Back to Question Center
0

Semalt shpjegon faktorët që duhet të konsideroni kur kërkoni emrin e duhur të domain-it

1 answers:

Kur mendoni të krijoni një prani online, gjëja e parë që duhet të bënibëni është të regjistroni domenin tuaj. Zgjedhja e një emri të domain është i rëndësishëm sepse doose të bëni që të keni sukses ose të dështoni në sipërmarrjen tuaj. Emri i domain siguron online tuajprania, duke e bërë të dukshme faqen tuaj te internetit. Duke kërkuar emrin e duhur të domain-it,kontrolloni disa faktorë, që Semalt Eksperti udhëheqës i shërbimeve digjitale, Julia Vashneva, ju rekomandon që të merrni parasysh

Reputacioni i Kompanisë

Gjetja e një kompanie të besueshme është e rëndësishme - como usar camaras digitales canon. Shumë shpesh disa nga këto kompani fillojnë të reklamojnë të tyreshërbimet e tepërta, dhe më vonë, bashkëpunimi me ta bëhet një siklet. Ne anen tjeter,kompani të tjera kërkojnë çmime të larta, por nuk ofrojnë shërbime cilësore. Bëni një kontroll sfondinë kompaninë me të cilën do të dëshironit të punonit në mënyrë që të njihni të vërtetën në lidhje me të.

Emri i Domain

Kur jeni në procesin e regjistrimit të emrit të domain-it, zgjedhni emrinmund të jetë ndonjëherë një sfidë. Ajo që duhet të marrësh parasysh është se emri duhettë jetë e lehtë për të kujtuar dhe të ketë një lidhje të ngushtë me punën që faqen tuaj te internetitduhet të kryejë. Përveç kësaj, duhet gjithashtu të jetë një emër me një term që është i lehtë për tu kërkuar.

Copyright e emrit të domain

Sigurohuni që emri i domain-it që zgjidhni nuk është i mbrojtur nga dikush tjetër si kymund t'ju sjellë një ndërlikim ligjor. Ajo do të jetë mirë për të siguruar që kompania, të cilën juzgjodhi për regjistrimin e domain-it, kanë shpjeguar qartë politikat e përdoruesit për emrat e domain-itato ofrojnë. Bëni zgjedhjen e duhur të zgjerimit për ta përdorur atë në emrin tuaj të domain-it, për shembull,ajo mund të jetë .com .net .org dhe shumë më tepër, kjo varet nga qëllimet e faqes suaj të internetit.

Zgjedhja e Fjalë kyçe

Përzgjedhja e fjalë kyçe relevante është një aspekt i rëndësishëm që duhet marrë parasysh kur zgjedhniemri i domain-it. Makinat e kërkimit duket se favorizojnë një emër domain të pasur me fjalen. Në këtë rast, tiduhet të përpiqen dhe të përdorin fjalen kryesore ose fraza që dëshironi të zgjedhni faqen tuaj të internetitdhe të përpiqet dhe artizanale atë rreth emrit të domain.

Regjistrimi i Web Host

Ju gjithashtu duhet të përpiqet të mos ketë regjistrimin e emrit të domain-it me web host tuaj. sepsesapo të vendosni të ndani rrugën me hostin tuaj (i cili është i zakonshëm), ai bëhet një dhimbje koke për të lëvizuredhe domenin tuaj, në atë rast, do të ishte mirë nëse i ndani ato.

November 27, 2017