Back to Question Center
0

Semalt përshkruan Përfitimet Ultimate Of Video Marketing

1 answers:
Dokument

Disa biznese nuk gjenerojnë përmbajtje video për platformat e tyre të internetit dhe të mediave sociale. Profesionistët e Search Engine Optimization (SEO) shumë shpesh e konsiderojnë videon si një trend kalimtar që nuk është i rëndësishëm për rritjen e veprimtarive të organizatës. Për më tepër, drejtuesit e këtyre bizneseve mendojnë se prodhimi i rregullt i videos është një aktivitet i shtrenjtë. Ekziston edhe frika se shumë konsumatorë nuk mund të shikojnë videot. Këto keqkuptime rreth video marketingut ndikojnë negativisht në performancën e bizneseve - what is a pr9 sites.

Menaxheri i suksesit të klientëve të Semalt Shërbimet digjitale, Michael Brown ilustron tri përfitime kryesore të videos në veprimtaritë e biznesit.

  1. , Mundësi efektive SEO ,

SEO është një strategji e rëndësishme e marketingut online që ndërmarrjet e vogla dhe të mesme duhet të miratojnë. Megjithatë, ekipi dixhital duhet të jetë kompetent sepse fusha SEO është dinamike. Rregullat e marketingut dixhital janë duke u rishikuar rregullisht. Google, motori më i madh i kërkimit, vazhdon të paraqesë procedura të reja kërkimi që mund të kuptohen vetëm nga ekipet kompetente të marketingut digjital. Megjithatë, është e rëndësishme për menaxherët e bizneseve të vogla ose të mesme që të kuptojnë se përmbajtja e duhur video mund të përmirësojë strategjinë e SEO.

Përmbajtja video plotëson tekstet dhe imazhet në procesin e SEO. Videot kanë më shumë gjasa të ndahen në mediat sociale (Facebook, WhatsApp, dhe Instagram) sesa artikujt apo lidhjet në blog..Një shkallë e lartë e ndarjes përmirëson renditjen e SEO dhe ju lejon që klientët e synuar të arrihen. Performanca e përmbajtjes së videos mund të zgjerohet duke përdorur një titull që ka fjalë kyçe efektive. Bizneset duhet të zhvillojnë dhe përdorin më shumë përmbajtje video gjatë procesit SEO për të tërhequr më shumë trafik të konsumatorëve.

  1. , Angazhimi social ,

Pronarët e bizneseve të vogla dhe të mesme përdorin mediat sociale për të bashkëvepruar me klientët e synuar. Njerëzit përdorin mediat sociale në tregun e produkteve të reja për konsumatorët. Menaxherët e biznesit gjithashtu marrin reagime të rëndësishme në lidhje me cilësinë e produkteve të tyre nga konsumatorët duke përdorur komunikimin e mediave sociale. Bizneset e suksesshme duhet të postojnë rregullisht përmbajtje të re të marketingut dhe t'u përgjigjen pyetjeve dhe pyetjeve të pasuesve në mënyrë efektive.

Prezantimi i përmbajtjes video në mediat sociale, emailet dhe faqen e internetit të kompanisë rrit strategjinë e SEO, përmirëson vetëdijen e markës dhe angazhohet për konsumatorët e synuar. Duke postuar video në mediat sociale, biznesi po hap përmbajtjen e marketingut për ndarjen. Shkalla e lartë e ndarjes përmirëson imazhin dhe markën e biznesit, veçanërisht nëse videoja shkon viralisht.

  1. , Shitja e produkteve dhe shërbimeve të biznesit ,

Përmbajtja e videos është një mjet marketingu dhe shitja efektive. Përdorimi i videove për të bërë pitches biznesi dhe bashkangjitja e videos në postë elektronike përmirëson strategjinë e shitjes së kompanisë. Tregtarët e mençur kuptojnë se vendimet e blerjes së përdoruesve të internetit ndikohen nga procesi i edukimit. Pronarët e bizneseve dhe menaxherët duhet të kuptojnë se çonët e ushqyer gjenerojnë rreth 20% më shumë mundësi shitje sesa çonet jo të ushqyer. Përmbajtja e videos ndikon dhe udhëzon çon në marrjen e një vendimi për blerje. Për shembull, demo e produkteve mund të përmirësojë shitjet duke ilustruar përfitimet e një produkti ndaj klientëve të synuar.

Videoja është një lloj i madh përmbajtjesh, i shpërndarë gjerësisht në internet. Prandaj, është e rëndësishme të përdorësh videot për shitjen dhe proceset e ushqyerjes së plumbit. Investimi në përmbajtjen video për SEO dhe strategjinë e marketingut online është një nga vendimet më të mira që mund të bëjë një sipërmarrës ose një menaxher biznesi.

November 27, 2017