Back to Question Center
0

Semalt: Pse ju duhet të përqëndroheni në marketingun lokal lokal

1 answers:

Aktualisht, për shkak të digjitalizimit dhe përfitimeve që rrjedhin prej saj, tradicionalebizneset po fillojnë të kuptojnë se do të përfitonin më shumë nëse do të përqafonin marketingun digjital.

"Viti i celularit" ka qenë fjalimi i botës dixhitale për disa vite.Është përmendur se viti 2014 ishte i treti radhazi "viti i celularit". Vitet e ardhshme, deri në vitin 2016, gjithashtu e morën këtëacclamation sipas LifeHack. Ajo i referohet rritjes graduale të pajisjeve mobile duke u bërë dominuesplatformë e përdorur për të shfletuar web dhe jo një vit specifik.

Menaxheri i Suksesit të Klientit Semalt ,Andrew Dyhan, jep një pasqyrë në thelbin e marketingut digjital lokal dhe rëndësinë e tij aktuale - no deposit casino chips.

Statistikat tregojnë se:

 • Të ardhurat e parashikuara të reklamës në Facebook për vitin 2016 ishin 26 miliardë dollarë. Pajisjet mobilepërbënin 80 për qind të kësaj (21.98 miliardë dollarë)
 • Deri në 69 për qind të reklamimit digjital programatik gjurmë prapa në pajisje të lëvizshme.
 • Me mbi 500 milionë përdorues, Instagram renditet si shoqëria më e shpejtë në rritjerrjet dhe integrohet lehtësisht me marketingun në Facebook.

Nxjerrja e të dhënave nga Analiza Analytics, e-Marketer post, bizneset e vogla dhe të mesmenë Shtetet e Bashkuara plan për të shpenzuar më shumë në reklama me më shumë theks në celularët në 2017. Arsyeja për këtë vendim është se më shumënjerëzit vazhdojnë të kenë smartfonë. Tetëdhjetë për qind e përdoruesve të internetit në Shtetet e Bashkuara kanë një smartphone bazuar në rezultatet ngaComScore. Disa nga arsyet pse smartfoni vazhdojnë të shtohen, sepse Apple prodhoi një seri C për iPhone,Android ka smartfonë në fund të fundit që shumica e transportuesve i japin, dhe një treg i fortë i përdorimit të smartfonëve të dorës së dytë.

Disa nga mundësitë për të përfituar nga biznesi përfshijnë:

 • Google AdWords dhe Facebook Ads për targetim lokal.
 • SnapChat filtra për të synuar përdoruesit në një vend të caktuar.. ,
 • Austri Business Directory Austri Business Directory Austri Business Directory Direktoria e Bizneseve Kërko në këtë sit: Gjuhët Shtëpia>
 • Rritja dhe popullariteti i Instagram-it.

Bizneset tradicionale duhet të përfitojnë nga treni dixhital. përndryshe,lojtarët më të mirë me siguri do t'i marrin ato.

Amazon

Kur njerëzit flasin për biznes dhe marketing, platforma Amazon gjithmonë kthehetup në bisedat e tyre. Mbi 80 milionë përdorues abonohen në biznesin kryesor të Amazon. Tarifat vjetore të abonimit për sasinë Amazon8 miliardë dollarë, duke mos llogaritur shpenzimet e kryeministrit.

Amazon bie nën kategorinë e bizneseve të mëdha. Pyetja është nëse abiznesi i vogël apo lokal mund të konkurrojë me kompani të tilla të mëdha. Është shumë e mundshme, por kërkon shumë punë nga marketerët e tyre.

Çfarë reklamimi dixhital i vogël dhe lokal duhet të bëjë

Ekzistojnë katër fusha që bizneset duhet t'i shohin nëse duhet të mbijetojnëbotën dixhitale. Ata nuk mund të punojnë për të gjitha bizneset, por ato shërbejnë si pika të shkëlqyera fillestare:

 • , 1. Reklama e bazuar në vendndodhje duke përdorur Facebook, ose Instagram. ,
 • 2. Leveraging startups që ndihmojnë klientët në mënyrë që të bëjnë blerje online të tillasi Seamless, instacart, havjar dhe postmates.
 • , 3. Sigurimi i eksperiencave superiore në dyqan ose vendndodhje që paraqesin klientëtme pazar të përshtatshëm.
 • , 4. Ndërtuar nga kanalet e e-commerce. Me këto, duhet të përdoren mjete të tilla siri-targeting përmes mediave sociale (Facebook) për të rritur shitjet.

Konkluzioni

Nuk është e lehtë për bizneset e vogla për shkak të konkurrencës së ashpër. shpresojmë,njohuritë nga Semalt hedhin dritë mbi disa gjëra që mund të bëjnë për të mbetur e rëndësishme dhe vazhdojnë të lulëzojnë.

November 27, 2017