Back to Question Center
0

Semalt Studimi: Çfarë Përfitoni Ekspertët e Marketingut Dixhital Jepni Biznesin Tuaj të E-Tregtisë

1 answers:

Çdo agjenci e mirë marketingu duhet të jetë në gjendje të ndihmojë biznesin tuaj eCommerce të rritetshpejt duke lehtësuar çdo stres që mund të keni. Është e natyrshme që të gjithë pronarët e bizneseve dëshirojnë të rriten kompanitë e tyre, të gjenerojnë më shumëshitjet dhe të arrijnë pozicionet drejtuese në një vend të caktuar të marketingut.

Siç është e qartë, ndonjëherë keni nevojë për ndihmë. Marrja e një marketingu dixhitalagjencia duhet të jetë një vend i mirë për të filluar. Jason Adler, menaxheri i suksesit të klientit Semalt shpjegon se çfarë përfitimeve do të merrni nëse keni punësuar ekspertë dixhitalë - covert surveillance equipment outdoor.

Advertising

Agjencia tipike e marketingut është e aftë në krijimin, blerjen dhe kanalizimintrafiku ku është e nevojshme. Pse janë të mirë? Epo, është për shkak të këtyre katër arsyeve:

  • eksperiencë. Duke pasur një eksperiencë të gjerë të punës me kompani të ndryshme,agjencia juaj e marketingut do të kishte parë dhjetra fushata të suksesshme.
  • organizimi. Ju do të merrni raport të hollësishëm se sa është shpenzuar në projekt
  • Efikasiteti i kohës. Ruaj veten një kohë të vlefshme duke i lënë ata të trajtojnëaspektin e marketingut të biznesit, ndërkohë që rendit çdo gjë tjetër.
  • ekonomik. Meqë ata do të kishin blerë shumë reklama paraangazhimi juaj, ata (agjencitë) mund të marrin norma më të mira.

Marketingu i përmbajtjes

Ashtu si sugjeron emri, marketingu i përmbajtjes sillet rreth krijimit të grafikës, videovedhe artikuj pastaj shpërndarjen e tyre me qëllim të tërheqjes, angazhimin dhe konvertimin surfers në klientët. Në botën e sotme kupërmbajtja promovuese përdoret me qëllim të përmbytjes së blerësve, marketingu i përmbajtjes krijon vlerë. Është roli i marketingutagjenci për të krijuar përmbajtje të freskët, emocionuese dhe tërheqëse për ju.

Marketing Email

Kjo teknikë e marketingut kurrë nuk përdoret plotësisht nga biznesetshërbimet e një agjencie marketingu në dispozicionin tuaj ju mund të garantoheni rezultate të mira. Thjesht krijoni një listë të asaj që duhet të bëhet dhe tuajatagjencia do ta menaxhojë atë për ju.

Menaxhimi i mediave sociale

Është mjaft e zakonshme që bizneset të drejtojnë faqet e mediave sociale - një faqe në Facebook, aKanali YouTube, llogaria Google+ ose Twitter. Përditësimi i këtyre faqeve në baza të rregullta është një dhimbje koke, e cila është e mundur për të kapërcyerndihmën e një agjencie marketingu.

,

Dizajni dhe zhvillimi i faqes

sipërmarrësit sipërmarrje në biznes për shumë arsye. Disa e bëjnë këtë vetëm sepseata munden, dhe të tjerët e bëjnë atë për çfarëdo arsye tjetër fisnike. Për fat të keq, jo të gjithë janë të aftë të krijojnë faqen e internetit të tij / sajnjë perspektivë e mirë për praninë online (web design). Nëse je një i ri, atëherë një agjenci duhet të të ndihmojë.

Fotografi dhe video

Videografia dhe fotografia janë jetësore kur vjen puna te shitja e sendeve në internet.Mendoni për një skenar në të cilin një përdorues nuk ka një çelës për mënyrën se si duket produkti - një imazh ose një video më pas duhet të jetë i dobishëm.Kjo do të bëhet në mënyrë të përkryer nga një agjenci e mirë marketingu.

Optimizimi i normës së konvertimit (CRO)

Ka me qindra agjensi marketingu që ofrojnë KRO. Kjo (CRO)mbështetet në testimin si dhe grumbullimin e të dhënave për të ristrukturuar përmbajtjen e uebit që është konvertuar në pista. KRO është teknik në natyrë, kështu qëkërkon që të bëhet ekspertiza profesionale.

Ndërsa biznesi rritet, ju jeni i detyruar të përjetoni më shumë sfida. përshembull, ndërsa gjeneroni më shumë shitje, ju merrni më shumë përgjegjësi të klientit. Me një linjë produktesh më të gjërë, ju merrni më shumë inventarndiek. Hidhni në të shumta mundësi reklamimi ,Përditësime SEO, mjetet e marketingut të mediave sociale dhe ju do të merrni një pamje më të gjerë.

November 27, 2017