Back to Question Center
0

Semalt: Pse përmbajtja e freskët është e rëndësishme për faqen tuaj dhe SEO

1 answers:

Në fakt, motorët e kërkimit kanë një ndikim të jashtëzakonshëm në mënyrën se si duhet të jenë faqet e internetitndërtuara. Shumica e motorëve të kërkimit vënë theks mbi cilësinë e përmbajtjesdhe përditëson periodicitetin. Kështu, që të mbetet relevant, duhet të përditësoni përmbajtjen tuajshpesh - clouds [at] one year ohm. Julia Vashneva, Menaxheri i suksesit të klientëve të Semalt Shërbimet digjitale,shpjegon pse përmbajtja e freskët është faktori kryesor që shkakton suksesin e faqes suaj.

1. Zvarritje e shpeshtë nga motorët e kërkimit

Nëse faqja juaj e internetit përditësohet rregullisht me artikuj dhe faqe të reja, atëherë motor kërkimicrawlers do të vizitojnë atë vend shpesh. Kjo do të thotë se indeksimi i faqes suaj do të shkojëmë të shpejtë. Kur motorët e kërkimit vizitojnë faqen tuaj rregullisht, mund të arrini renditje më të lartanëse përmbajtja jote është e vlefshme. Sa herë që shtoni përmbajtje të re në faqen tuaj te internetit, motorët e kërkimitmerrni parasysh këtë dhe riorganizoni renditjen e faqes suaj. Pra, përditësoni faqen tuaj te internetitrregullisht për të rritur shanset për të fituar një renditje më të lartë.

2. Rritja e Potencialit të Autoritetit të Webfaqes

Strategjia kryesore për rritjen e autoritetit të faqes suaj është duke krijuar më shumë përmbajtje.Publikoni përmbajtje më të vlefshme, të përditësuara dhe sigurisht që do t'i jepni faqen tuaj apotencial më të madh të autoritetit..Nëse bëni një rishikim të faqeve të autoritetit në kamaren tuaj, judo të kuptojnë se kanë mijëra faqe që indeksohen nga Google. Në qoftë se ju jenitë vendosur për t'u bashkuar me ligën e tyre, atëherë duhet të publikoni përmbajtje më relevante. nëse tijanë në përputhje me shkrim më shumë përmbajtje në një temë të caktuar, ju do të fitoni besim nganjerëzit dhe motorët e kërkimit. Rezultati i vlerësimit të autoritetit të faqes suaj do të rritet ndërsa fitoniu besua gjithnjë e më shumë. Ndërtoni reputacionin tuaj duke qenë aktive në platformat dhe forumet e mediave sociale.

3. Më shumë përmbajtje nënkupton më shumë fjalë

Kur krijoni rregullisht përmbajtje të re, faqja juaj do të ketë shumë fjalë kyçe. Duke krijuar fjalenartikujt e fokusuar, do të keni mundësi të orientoni më shumë vizitorë. Motorë kërkimigjithashtu do të njohë faqen tuaj dhe t'ju dërgojë më shumë vizitorë. Edhe pse Google nuk bazohetshumë peshë në numrin e fjalë kyçe në faqen tuaj, ajo është ende e rëndësishme për pozicionfjalë kyçe në dhe rreth artikullit tënd. Fjalë kyçe përdoren nga motorët e kërkimit për të indeksuarsite bazuar në lëndën. Mos harroni të stuff artikullin tuaj me fjalë kyçe si kjodo të tërheqë penalitete nga motorët e kërkimit.

4. Mbani informuar lexuesit tuaj

Përditësimet e rregullta do t'i mbajnë abonuesit dhe vizitorët tuaj të përditësuar me ngjarjet dhe ndryshimetnë industrinë tuaj. Përmbajtja e freskët ka fuqinë për të kthyer vizitorët e rinj në klientë.Duke publikuar shpesh informacione të reja, ju do të mbani audiencën tuaj të angazhuar. Kjo doju fitoni besnikëri afatgjate nga konsumatorët, dhe kështu faqja juaj do të rritet në popullaritet dherangut. Siguroni vizitorët tuaj me informata bindëse në lidhje me produktet dhe shërbimet tuaja.Tregoni vizitorëve tuaj për përfitimet e prodhimeve tuaja dhe pse ata kanë nevojë për to. Kur tiofrojnë informata të mjaftueshme për klientët potencialë, ju ndihmoni për të bërë zgjedhjen e duhur,dhe ka shumë të ngjarë që ata do të blejnë produktet tuaja.

November 27, 2017