Back to Question Center
0

Semalt Përshkruan Përfitimet e Vizitorit Vizitor për SEO tuaj

1 answers:
Dokument

Publikimi i vizitorëve supozon postimin e përmbajtjes suaj në një faqe tjetër. Blogerët e përdorin këtë taktikë kryesisht për të rritur dukshmërinë e tyre dhe për të marrë trafikun. Publikimi i mysafirëve është një taktikë efikase e përdorur për të rritur përpjekjet e SEO - it consulting services san jose.

Michael Brown, Menaxheri i Suksesi i Konsumatorëve të Semalt shpjegon se si të bëhet një post i shkëlqyer i ftuar.

  • , Lexoni rregulloret e faqes së internetit që po shënjestroni para publikimit të postit të ftuar. Së pari, është e rëndësishme të kontaktoni pronarin e blog-it. Shumica e njerëzve mund të dëshirojnë që ju të dorëzoni ose një post të plotë ose të vendosni një ide. Leximi i udhëzimeve të blogut të synuar gjithashtu ju ndihmon të përcaktoni sistemin e menaxhimit të përmbajtjes. Disa kompani si Joomla, WordPress ose Drupal mund t'ju kërkojnë të keni një llogari përdoruesi me ta për lehtësinë e ndjekjes së postës elektronike dhe trafikut, veçanërisht kur ka shumë mjete të automatizimit SEO. ,
  • , Personalizoni email-in tuaj para se të kontaktoni pronarin e blogut. Me një markë të personalizuar, njerëzit mund të gjejnë direkt ju dhe përmbajtjen tuaj. Blogerët e ndryshëm mund të kërkojnë detaje të ndryshme për ju ose për përmbajtjen tuaj. Jepni arsyetime të plota përse ju do të duhet një post mysafir në atë blog. Nëse është e nevojshme, përfshini lidhjet nga bloget e mëparshme. ,
  • , Krijo përmbajtje relevante. Gjithmonë mbani mend se përmbajtja duhet të jetë për audiencën e synuar. Ju nuk duhet ta përdorni këtë si një shans për ju të flisni për veten, markën, produktin ose reklamën..Krijoni përmbajtje relevante për nevojat e tyre sa më shumë që është në lidhje me atë që po bëni në faqen tuaj te internetit. Publiku i synuar është i interesuar vetëm në atë që postoni në bloget tuaja dhe i përshtatet nevojës së tyre. ,

Përfitimet e Postimit të Vizitorëve

  1. , Publikimi i mysafirëve lejon kompanitë të sjellin klientët potencialë nga trafiku i një blogu tjetër. Ajo rrit konvertimet e një faqe interneti. Publikimi i mysafirëve është i dobishëm për renditjen e një faqe interneti në algoritmet SERP. Një blog bëhet autoritet kur ka shumë postime të tjera të ftuar që tregojnë për të. ,
  2. , Krijimi i marrëdhënieve të forta me marka të tjera është një domosdoshmëri. Postimet e ftuara me cilësi të bëjnë një vend të zhvillojë një marrëdhënie të ngushtë me të tjerët në të njëjtën vend. Personat dhe organizatat me influencë varen nga pozicionet e tyre të ftuar për të arritur tek miliona klientë. Me marrëdhënie të forta, sigurisht që përfitoni nga ky trafik. ,
  3. , Ndërtimi i lidhjeve është një tjetër anë e postimit të kërkimit. Publikimi i mysafirëve është një nga mënyrat më të lehta për të marrë drejtime. Ndërsa dërgimi i mysafirëve, ju zhvilloni përmbajtje që ndan fjalë kyçe me blogun tuaj të synuar. Si rezultat, të dy bloget kanë një përfitim reciprok, si dhe gjetjen e një rrjedhe të qëndrueshme të vizitorëve që janë filtruar nga blogu i mëparshëm. ,
  4. , Mesazhet e vizitorëve mund të shfaqin butona thirrje për veprim. Në çdo strategji të marketingut online, marrja e lexuesve relevantë për të klikuar lidhjen tuaj dhe për të arritur përmbajtjen tuaj është objektivi kryesor. Përmes postimit të mysafirëve, mund të jeni në gjendje të vendosni disa butona duke përfshirë nevojat e thirrjes për veprim në blogun tuaj. Këto butona mund të rrisin trafikun tuaj dhe përfundimisht ta bëjnë blogun tuaj të famshëm. Sidoqoftë, është e etike të vazhdohet me kujdes për këtë shans. Shumë blogerë të cilët kanë nevojë për postimet e ftuar nuk mund ta mbështesin këtë ide, pasi që nevoja e tyre zakonisht shkon në përmbajtjen tënde. ,

Publikimi i mysafirëve mund të rrisë kontaktin tuaj me shumë hapa të tjerë. Siç shihet më lart, ajo ndihmon që të ndërtojmë marrëdhënie të forta me kompani të tjera, si dhe ndërtimin e markës suaj. Më e rëndësishmja, dërgimi i mysafirëve kontribuon në përpjekjet tuaja në SEO dhe mund të bëjë që norma juaj e blog të jetë e lartë.

November 27, 2017