Back to Question Center
0

Semalt nxjerr 8 Mitet Mobile SEO

1 answers:

SEO është një pjesë e rëndësishme e optimizimit të faqes. Me gjithnjë e më shumë njerëz bëjnëkërkimet në smartfonët e tyre, gjithashtu ka shpërthyer edhe rrjeti celular. SEO për telefonat mobil është bërë gjithashtu një temë e nxehtë, por fatkeqësisht shumica einformacioni që mund të gjeni rreth SEO celular është i rremë.

Ross Barber, ekspert i Semalt Shërbimet digjitale, shpërndan top 8 mitet SEO.

Mit 1: Çfarë kërkojnë njerëzit në PC dhe celular është i njëjtë

E vërteta: Njerëzit janë në lëvizje, kështu që ata nuk kanë luksin e leximit të raporteve të gjera,postimet e gjata të blogut dhe gjetjet kërkimore në pajisjet e tyre mobile. Zakonisht, ata po kërkojnë përgjigje të shpejta - buy counterfeit money canada. Kjo automatikisht e dallonatë që njerëzit po kërkojnë për secilën pajisje. Mënyra më e mirë për të kontrolluar se çfarë po kërkojnë njerëzit në pajisjet e tyre mobile është përdorimi i GoogleAdWords. Do të jesh në gjendje të gjesh një vështrim të thellë në raportin celular të fjalëkalimeve të shtypura nga njerëzit.

Miti 2: Kërkimet mobile dhe kërkimet në PC tregojnë rezultate të njëjta

E vërteta: Motorët e kërkimit po punojnë shumë për ta bërë të lehtë për njerëzit që të gjejnë çfarëata kanë nevojë kur kanë nevojë për të. Kjo do të thotë që faqet e internetit që nuk janë miqësore për celularin nuk renditen në rezultate të larta. Faqja juaj e internetit mund të optimizohetpër PC, por mund të renditet keq për kërkimet në celular. Kështu, rezultatet e kërkimeve në PC dhe kërkimet në celular janë krejtësisht të ndryshme. Studimi i Googlepohon këtë pikë. Në studim, gjigandi i motorëve të kërkimit zbuloi se kishte një ndryshim prej 86% në mënyrën se si shfaqeshin rezultatetsipas ndërfaqeve të ndryshme.

Miti 3: Njerëzit së shpejti do të ndalojnë kërkimet në telefonat e tyresepse ata do të fillojnë të kërkojnë në pajisjet e tyre të vishet

E vërteta: Ndonëse pajisjet e veshur kanë marrë në treg nga stuhia, ato nuk janë aq të sofistikuaranë përpjekjet e tyre për të bërë kërkime të arsyeshme. Epoka për teknologjinë e kërkimit të veshur është vetëm fillimi..Siri dhe Google Goggles kanëu përpoq të shkaktojë revolucionin, por edhe Siri ka vetëm 3% të aksioneve në treg, duke treguar se njerëzit nuk e kanë përqafuar plotësishtideja e zevendesimit te kerkesave te pajisjes se tyre mobile per kerkimin e pajisjeve te veshura.

Miti 4: SEO celular nuk është edhe gjë!

E vërteta: Shumë njerëz do të donin të mendonin se celular SEO është vetëm një term që po ndodhrastësisht hedhur rreth. Është e vërtetë se shumë njerëz nuk e kuptojnë shumë, dhe ka pak ekspertë përreth. Ka shumë njerëz qëmendoni keq për SEO celular, por kjo nuk do të thotë se është një koncept jo-ekzistues që duhet të injorohet krejtësisht.

Miti 5: SEO është SEO, dhe është e njëjtë

E vërteta: Jo, shpejt, shpejt. SEO nuk është e njëjtë. SEO lokale, SEO celular, dhe SEO përfaqet e internetit të cilat janë optimizuar për përdorim të kompjuterit dhe të laptopit nuk janë të gjitha njësoj. Sa më shpejt ta kuptoni këtë dhe ta korrigjoni atë për faqen tuaj,renditjet më të mira dhe konvertimet që do të merrni.

Miti 6: Vetëm konfiguroni SEO në telefonat mobil dhe voila - Mobile SEO!

E vërteta: Dëshirojmë që kjo ishte e thjeshtë, por jo. Ju nuk mund të qepni SEO për faqet e internetit dheta ndryshoni atë për t'iu përshtatur telefonave celularë. Qasja për SEO celularë është krejtësisht e ndryshme nga optimizimi i faqeve të internetit. Sepse ka më shumëVariacionet e pajisjeve mobile atje, SEO celular duhet të jetë më specifike dhe më e saktë se sa website SEO. Mësoni rreth celular SEO dokërkojnë kohë dhe durim, por kur është bërë e drejtë, do t'ju sjellë rezultate të mira.

Miti 7: Ndërtoni një faqe të optimizuar dhe më pas përshtateni për telefonat mobil

E vërteta: Optimizimi i faqes suaj të internetit për t'u përdorur në të gjitha ndërfaqet mund të duket si fantastikeide. Megjithatë, gjithashtu duhet të keni parasysh se njerëzit ende nuk mund të gjejnë atë që kanë nevojë nga faqja juaj. Në fakt, deri në 60% tënjerëzit nuk gjejnë gjithnjë atë që kanë nevojë për kërkimet në celular. Kjo ndodh sepse funksionaliteti i celularit është i saktë dhe duhet të jetëzhvilluar si një entitet i veçantë dhe jo i grumbulluar në strategjinë SEO të një faqeje interneti. Për shembull, BMW dhe Amazon kanë shpenzuar mijëra dollarëduke punuar shumë për të siguruar që faqet e internetit të tyre janë të lëvizshme miqësore dhe se SEO celular është zbatuar në mënyrë korrekte.

Miti 8: Është e vështirë të merrni lidhje kur përdorni SEO celular

E Vërteta: Asgjë nuk mund të jetë më larg nga e vërteta se kaq! Në fakt, vend me reputacionpronarët duan të marrin lidhje nga faqet e internetit që kanë praktika të mira SEO. Pra thoni hi për të marrë lidhje nga Google, Mashable, dhe të tjerafaqet autoritative.

Ne shpresojmë se ne ju kemi ndihmuar të bustni disa nga mitet mobile të SEO dhe të hedhni dritënë çështjen e vërtetë të gjërave.

November 27, 2017