Back to Question Center
0

Semalt Shpërndan "Essentials Google My Business" Çdo kampion SEO duhet të dijë

1 answers:

Shumë kompani kanë zyra fizike dhe vende të tregtisë elektronike. Inkurajimi i klientëvepër të blerë përmes dyqanit fizik është i rëndësishëm në përmirësimin e të ardhurave të shitjeve. Gjithashtu, duke përdorur procesin e Search Engine Optimization (SEO)rritja e trafikut të konsumatorëve rrit vlerat e shitjeve - master fotografia a distancia. Google ka prezantuar një aplikacion të mbushur me funksion që përmirëson menaxhimin e biznesitinformacion mbi vendndodhjen. Aplikacioni mund të arrihet duke përdorur një proces të thjeshtë kërkimi në Google.

Frank Abagnale, Menaxheri i suksesit të klientëve të Semalt Shërbimet digjitale, jep përshkrimin e aplikacionit për të përfituar plotësisht nga tiparet e tij.

Karakteristikat e aplikacionit Google My Business:

  • Përdoruesi është në gjendje të menaxhojë disa vende të biznesit duke përdorur një pult. ,
  • Pronari i biznesit mund të ndryshojë emrin, adresën dhe orët e punës të biznesit. ,
  • Përdoruesi mund të analizojë dhe t'i përgjigjet komenteve të klientëve përmes aplikacionit. ,
  • Azhurnimi i fotove dhe i postimeve bëhet i lehtë përmes platformës Google+.
  • Funksioni i analitikës së nivelit të lartë përmirëson dukshmërinë në internet dhe angazhimin e klientëve. ,

Aplikacioni Google i ri i ri-dizajnuar ka veçori shtesë që janë atraktivepër pronarin e biznesit. Këto aftësi shtesë përfshijnë:

  • Monitoroni se si është portretizuar biznesi në Google+, Google Maps dhe Google search. ,
  • Shqyrtoni analizat e performancës të gjeneruara nga Google +.
  • Qasja e komenteve të hollësishme përmes rishikimeve të klientëve dhe informacionit të vendndodhjes.
  • Menaxhon vendet në çdo kohë.. ,
  • Tregoni zonën e vendndodhjes dhe adresën postare për bizneset që kanë operacione të kufizuara. ,

Aplikacioni Android është i disponueshëm në Google Play. Gjithashtu, aplikacioni iOS mund të shkarkohetnga App Store e Apple. Është falas për të shkarkuar ose përmirësuar aplikacionin Google My Business. Aplikacioni i ri Google My Business kombinon me SEOfjalë kyçe, aplikacionin YouTube dhe aplikacionin Google Analytics, për të integruar të dhënat ose informacionin e nevojshëm për të identifikuar informacionin e ri të vendndodhjes.

Kuptimi i Google My Business

Seksioni i Përmbledhjes së Biznesit të Google tregon karakteristikat e rëndësishme të aplikacionit.Faqja e ndihmës në Google My Business ofron informacion të dobishëm rreth përdorimit të aplikacionit. Nuk ka kosto kur përdoret aplikacioni. Ajo vetëm kërkonkoha dhe përpjekja e përditësimit të të dhënave të përdoruesit. Pronari i biznesit me disa lokacione duhet të përcaktojë përparësitë në vendet më të larta të bazuara në monetarevlera ose përfitime strategjike. Vendet mund të ngarkohen individualisht ose në masë duke përdorur një spreadsheet nëse janë më shumë se 10. Biznesipronari duhet të zhvillojë një Llogari të Biznesit nëse lokacionet menaxhohen nga disa individë.

Optimizimi i Kërkimit Lokal

Kërkimi lokal përfshin procesin e SEO. Është më e detajuar se Google themelore,Bing, dhe Yahoo kërkimet në internet. Kërkimi lokal gjeneron rezultate duke përdorur sistemet e hartës; për shembull, Google Maps, Maps Apple, Foursquare,Faqet e Verdha, dhe Këshilltar Trip. SEO përmirëson dukshmërinë e biznesit dhe trafikun e konsumatorëve në internet. Ajo përfshin shpërndarjen e të dhënave të rëndësishme për tëqindra faqe online. Përmirësimi i procesit të kërkimit lokal kërkon një platformë të avancuar softuerike si Google My Business. Ajo është kryesoremotor kërkimi online në nivel global. Platforma e hartës së lartë të aplikacionit është kritike në përmirësimin e kërkimit lokal për lokacionet e biznesit.

Përfundim

Aplikacioni Google My Business është i dobishëm në përmirësimin e dukshmërisë në internet të një biznesi.Trafiku i konsumatorit do të jetë gjithnjë i lartë në faqet e biznesit që kanë një prani të madhe online. Qëllimi kryesor i çdo pronari të biznesit ështëpër të gjeneruar vlera të larta shitjesh nga klientët që vizitojnë faqet online.

November 27, 2017