Back to Question Center
0

Semalt shpjegon aspektet kryesore të përdorimit të Crawlers të faqes së internetit

1 answers:

Crawlers të sitit janë bots të koduara posaçërisht, të cilat zvarriten faqen tuaj për të gjithë përmbajtjendhe indeksi atë në motorët e kërkimit për shikueshmëri. Në disa raste, ne vendosim përmbajtje në përmbajtjen tonë të internetit në një mënyrë që këto crawlers dështojnëper te gjetur. Çdo informacion, që nuk mund të gjendet nga crawlerët e uebit, zakonisht nuk indeksohet nga Google - 777 slots nuts casino. Si rezultat, kjo nuk përbën në tuajfaktorë të rangimit, pavarësisht nga humbja e përpjekjeve tuaja SEO. Ky injorancë është një gabim i web design që njerëzit bëjnë kur përpiqen të rangojnë faqet e tyre.Si rezultat, është e rëndësishme që të ekzekutoni crawlers në faqen tuaj për të bërë rregullime bazë dhe për të rregulluar gabimet, të cilat mund të ulin renditjen tuaj.

Eksperti i Semalt Shërbimet digjitale, Jack Miller shpjegon aspektet kryesore të përdorimit të crawlers për faqen tuaj te internetit.

Rëndësia e Përdorimit të Crawlers

Crawlers mund t'ju tregojë se çfarë e sheh audienca. Si shumë sipërmarrës vetëm bëjnë faqet e internetitdhe të vënë përmbajtjen, ata mendojnë se konsumatorët e tyre të synuar do ta shohin atë me siguri, duke harruar faktorët e tjerë që mund ta bëjnë të pamundur.Ky është rasti kur inxhinierët e uebit vijnë. Web-crawlers arrijnë në vendet më të fshehura në faqen tuaj. Ata mund t'ju tregojnë të humburinformacionin e produktit si dhe shumë gabime të pranishme në sistemin tuaj të menaxhimit të përmbajtjes.

1. Ndjekja e performancës së faqes

Një nga aspektet vendimtare të SEO është monitorimi i përparimit të faqeve individuale. webcrawlers mund të zgjedhin analytics dhe metrics vet nga burime me reputacion të tilla si Google Analytics dhe Google Search Console. Ata gjithashtu mund të ndihmojnëju përcillni performancën e faqeve të ndryshme, duke ju dhënë njohuri të vlefshme për të redaktuar informacionin tuaj për performancën më të mirë të SEO..

2. Rregullimi i gabimeve teknike

Një nga faktorët që mund të ulë performancën tuaj të SEO është çështje që ka të bëjë me faqen tuajshpejtësinë dhe përgjigjen. Drejtimi i një servisi të thjeshtë kthen një kod përgjigjeje më të vështirë për çdo URL në faqen tuaj. Gabimet dhe përcjelljet mund të fiksohenduke përdorur shpejt disa nga filtrat e tyre si filtra 404 të gabimeve. Ata gjithashtu mund t'ju japin informacion mbi lidhjet tuaja të vjetra të përcjelljes dhe të ndryshmevendet ku po dërgojnë informacionin e tyre.

3. Crawlers mund të gjejnë përmbajtje që mungojnë

Crawlers mund të zbulojë komanda "jo indeks". Këto janë fushat në faqet e internetit ku botsnuk mund të arrijë. Duke përdorur këtë informacion, mund të bëni rregullimet e nevojshme në strukturën tuaj të menaxhimit të përmbajtjes dhe të indeksoni të gjithë përmbajtjen tuaj.Kategoritë e produkteve dhe grupet me kutitë e kontrollit që mungojnë mund të marrin përditësime në bazën tuaj të të dhënave.

4. Zbulimi dhe ndreqja e përmbajtjes së kopjuar

Në aplikacione të tjera, crawlers mund të gjejnë përmbajtje të kopjuar. Këto të dhëna janë përmbajtjaqë shfaqet në lidhje të shumta në motorët e kërkimit. Përmbajtja e tillë është e keqe për SEO tuaj dhe gjithmonë përfundon duke ulur autoritetin e web tuajfaqe. Crawlers mund t'ju ndihmojnë të identifikoni faqe të tilla dhe t'ju ndihmojnë në fiksimin e tyre përmes 301 përcjellimeve.

Crawlerët e internetit mund të zbulojnë gjëra të ndryshme të fshehura në faqen tuaj që mund të ndikojnëfaqen tuaj në mënyrë indirekte. SEO është një proces i komplikuar, i cili jo vetëm që përfshin ndjekjen dhe ndjekjen e duhur të këtyre informacionit të servisit,por përditësimin e vazhdueshëm të përmbajtjes suaj. Disa crawlers të palëve të treta të tilla si Spider SEO Scratched Frog ose Analizues i keq veprojnë si motorë tipikë motorë kërkimi. Ata mund t'ju japin informacion të vlefshëm, të cilat mund të ndihmojnë në përshtatjen e nevojshmepërmbajtjen e faqes suaj në internet për të fituar një gradë më të lartë në pyetjet e kërkimit organik organik.

November 27, 2017