Back to Question Center
0

Semalt: Si Online Branding do të ngrejë profilin tuaj individuale

1 answers:

Nëse ju keni një ndërmarrje solist, biznes mesatarose pjesë e një ekskluziviteti brenda një organizate më të madhe, ndërgjegjësimi i markës është po aq i rëndësishëm për rritjen tuaj si ajodo të ishte thelbësore për çdo korporatë të madhe. Ju mund të mendoni se ndërtimi i vetëdijes tuaj të markës tani është një humbjee burimeve, sepse ju jeni vetëm një sipërmarrës ose pronar i vetëpunësuar i biznesit, por kjo është krejt e kundërtae së vërtetës. Michael Brown nga Semalt Shërbimet digjitale ndajnë mendimin se si do të jetë quajtur markë onlinerritë dukshmërinë tuaj dhe nxit zhvillimin e biznesit.

Ndërtimi i një marke është i rëndësishëm për vendosjen e një lidhjejeme klientët. Njerëzit u tregojnë të tjerëve përvojën pozitive, prandaj fjala e gojës përhapet dhe nxit tuajinzhvillim i biznesit. Zhurma do ta bëjë biznesin tuaj më të madh dhe, ndoshta, ju do të fitoni vëmendjen e mediave - fedora hats sale online.

Pas gjithë kësaj, je ti. Si themelues i kompanisë, tijanë CEO dhe fytyra e organizatës. Biznesi juaj mund të bëhet aq i madh dhe i suksesshëm sa të doni. disanjerëzit ëndërrojnë për këtë lloj suksesi, ndërsa individë të tjerë preferojnë ta mbajnë kompaninë e tyre të vogël dhe të menaxhueshme. osearsyeja kryesore për të zbatuar një markë të njohur është sepse klientët do të lidhen me shërbimet ose produktet tuajame JU, si individ.

Mendoni për shumë personalitete të mëdha, që dikur filluan të vogla,janë ngritur në krye duke ndërtuar një markë të fortë. Mendoni për kolonelin Harland Sanders të KFC-së, një ekskluzivitet ushqimor me ushqim të shpejtëqë filloi në një kafene të vogël në Kentaki në U..S. në vitet 1930 dhe pastaj u zgjerua në Britani të Madhe dhe Irlandë në vitin 1965 si pjesëe asaj që ishte bërë një ekskluzivitet masiv. Megjithatë, personi real pas gjithë kësaj, "Koloneli" është fytyra dhe prapa kompanisë.Si rezultat, markimi i KFC-së është shumë i suksesshëm për shkak të produktit të tij superior, personalitetit të veçantë, të besueshëmpremtime dhe garanci. Plus, fraza e tyre "Finger Lickin 'e mirë" e bërë një tagline paharrueshëm që njerëzit reeled in .

Si mund ta rritni profilin tuaj individual duke krijuar një markë të fortë

Shkoni direkt në pikë me një frazë dhe logo të fuqishme.Duke përdorur vetëm si fjalë të pakta, ju duhet të përcjellni mesazhin se çfarë qëndron biznesi juaj.

Këto ditë, çdokush mund të krijojë një faqe interneti që e bën të tyrekompania duket më e madhe se sa është me të vërtetë. Ndonjëherë kjo është një gjë e mirë, varësisht nga ajo nëse ju ofroni produkte ose shërbime.Studioni konkurrentët tuaj dhe strategjitë e tyre të markës, pastaj shkruani disa mënyra se si mund t'i tejskajni ato.

Krijimi i një marke online për të rritur profilin tuaj mund të bëhet përmes:

  • Promovimet dhe reklamat
  • Ndihma bindëse bindëse -ose fotografi ose vepra arti, grafika
  • Marrëdhëniet me publikun
  • Fushatat e emailit dhe gazetat
  • Etiketat e zgjuara
  • Mbështetje dhe komunikime me nivel të lartë

Branding është një strategji. Është mënyra për të treguar tuajënkonsumatorët që shërbimi apo produktet tuaja janë me vlerë të përdorimit. Marrja në internet kërkon një qasje të qëndrueshme. Kombinimi i vizualedhe përvoja kontekstuale e paraqitur në internet pasqyron fytyrën tuaj si një kompani jashtë linje. Si një sipërmarrës ose pronar i biznesit të vogël,ju do ta gjeni të dobishme për të tregtuar biznesin tuaj nën emrin e markës së njohur.

November 27, 2017