Back to Question Center
0

Semalt Studimi: SEO si një strategji e integruar e marketingut dixhital

1 answers:

Bizneset online kërkojnë një prani në internet. Përndryshe, klientët do tëvizitoni faqen e tyre vetëm gabimisht ose thjesht kuriozitetin. Emri që përdoret nga një dyqan, logoja e tij dhe produktet ofrojnë informacione që mund të lidhenpër klientët për identifikim. Informata të ngjashme janë thelbësore kur bëhet fjalë për hedhjen e informacionit që krijon praninë në internet tëtë biznesit. Faqet e internetit optimizuar kanë informacion që është i lehtë për tu zgjedhur dhe shumë konsumatorë mund t'i gjejnë me më pak përpjekje.

Interneti përjeton mbi 13 miliardë kërkime mujore. Themelimi iSearch Engine Optimization (SEO) i cili është në thelb një faqe interneti që është e lehtë të gjeni shërben si një strategji kryesore e marketingut dixhital për onlinetë biznesit.

Nëpërmjet SEO, biznesi mund të përzënë klientët e tij në faqen e saj të internetit për të gjetur se çfarëfaqja ka për ta atje duke rritur të ardhurat e kompanisë. Kjo mund të arrihet kur firma gjen një renditje të vazhdueshme më të lartë nëFaqja e rezultatit të kërkimit. Reklamimi i lirë dhe Pay Per Click janë disa nga metodat më të mira të rekomanduara.

Andrew Dyhan, Menaxheri i suksesit të klientëve të Semalt Digital Services, siguron elemente vitale të strategjisë së integruar të marketingut digjital, që çdo biznes online ka nevojë.

Si Punon SEO

SEO përdor motorë kërkimi, qëllimi i të cilave është të zvarritet, skanon, ruan indeksetdhe për të bërë rikuperimet duke përdorur algoritme si më poshtë.

1. Dendësia e Fjalorit:

Përsëritja e një fjalen rrit rëndësinë e faqes së veçantë të internetit.

2..Meta Tags:

Makinat e kërkimit përdorin meta të dhënat e dokumentit HTML siç parashikohet nga Meta tags për tëvlerësoni kënaqësinë.

3. Përmbajtja e internetit:

Përmbajtja e cilësisë që përdor fjalë kyçe relevante tërheq më shumë njerëz dhe i drejton ato në vend.

4. Lidhjet përbrenda:

Hyperlinks në faqet e internetit të tjera që i referohen faqes së internetit japin një renditje më të lartë tësite për më shumë trafik.

Informacion mbi indeksimin, zvarritjen, algoritmet e Search Engine, dhe retrieving ofrojnë njëkuptim më inteligjent i mekanizmit SEO.

Crawling

Crawlers ose merimangat janë softuer që shfleton webin në mënyrë sistematike për indeksiminsiguroni marrjen më të shpejtë dhe efikase të informacionit më vonë nga motorët e kërkimit. Serveri nuk kontrollon për një përditësim në lidhje me internetinpërmbajtje në baza ditore, por mban kujtime dhe renditje në vendet e kërkuara, shkarkuara dhe të vizituara për përpunim më të shpejtë nga motorët e kërkimit.

,

indeksimi

Spider krijon një bazë të dhënash të faqeve të përmbajtjes së indeksuar. Indekset që janënë thelb bazat e të dhënave ofrojnë informacion në lidhje me faqet e internetit dhe faqet e internetit të shfletuara nga motor kërkimi. Rikthimi i përmbajtjes së njëindeksi është përmes fjalëve kyçe dhe vargjeve të lidhura. SEO duhet të jetë e saktë nëse motori i kërkimit duhet të kuptojë faqen e internetit.

Algoritme të Search Engine

Algoritmet e Search Engine përbëhen nga grupe të formulave dhe rregullave unike që përcaktojnërëndësia e një faqeje interneti. Ata kanë aftësinë për të identifikuar faqen e vërtetë ose nëse përmbajtja e internetit ka informacion të dobishëm sipas nevojës nga përdoruesi.

gjetjen

Faza përfundimtare e procesit të kërkimit të web faqes së trajtuar nga SEO është një proces i ndërlikuar qëpërfshin një kuptim të përmbajtjes së kontrolluar dhe përputhjen me indekset dhe serverat përkatës. Në fund, motor kërkimi merrnjë listë të dokumenteve që përputhen me fjalët dhe vargun e përdorur.

Përdorimi i SEO, pra, lehtëson disponueshmërinë e informacionit të një të veçantëfaqen e internetit në krye të kërkimeve për rikthim të lehtë nga një motor kërkimi. Strategjia e marketingut SEO është shumë kosto-efektive siç paraqetdukshmëria e biznesit duke bërë e-commerce duke manipuluar përmbajtjen e faqeve të internetit për motorët e kërkimit Source .

November 27, 2017