Back to Question Center
0

Semalt përshkruan aspektet e korrelacionit mes web design dhe SEO

1 answers:

Web Design dhe SEO kanë shumë gjëra të përbashkëta, por ato kanë shumë të ndryshmegjëra. Ndërsa njerëzit vazhdojnë të krijojnë gjithnjë e më shumë faqe interneti, mund të pyesim veten se cilat elemente janë të nevojshme për t'u ndjekur. Për shembull, një blogermund të përpiqet të krijojë një faqe të përgjegjshme, miqësore dhe të lehtë për t'u përdorur me përmbajtje me cilësi të lartë. Megjithatë, ajo ende do të kërkojë një sasi të mjaftueshmee teknikave SEO për të aplikuar për të arritur një objektiv të dëshiruar.

Menaxheri i suksesit të klientit Semalt Shërbimet dixhitale, Max Bell tregon se cilat faktorë shkaktojnë korrelacion të ngushtë midis Web Design dhe SEO - creme de jour lierac.

Ndërlidhja mes Web Design dhe SEO

SEO kryesisht merret me përzgjedhjen e fjalë kyçe. Qëllimi i tij kryesor është të sigurojëse fjalë kyçe përdoren në titujt e faqeve, si dhe në të gjithë titujt. Fjalë kyçe duhet të përputhen me fjalë kyçe të konkurrentit tuaj dhe të jenëtë përzgjedhur nga sfera e atyre që njerëzit po kërkojnë për të gjetur faqen tënde. Së bashku me këtë, të gjitha imazhet në faqen tuaj duhetkanë "etiketat Alt" të përshkruara për t'i lënë të gjithë shikuesit të shohin se ku i përket imazhi. SEO përfshin përdorimin e "strings Query" që përbëhet nga fjalë kyçe,në vend të kodeve / shkronjave të rastit. Kështu, SEO është agjenti juaj i shitjes që sjell njerëzit në derën e dyqanit tuaj. Si rezultat, SEO ështëkanal i cili përdor marketers në internet për të rritur trafikun në faqe të veçanta.

Kur SEO sjell vizitorët në faqen tuaj, web design, nga ana tjetërdorë, është një mjet i cili duhet të konvertojë vizitorët në blerës..Pa marrë parasysh se çfarë po promovon faqja juaj, dizajni i uebit do të shfaqë thirrjen për veprimartikuj në poste të ndryshme të faqeve të internetit. Web design përfshin aspektin teknik të krijimit të përvojës së përdoruesit të faqes suaj të internetit.Paraqitja, pamja vizuale, struktura dhe mënyra e përdorimit të një përdoruesi janë aspektet kyçe që duhet të mbulohen nga web design. Faqet e mira kanë një të thjeshtënavigacion që do të përgjigjet më shpejt se navigimi në faqen e internetit të konkurrentëve. UI duhet të jetë tërësisht immersive dhe i përgjegjshëm për të gjithëpajisje që mund të kenë sisteme të ndryshme operative.

Konflikti midis Web Design dhe SEO

Web design fokusohet në aspektet teknike të krijimit tuajfaqen e internetit dhe faktorët që janë vënë në konsideratë për të siguruar një eksperiencë të mirë në shfletim. Nga ana tjetër, KërkoEngine Optimization (SEO) është ajo që rrit shikueshmërinë e internetit tuaj për motorët e kërkimit si Google, Bing dhe Yahoo. i veçantëfrazat e kërkimit do të arrijnë pozicionet unike të larta që do t'i japin vendit tuaj sasi të mjaftueshme të trafikut.

->

Në disa raste, qëllimet e SEO dhe web design mund të ndryshojnë. përshembull, web design favorizon përdorimin e shumë fotografive për të shpjeguar përmbajtjen e paraqitur në faqen e internetit. Nga ana tjetër, SEO fokusohetmbi përdorimin e fjalëve. Në fakt, përdorimi i imazheve zvogëlon nevojën për të përdorur përmbajtje tekstuale që mund të ju japin përparësi konkurrueserenditje me te larte. Dizajnimi efektiv i web-it do të theksojë shfrytëzimin e fraksioneve të veçanta që rrisin të gjithë dukshmërinë e paraqitjes.Së bashku me këtë, SEO do të nxjerrë në pah sa më shumë fjalë kyçe të jetë e mundur në shumë pozicione brenda përmbajtjes së internetit.

Të dy SEO dhe web design janë të rëndësishme për arritjen e internetitqëllimet afatgjata. Ndërsa SEO rritë dukshmërinë e sitit tuaj dhe përmbajtjen, dizajni i faqes tuaj duhet të konvertojë këta vizitorënë konsumatorë. Si rezultat, të dyja janë të rëndësishme dhe mund të kërkojnë të punojnë në dorë në një apo shumë aspekte të tyre për të sjellë një faqe interneti të suksesshme.

November 27, 2017