Back to Question Center
0

Semalt shpjegon se si Google 'Markup Email' bën Transaksionare Emails Stand Out

1 answers:

Email Markup është përcaktuar si një dizajn të mirë-menduar-out të dhënave që e bënlloji i caktuar i postës elektronike shfaq përmbajtjen më mirë. Regjistrimi i duhur dhe organizimi i përmbajtjes së shënuar të postës elektronike dot'ju ofrojë mundësinë për të mbledhur të dhëna shtesë dhe për të arritur klientët në aplikacionet e Google, si Kalendari ose Inbox.

Në kontekstin e tregtisë elektronike, kjo nënkupton dërgimin dhe konfirmiminalarme mund të kenë trajtim unik në kutinë e postës elektronike, gjë që përmirëson përvojën e përdoruesit. Jack Miller, ekspert i Semalt Shërbimet digjitale shpjegojnë aspektet e përdorimit të shënimeve të email-it.

Markimi i emailit për konfirmimet e porositjes

Më poshtë është një shembull i lidhjes së të dhënave (JSON-LD) që fillon me një skript HTMLtag e formës së tipit "application / ld-json":

Hapi i ardhshëm tregon çifte shtesë kyçe që ndajnë të dhëna me sisteminqë përkthen informacionin e strukturuar:

Edhe pa dijeninë e JSON, duhet të jetë relativisht e thjeshtë ta kuptojmë atënjë individ ka blerë "disa produkte unike" nga "SomeDistributor - ubiquiti airgrid m2 16dbi airmax.com" për 60 dollarë.

Pronat vijuese nevojiten për Markup-in e Email për të funksionuar për konfirmimin e porosisë:

  • Numri i porosisë - tregon identifikimin e shitësit
  • PriceCurrency - përdor ISO 4217 tre-letër format
  • Merchant - është emri i një organizate ose individi
  • Oferta e pranuar - përfshin çmimin, kategorinë, kategorinë dhe shumë më tepër të produktit të blerë

Email Markup gjithashtu ka pronat e ndryshme të rekomanduara dhe opsionale për tëmesazhet e konfirmimit të blerjes.

Markimi i postës elektronike për njoftimet e dorëzimit

Një sinjal i transportit gjithashtu mund të shënohet përmes shtesë ose JSON-LD ose mikrodatanë një template të HTML-mail, siç tregohet në shembullin e mëposhtëm:

Shembulli përshkruan vetëm vetitë e nevojshme, por inkorporon porosinë EmailShënim, mund të shtohet një mori pasurish shtesë për të rritur përvojën e blerësit. Kjo përfshin ndjekjen e URL-së dhe numrin e përcjelljes përduke specifikuar kodin ndjekës të bartësit dhe duke krijuar një lidhje të paketës së pistave në Gmail ose në kutinë e Google.

Cilat blerës do të shohin mesazhet tuaja të përmirësuara?

Ata blerës në kutinë e hyrjes në Google do të korrin përfitimet optimale të ndërhyrjes së Email Markup.Meqenëse Gmail është përdorur nga mbi 1 miliard njerëz, përmirësimi i mesazheve në Gmail ka një audiencë të madhe potenciale.

Regjistrimi i kërkuar

Vetëm dërguesit e regjistruar mund të gëzojnë Email Markup. Google kërkon që në vijim të regjistrojë një përdorues:

  • Autentifikimi i mesazhit duke përdorur ose Domain Keys Identified Mail or Sender Policy Framework
  • Gabim email falas Markup
  • Ankesat lidhur me Spam duhet të jenë të ulëta
  • Një histori dërgimi mbi njëqind email në ditë në adresat e Gmail
  • Të gjitha mesazhet duhet të dërgohen nga një adresë e-mail fikse
  • Duhet të përmbushni udhëzimet e përcaktuara nga dërguesi i ngarkesës së Gmail-it

Një klient i informuar ka më shumë gjasa të jetë një klient i lumtur. Blerjet në internet presinkomunikim me tregtarët kur një produkt është urdhëruar dhe dërguar. Shumica e tregtarëve shpesh dërgojnë konfirmim të plotë dhenjoftimet e dërgimit të emaileve. Megjithatë, në rastin e kompanive të mëdha apo të mesme, duke shtuar një sasi të konsiderueshme të të dhënave të strukturuaraMarkup mund të jetë më mirë me ato email për disa blerës.

November 27, 2017