Back to Question Center
0

Semalt shpjegon përfitimet kryesore të transferimit për bizneset e vogla

1 answers:

Një kompani e vogël mund të ketë nevojë të nënkontraktojë detyrat ose disa pjesë të biznesitoperacioneve për një ofrues të shërbimeve të biznesit të palëve të treta. Nëse vendosni të delegonidisa përgjegjësi ndaj një partie të bazuar në një vend të huaj, të cilit i referohemisi outsourcing në det të hapur. Sot, në një përpjekje për të ulur kostot e operacioneve të biznesit, shumëbizneset e vogla preferojnë dhënien e burimeve si një alternativë për punësimin në vend.Michael Brown, Menaxheri i suksesit të klientëve të Semalt Shërbimet dixhitale, tregon përpërfitimet kryesore të outsourcing për biznesin e vogël.

  • Leviz nga kostot fikse në ndryshore - parco giochi bambini casertas pizza. Për shembull, ju keni një kontabilist në vend.Ai ose ajo do të ketë nevojë për një tavolinë, kompjuter, sigurim shëndetësor, çaj dhe një pagë mujore,dhe ende duke qenë një start-up, nuk mund të ketë shumë punë për të gjithë stafin në fillim.Transferimi zgjidh këtë dilemë për ju. Kur ju transferoni kontabilitetin e biznesit tuajpërgjegjësitë, ju paguani një tarifë një herë për punën e bërë, ju nuk keni për të siguruarburime dhe, në fakt, ju merrni një punë shumë më të mirë pasi ju paguani vetëm për një punë qëështë bërë në mënyrë të përkryer. Edhe nëse detyrat që ju transferojmë janë të përsëritura, ju mundenigjithmonë të punësojë një person tjetër për të ardhshëm.
  • Merrni më shumë kohë për anën e biznesit të gjërave. Pronarët e biznesevemund të mungojnë sinqerisht kohën për t'u kujdesur për anën teknike të tyretë biznesit. Kjo përfshin gjëra të tilla si dizajni i uebit, marketingu i përmbajtjes, SEOedhe me shume. Me dhënien e këtyre përgjegjësive, do të keni njëshumë kohë në duart tuaja për t'u kujdesur për biznesin vetë. Përqëndrovëmendje në kënaqësinë e klientit dhe le të tjera njerëzit të bëjnë teknikeaktivitete për ju.
  • Qasja në ekonomitë e shkallës të njëjtë me lojtarët e industrisë së madhepërdorur. Lojtarët e mëdhenj të industrisë në kamaren tuaj mund të përballojnë të kenë një shtëpiturma e talenteve, dhe kjo do t'i vendosë ato milje përpara jush. Ti nuk mundeshtë përballojë të ketë talent në shtëpi. Transferimi ju jep mundësinë për tëtë punësojë talent të lartë me kosto të ulët jo vetëm nga vendi juaj, por nga jashtëgjithashtu. Pasi që kjo nuk do të jetë një kosto fikse, ju do të jeni në gjendje të kurseni para.
  • Fokusimi i resurseve njerëzore ku ato janë të nevojshme. Punësimin dhe trajniminpunonjësit është e shtrenjtë. Duke qenë një fillim, puna juaj e biznesit ka shumë të ngjarëdo të qëndrojë me ju një afat të shkurtër, dhe kjo do të thotë që punonjësit qëtrajnuar me kosto së shpejti do të filloni të punoni për dikë tjetër. Per te shmangurtë gjithë këtë sherr të rekrutimit, trajnimit dhe vendosjes, vetëm le njëoutsourcing shërbim të bëjë punën për ju.
  • Ulja e kostos së produkteve dhe shërbimeve tuaja. E verteta eshtese outsourcing është e përballueshme dhe në të njëjtën kohë, ju merrni me cilësi të lartëpuna e bërë. Është shumë më e lirë se sa kur duhet të bëni hulumtimezhvillimin e produkteve, marketingun, shpërndarjen dhe shpërndarjen e biznesit tuaj.Kostot e larta të operimit të biznesit nënkuptojnë çmime më të larta për produktet tuaja,kështu që ju do të duhet të kaloni shpenzimet poshtë për klientët tuaj.

Së fundi, outsourcing është e lehtë. Delegimi i detyrave të biznesit si videoredaktimi, marketingu, menaxhimi i mediave sociale, zhvillimi i përmbajtjes dheshumë më tepër janë të lehta. Në Semalt Shërbimet digjitale, ju mund të gjeni të talentuarekspertë të industrisë të gatshëm për të bërë punë të shkëlqyeshme për ju. Klientët tanë kanëprovoi efektivitetin e një bashkëpunimi të tillë, kështu që tani e tutje ju mundenigëzojnë gjithashtu këto përfitime.

November 27, 2017