Back to Question Center
0

Semalt shpjegon se si të krijohen përshkrime të Meta që gjenerojnë trafikun në E-Commerce

1 answers:

Në çdo biznes, marrja e trafikut është një nga mënyrat për të arritur lartësitë e reja. Kurdrejtimin e Search Engine Optimization (SEO), tags meta dhe përshkrimet janë fushat thelbësore për të vendosur fjalë kyçe konkurruese. E-commerce metapërshkrimet janë reklama të shkurtra - umziehen checkliste pdf.

HTML tags meta japin një server informacion të vlefshëm në lidhje me një faqe web. Ka gjithmonenjë meta tag për përshkrimin e përmbajtjes së faqes, meta tag për informacionin e autorit dhe një meta tag që mban robots.txt. Për shembull,
" ".

Etiketat e përshkrimit të meta janë të rëndësishme sidomos në fushën e marketingut në mediat sociale.Ai jep nxitje për dominimin dhe rëndësinë kur ndarja e faqeve bëhet shumë e shpeshtë. Kështu, SMM është një metodë primare e marrjesklientët. Ndihmon fillestarët fillestar për të rrahur konkurrentët dhe për t'i dhënë të gjithëve një shans për të dominuar në vendet e tyre.

Nik Chaykovskiy, menaxheri i suksesit të klientit Semalt përshkruan aspektet kyçe që duhet të keni parasysh gjatë krijimit të përshkrimit të meta.

Kur përdoret përshkrimet Meta

Për një grup të caktuar fjalësh, një përshkrim meta mund të jetë i dobishëm për të bërëdisa konvertime. Përshkrimi i metas i jep shikuesve një konfirmim tjetër në lidhje me rëndësinë e përmbajtjes tënde për një grup të caktuar fjalësh.Kërkimet e kërkimit, të cilat duken të ngjashme kërkojnë një përshkrim meta për të thyer lidhjen.

Semalt rekomandon përfshirjen e fjalë kyçe të bishtit të gjatë për përshkrimet meta. Nëse përmbajtjepërfshin më shumë se tre fjalë kyçe, mos i përdorni ato në përshkrimin meta..Motori i kërkimit mund të bëjë gabim lehtë për shkak tëstuffing fjalen, e cila, nga ana tjetër, ju fiton një flamur. Ju duhet të merrni një pjesë të asaj faqeje dhe të përdorni një copë toke për ta shfaqur atëinformacionin e kërkimit.

Shkrimi i një treguesi të mirë të tregtisë Meta Përshkrimi

Për shumë aplikacione, gjatësia më e mirë për një përshkrim meta është një maksimum 160 karaktere.Për shembull, Google si një kompani ka një faqe interneti me një përshkrim meta, i cili përmban 159 karaktere. Kjo përfshin edhe hapësirat si karaktere.

Kur bën një përshkrim të mirë meta, është e rëndësishme ta konsideroni atë si një cicërimë osenjë post në Facebook. Twitter ka limitin prej 160 karakteresh. Ju gjithashtu mund të ndiqni disa nga udhëzimet e mëposhtme:

  • Përdor fjalë kyçe. Frazat e kërkimit paraqesin përmbajtjen, e cila është e lartë për atë qëpërdoruesi po kërkon. Është relevanca që përbën disa nga faktorët që e bëjnë algorithm gradën tuaj të lartë.
  • Përdorni folje. Foljet e nxisin një person që të ndërmarrë menjëherë një veprim. Ju mund të përdorninjë frazë si "Shop kufje në Jumia".
  • Përdorni thirrjen për veprim. Kombinoje një përshkrim meta me veprime të tilla si "dyqan", "shkarko" ose "blej".
  • Ndërtoni shabllonet. Është shumë e lodhshme për të shkruar një përshkrim të ri meta për secilinfaqe. Duke përdorur template, ju mund ta bëni të lehtë.

Përshkrimet e Meta ndihmojnë në renditjen e faqes tuaj të lartë përmes mjeteve indirekte. shumënjerëzit dështojnë të kuptojnë se fitimi i një pozicioni të lartë nuk nënkupton domosdoshmërisht klikime. Përshkrimet e Meta konvertojnë një person që e sheh një faqekliko atë. Ai përmban informacione të vlefshme që kanë kuptim në pyetjet e kërkimit për një grup të caktuar fjalësh. Ata gjithashtu shfaqin një tjetërgjë e madhe, përshkrim i hapur grafik. Meta tags janë të shkurtra sa të shfaqen në mesazhet e mediave sociale. Angazhimi i mediave sociale është një ngamënyrat e kthyera dhe rëndësia mund të përmirësojnë SEO duke ju dhënë më shumë vizitorë.

November 27, 2017