postim në blog për të shpjeguar aspekte të ndryshmee historisë suaj. Ky post do të publikohet në një permalink.
  • 2. Ndani URL-në në mediat sociale. Përdorni mediat sociale për kanalet lokale për të publikuar të dhënat tuajaPost. Ju mund të përdorni reklama të synuara të cilat tregojnë në qytetin tuaj. Faqet e internetit të mediave sociale si LinkedIn dhe Twitter mund të jenë një vend i mirë për të filluarshkëmbimin e shkaktuar.
  • 3. Dergo nje email. Kujto parapaguesit tuaj për promovimin. Mos harroni të jepnilidhja me postin si dhe një përmbledhje të përmbajtjes së tij.
  • 4. Cakto një fushatë të Google AdWords. Ju mund të përdorni fjalë kyçe që synojnë një të veçantëgjë në lokalitetin tuaj. Optimizoni përmbajtjen dhe trafiku do të rrjedhë.

Konkluzioni

Çdokush mund të fillojë blogimin në çdo kohë. Bizneset e themeluara mirë kanë krijuar shumëfishblogje të cilat merren me aspekte të ndryshme në vend të tyre. Shumë uebfaqe mund të përfitojnë nga përdorimi i një blogu edhe në një mënyrë autopiloti. Një blog mundettë jetë një mënyrë e mirë për të mbajtur komunikim të vazhdueshëm me klientët tuaj. Ajo përfshin karakteristika të ndryshme të tilla si komentet dhe forumet, të cilat formojnëbazën e një marrëdhënie të mirë klientësh.

November 27, 2017