Back to Question Center
0

Semalt përshkruan përfitimet kryesore të investimit në SEO

1 answers:

Ju ndoshta keni dëgjuar për Search Engine Optimization, ju e dini se çfarëështë dhe ndoshta dikush ju ka këshilluar që ta konsideroni atë si një strategji marketingu në internet. Firmat SEO kanë potencial për të shtuar realevlera për biznesin tuaj dhe marketers tashmë janë duke marrë rënie. Sipas analitikës së mediave të Borrell Associates, 65 miliardë dollarëu shpenzuan në SEO dhe shpenzimet do të rriten në 80 miliardë dollarë deri në vitin 2020 - blog estudio 3 fotografia.

Para se të punësoni një agjenci SEO për kompaninë tuaj, duhet të merrni disakohë për të kuptuar se çfarë po ndodh në këtë fushë. Menaxheri i Suksesit të Klientit Semalt Shërbimet digjitale, Igor Gamanenko jep një pasqyrë se cili është roli i SEO në zhvillimin e biznesit tuaj.

Hulumtimi dhe Optimizimi i Fjalorit

Këto dy praktika përcaktojnë audiencën që dëshironi të arrini në internet,atëherë korrelacioni me motorët e kërkimit ju lejon të kontaktoni me ta. Me hulumtime dhe optimizim fjalësh, përdorni specifikefrazat fjalen si "çizme hiking" ose "software pagesa". Kur njerëzit kërkojnë për frazat e tilla specifike, biznesi juaj do të shfaqetnë mesin e rezultateve të para dhe nëse ata klikojnë lidhjen tuaj - ju merrni një perspektivë të re.

Puna Teknike

Kur punësoni një kompani SEO për të punuar në faqen tuaj, kjo do të thotë se ata dopunoni në faqen tuaj për ta lejuar atë të komunikojë lehtë me Google. Pastaj, kur Google të hyjë në faqen tënde, do ta vlerësojë atë pozitivisht..

Fushata për Ndërtimin e Lidhjeve

Lidhjet e kthyera janë vlerësuar lartë nga Google. Nëse faqja juaj është e lidhurme faqet e internetit të tjera të njohura të rëndësishme, search engine do të vlerësojë faqen tuaj te internetit të lartë në rezultatet e kërkimit. Marrja e lidhjeve të tilla nuk është e lehtë sepseajo duhet të bëhet në mënyrë legjitime duke përdorur fjalë kyçe që lidhen me biznesin tuaj.

Puna sistematike

Duke dështuar për të trajtuar të gjitha duke përfshirë hulumtimin e duhur fjalen,optimizimi i imazhit, ndërtimi i lidhjeve dhe çështjet teknike do të thotë që ju nuk do të merrni rezultatet që dëshironi. Puna SEO kërkon punë të vazhdueshme dhe të gjerëgamën e aftësive që ju ose stafi juaj nuk mund t'i keni. Punësimi i një firme SEO është një mënyrë e sigurt për të fuqizuar proceset e biznesit tuaj dhe për të maksimizuarkthimi juaj për investime - ROI.

Perspektiva e freskët

Kur punësoni specialistë SEO, ju merrni një perspektivë të re mbi kustrategjia e marketingut e biznesit tuaj duhet të zhvendoset për të marrë më shumë drejtime.

Garancitë e efikasitetit

Ju mund të mësoni gjithçka rreth SEO dhe t'i jepni një fillim duke përdorur në internetpor suksesi juaj nuk është i garantuar sepse SEO është një tregti delikate, ezoterike dhe relativisht e re. Ju duhet të punësoni një përvojëKompania SEO me një rekord të provuar për të trajtuar nevojat tuaja të SEO.

Mjetet më të mira

Një ekip me përvojë SEO vjen me të gjitha llojet e mjeteve softuerike qënormalisht do të kushtonte një pasuri. Ekipi do të përdorë këto mjete thelbësore për ta bërë praktikën tuaj SEO të suksesshme. Ju duhet të konsideroni punësimin e njëFirmë SEO nëse keni një produkt ose shërbim që është gati për të shkuar në nivelin e ardhshëm. Pra, kjo është masa e zgjuar nëse jeni gati për të shkuar e madhe.

November 27, 2017