Back to Question Center
0

Semalt paraqet 7 strategji SEO për ofruesit e kujdesit mjekësor

1 answers:

Search Engine Optimization (SEO) siguron që faqja juaj mund të gjendet kurnjë individ bën një pyetje në motor kërkimi. Për shembull, nëse një përdorues web kërkon një pedikyr në lokalitetin e Bostonit dhe atjejanë shumë podiatristë në zonë, natyrisht, ju dëshironi që praktika juaj të shfaqet si opsioni i parë në rezultatet e kërkimit.

Menaxheri i Suksesit të Klientit Semalt ,Jason Adler jep shtatë truket dhe strategjitë e zbatueshme të SEO për t'i dhënë organizatës suaj një avantazh konkurrues në sektorin e kujdesit shëndetësor dhet'ju ndihmojë të renditni lartë në rezultatet e kërkimit.

1. Zgjidh fjalët e duhura

Bëni një listë të plotë të fjalëve, të cilat ju mendoni se individët do të shkruaninkur kërkoni për qendrën e kujdesit mjekësor dhe shërbimet. Pas hartimit të listës së fjalëve të kërkimit, vlerësoni efektivitetin e tyre duke përdorurPlanifikuesi i Fjalë kyç i Google - hospedagem em magento. Testi do të përshkruajë se cilat fraza kanë një trafik të rëndësishëm kërkimi në muaj, por me konkurrencë minimalenga vende të tjera.

2. Përshkruani të dhënat tuaja meta: Përshkrimet e meta dhe etiketimet e titullit

Fjalë kyçe të integruara me ndërhyrjen tuaj në SEO duhet të jenë të pranishme në metadatatë çdo faqeje dhe në të gjithë përmbajtjen primare të faqes suaj. Metadata përmban meta tags HTML të vendosura midis kokës mbyllëse dhe të hapurtags në kodin html të një skedari. Të dhënat e Meta ndihmojnë në motorin e kërkimit për të identifikuar se çfarë është një faqe rreth, ndërsa etiketat e titullit perceptohensi titulli i faqes.

3..Krijo Plagjiatizëm Pa Përmbajtje

Krijo përmbajtje unike për faqen tuaj në emër të qendrës suaj mjekësore për t'u siguruarse ajo qëndron jashtë dhe ju jep një avantazh konkurrues në internet. Informimi i publikut tuaj nëpërmjet përdorimit të përmbajtjes cilësore të marketingut e bën të mundurpër të treguar ekspertizën dhe vlerën tuaj dhe në fund të fundit, të fitoni renditje në motor kërkimi.

4. Sigurohuni që keni një hartë të faqes në faqen tuaj

Krijimi i një hartë të thjeshtë të faqes është shpesh një mashtrim i nënvlerësuar i integrimit tuajsite me motorët e kërkimit. Harta jep një pasqyrë për Yahoo, Bing dhe madje Google për mënyrën se si është konfiguruar dhe lidhur me faqen tuaj.

5. Kanë variant vertikalë kërkimesh

Shumica e ekspertëve të kujdesit shëndetësor mungojnë mundësinë për të renditur më të lartë duke përdorur slideshows,video, imazhe dhe forma të tjera interaktive. Plotësoni faqen tuaj të internetit me përmbajtje relevante të optimizuar dhe përfitoni nga përdorimi i formave të ndryshmee kërkimit vertikal.

6. Reklama lokale Kërko

Mbi gjysma e kërkimeve kryhen nëpërmjet përdorimit të pajisjeve mobile. Një vendaskërkimi është një vertikale kyçe për një organizatë të kujdesit mjekësor pasi që pacientët duhet të vizitojnë vendndodhjen fizike të këtyre qendrave para tyrepërdorin shërbimet e tyre.

7. Përdorni faqet sociale për të rritur renditjen

Mediat sociale drejtojnë trafikun në faqen tuaj dhe lehtësojnë dy mënyrandërveprimet midis një personi të rregullt dhe një organizate. Faqet sociale ndikojnë në SEO brenda çështjes së lidhjesndërtimi dhe përfshirja e përmbajtjes.

Ende dyshon rëndësinë e SEO në profesionin tuaj? Aktualisht mbi 55 për qinde të rriturve në Amerikë smartphones vet, e cila tregon se sa e rëndësishme është të renditet lartë në rezultatet e kërkimit që pacientët potencial ngaduke kërkuar nga pajisjet e tyre, si dhe nga PC desktop. Zbatimi i praktikave të përmendura më sipër, ju do të rriteni në internetpraninë e praktikës suaj dhe arritjen e klientëve të rinj.

November 27, 2017