Back to Question Center
0

Semalt: Pse përmbajtja dhe fjalë kyçe janë të rëndësishme në web design?

1 answers:
Një faqe interneti që nuk ka përmbajtje të duhur dhe nuk është e dizajnuar mirë, nuk do të marrë asnjë trafik, që do të thotë se nuk do të ndihmojë organizatën të bëjë një ndikim në internet.Ajo gjithashtu do të anashkalohet nga motorët e kërkimit për shkak të mungesës së përmbajtjes përkatëse. Fjalëkalimet dhe përmbajtja luajnë një rol kyç në rritjen e rangimit të faqes suaj të internetit.

Ivan Konovalov nga Semalt diskutuar më poshtë arsyet, një organizatë duhet të jetë i vetëdijshëm për përmbajtjen dhe fjalë kyçe

,

1. Informimi i klientëve tuaj potencial

Është detyrë e çdo biznesi të edukojë klientët e saj mbi produktet ose shërbimet e tyre. Ju nuk mund të futni një produkt tek blerësit dhe të prisni që ata thjesht të përputhen dhe të blejnë. Edhe në ditët e lashta kur informacioni ishte i vështirë për të ardhur, kompanitë punuan për edukimin e masave para se të shiste produktin.
Për këtë arsye ju duhet të keni përmbajtjen e duhur për produktet tuaja për blerësit. Për më tepër, blerësit do të kërkojnë më shumë informacion rreth industrisë dhe tregut në tërësi në mënyrë që të marrin vendime të informuara. Dizajni i webit që e vë gjithë këtë në konsideratë është i sigurt për të kapur masat.
,

2. Ju do të bëheni një pikë autoriteti sa i përket informacionit

Njerëzit në përgjithësi i besojnë një faqe interneti ose edhe një personi për atë çështje që tregon se mund t'u besohet të dinë se për çka po flasin. Nëse faqja juaj e internetit shihet nga përdoruesit e internetit për të qenë ideale si një burim informacioni, gjithnjë e më shumë njerëz do të vazhdojnë të vijnë. Çka më shumë, njerëzit do të kenë një ide të përgjithshme se vendi i vetëm që ata mund të marrin informacion të mirë për produktin është faqja juaj. Duke pasur këto fakte thelbësore në procesin e dizajnimit të uebit, ju keni një shans të madh për të lëkundur tregun në anën tuaj.
,

3. Renditja e motorëve të kërkimit përmirësohet


Çdo faqe u krijua me vizionin ose idenë e gjetjes së tij në krye të faqeve të motorëve të kërkimit. Me përmbajtjen e duhur dhe vendosjen e fjalë kyçe në vendet e duhura, faqja juaj e internetit është një shans i madh për t'u parë nga shumë njerëz. Arsyeja kryesore për këtë është sepse motorët e kërkimit do ta indeksojnë shumë në faqet e kërkimit.
,

4. Faqja juaj e internetit do të ketë më shumë lidhje

Ju e dini se çfarë lidhje ndërtimi është, por ju mund të duhet të dini se sa kritike është për faqen tuaj te internetit. Faqet e internetit të cilat kanë informacione me vlerë të lartë dhe fjalë kyçe të vendosura mirë, më shumë faqe interneti dhe bloge do të dëshirojnë të lidhen me to. Në këtë mënyrë, një faqe interneti e tillë merr më shumë klikime sesa ajo që nuk ka përmbajtje me cilësi të lartë Source .

November 27, 2017