Back to Question Center
0

Semalt përcakton 5 mitet që dëmtojnë reputacionin SEO

1 answers:

Ndërkohë që praktikat e SEO promovojnë kërkime vetanake mbrojtëse dhe kërkime sfondi, judo të befasohen disa nga rezultatet më të mira që dalin kur kërkoni termin 'SEO'. Në fakt, Google automatikisht automatizon negativekomentet pranë fjalës SEO. Kjo çon në realizimin se kjo praktikë ka fituar një reputacion negativ atje.

Në thelb, SEO lehtëson robotët e automatizuar të kërkimit dhe merimangat për të hyrënjë faqe interneti, e deshifron qëllimin dhe kuptimin e saj aktual dhe përfundimisht e indekson përmbajtjen e tij për referencat e ardhshme nga kërkuesit. Ky proces i organizimitfaqet e internetit e bën atë të shpejtë dhe të përshtatshëm për përdoruesit e motorëve të kërkimit dhe vetë motorët e kërkimit pasi mund të prodhojnë rezultate relevante të kërkimit për njëpyetje specifike të kërkimit - solgar magnesium calcium vitamin d3.

Artem Abgarian, eksperti kryesor i Semalt Shërbimet dixhitale, shpjegon se ku SEO ka një reputacion të keq.

1. E-mail të pakualifikuar

SEO si një fushë e re dhe në rritje e praktikës tërheq atributet dhe nxënësit. Nëkërkim për biznesin, këta iniciativë synojnë korporatat dhe individët popullorë me dhjetra e-mail të pakërkuara, të cilat përfundojnë me dërgimin e postës elektronikenë baza javore. Mënyra në të cilën shumica pretendojnë të jenë ekspertë, i paraqet ata si individë mashtrues dhe mashtrues, pra reputacioni i keq nëtregu. Në shumicën e rasteve, email-et premtojnë të rregullojnë shumë probleme për kompanitë e synuara për të besuar. Gjithashtu ndodh që disa prej tyreekspertët e vetëshpallur SEO janë me të vërtetë përhershme.

2..Mbushje Fjalë kyçe

Fjalë kyçe është themeli i SEO. Përdoreni mirë dhe korrni rezultatet e dëshiruara. Nëe njëjta lidhje, duke përsëritur qëllimisht apo pafajësisht dhe duke mbushur fjalë kyçe për të manipuluar rezultatet e kërkimit, rezulton me dënime të rënda dhe e dëmtonqëllimi i miratimit të SEO. Dendësia e fjalen tuaj për një artikull duhet të jetë po aq e drejtë sa të jetë e mjaftueshme për të arritur një renditje të favorshme dhe për të shmangur njëdënim nga motorët e kërkimit.

3. Cloaking dhe Doorway Pages

Kjo praktikë kundër produktive përfshin përdorimin e kodeve HTML në përmbajtjen përnjë temë e caktuar me qëllim të manipulimit të indeksimit dhe rangimit. Pasi një përdorues klikon në linkun ose në faqen, ata do të ridrejtohen në një tjetër të palidhurwebsite për përmbajtjen aktuale që do të thotë se ata përdoren vetëm për kanalizimin e trafikut në faqen e internetit fillestare. Teknika e faqes së maskuar dhe në hyrjeinconveniences si përdoruesit dhe motor kërkimi duke rezultuar kështu në reputacionin e keq.

4. Lidhje tregtare

Ne të gjithë e dimë se fuqia SEO ka në e-commerce. Pronarët e internetit dhe praktikuesit SEOkuptojnë nevojën për të shfrytëzuar këtë fuqi, prandaj ato rezultojnë në praktika të tilla si blerja e lidhjeve për të manipuluar renditjen në pyetjet e kërkimit. Këto lidhjemashtrojnë motorët e kërkimit duke krijuar autoritet të rreme të faqes pa zbuluar. Megjithatë, motorët e ligjshëm si Google janëduke zënë hapin me këtë praktikë dhe duke imponuar gjoba të rënda tek fajtorët.

, 5. Përmbajtja e fshehur dhe lidhjet

Një teknikë e mençur dhe mashtruese e përdorur për të fshehur ose shfaqur përmbajtje të ndryshme nga ajoklikimet e përdoruesit. Është e identifikueshme si një tekst prapa një imazhi ose tekstit të bardhë në sfond të bardhë. Praktikuesit e vërtetë dhe me reputacion SEO janënuk ka gjasa për të përdorur këtë teknikë megjithëse ende e zakonshme dhe denting reputacionin SEO.

Të gjitha industritë përjetojnë dhe përballojnë sfidat e natyrshme që prekin etikën.Industria SEO po i përgjigjet dhe përshtatet praktikës joetike në përputhje me rrethanat.

November 27, 2017